ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητάμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας για τις καθυστερήσεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο για παραγγελίες μέσω eshop. Προτεινόμενη μέθοδος επικοινωνίας το e-mail

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Φιλτρα Επιλογης

Εταιρεία
Τιμή

 – 

  • ‎€5
  • ‎€16

Πάνες ακράτειας Hartmann

Πάνες ακράτειας Hartmann

Πάνες Hartmann για την αντιμετώπιση της ακράτειας ούρων και κοπράνων προσφέρεται σήμερα μια σειρά συντηρητικών και χειρουργικών μεθόδων που μπορούν να χαρίσουν ακόμη και σε ασθενείς μεγαλύτερης ηλικίας πλήρη θεραπεία ή τουλάχιστον ουσιαστική βελτίωση της κατάστασής τους.

Συμπληρωματικά της θεραπείας ή σε περιπτώσεις στις οποίες δεν μπορεί να βελτιωθεί η ακράτεια, τα απορροφητικά προϊόντα για την ακράτεια (πάνες ακράτειας) αποτελούν μια χρήσιμη εναλλακτική λύση.

Πλέον τα άτομα με ακράτεια νοιώθουν ασφάλεια φροντίδα και ευεξία. Αυτό διασφαλίζεται χάρη στην προστασία από διαρροές, την προστασία του δέρματος, την άνεση κατά τη χρήση, τον εύκολο χειρισμό και τη διακριτικότητα των προϊόντων της Hartmann.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά δοκιμής που έχουμε στα προϊόντα για ακράτεια που ισχύει όλο το χρόνο!

Αγοράστε μέχρι και 3 διαφορετικά προϊόντα για ακράτεια Hartmann και σας τα στέλνουμε χωρίς έξοδα αποστολής και αντικαταβολής. Ισχύει μόνο μια φορά ανά πελάτη.