ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητάμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας για τις καθυστερήσεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο για παραγγελίες μέσω eshop. Προτεινόμενη μέθοδος επικοινωνίας το e-mail

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Φιλτρα Επιλογης

Κατηγορίες προϊόντων ΕΟΠΥΥ
Εταιρεία
Τιμή

 – 

  • ‎€0
  • ‎€80

Ανδρική ακράτεια ούρων

Προϊόντα αντιμετώπισης της ανδρικής ακράτειας ούρων

Ακράτεια ούρων, αντιμετώπιση - λύση

Ως ακράτεια ορίζεται η ακούσια απώλεια ούρων. Η εταιρεία μας διαθέτει μια πλήρη σειρά προϊόντων, για να καλύψει τις ανάγκες της ακράτειας ούρων.

ανδρικη ακρατεια ουρων


Ακράτεια ούρων ονομάζεται η κατάσταση εκείνη, κατά την οποία το άτομο αδυνατεί να συγκρατήσει τα ουρά του, και παρά τη θέληση του, τα αποβάλλει στο περιβάλλον ή αλλιώς η ακούσια απώλεια ούρων. Η ακράτεια μπορεί να αφορά σε μικρή ποσότητα ουρών, πχ Λίγες σταγόνες το 24ωρο η σε πλήρη απώλεια του έλεγχου (συνεχής ή ολική ακράτεια ούρων), οπότε αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, τόσο για τον ασθενή, όσο και για τον κοινωνικό του περίγυρο. Η ακράτεια ούρων χωρίζεται σε 3 κατηγορίες:

  • Ακράτεια από προσπάθεια - προκαλείται από το φτέρνισμα, τον βήχα ή τη σωματική άσκηση.
  • Επιτακτική ακράτεια - ξαφνική ανάγκη για ούρηση λόγω των αιφνίδιων και ακούσιων συσπάσεων της κύστης.
  • Μικτή ακράτεια - ένας συνδυασμός ακράτειας από προσπάθεια και επιτακτικής ακράτειας


Φυσιολογικά κάθε άνθρωπος, μετά το πρώτο έτος της ηλικίας, αρχίζει σταδιακά να ελέγχει τα ουρά του. Αυτό γίνεται με την παράλληλη ωρίμανση διάφορων κέντρων του νευρικού του συστήματος και την εκμάθηση του σωστού τρόπου ούρησης από τους κηδεμόνες του. Πολύ συχνά η ακράτεια ούρων προκαλείται από ποικίλα αιτία και αυτό συμβαίνει σε όλες τις ηλικίες, αφορά και τα δυο φύλα, μπορεί να έχει μόνιμο η παροδικό χαρακτήρα και συνήθως υποκρύπτει κάποια παθολογική κατάσταση. Μέλημα του ουρολόγου είναι η αποκάλυψη του αίτιου και η αντιμετώπιση του προβλήματος.

204.4420415
16,49 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)