ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητάμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας για τις καθυστερήσεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο για παραγγελίες μέσω eshop. Προτεινόμενη μέθοδος επικοινωνίας το e-mail

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Φιλτρα Επιλογης

Εταιρεία
Τιμή

 – 

  • ‎€2
  • ‎€34

Βοηθήματα καθημερινής χρήσης

Βοηθήματα καθημερινής χρήσης

Μικρά, απλά στη χρήση αλλά πολύ σημαντικά εξαρτήματα που μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς σε μια σειρά από ζητήματα συνέπειας και καλής υγιεινής.

Τα βοηθήματα καθημερινής χρήσης περιλαμβάνουν :

  • καλτσοφορέτες Γερμανικής κατασκευής για άτομα με προβλήματα δυσκαμψίας από επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη,
  • ποτήρια με άνοιγμα στη μύτη για ασθενής που έχουν κάνει επέμβαση στη μύτη ή για άτομα με δυσκολία κίνησης του κεφαλιού και του αυχένα.
  • πλαστικοί προγραμματιστές χαπιών που βοηθούν τον ασθενή να λαμβάνει τα χάπια του καθημερινά χωρίς παραλήψεις ή καθυστερήσεις που μπορούν να υπονομεύσουν την θεραπευτική διαδικασία.
  • κόφτης χαπιών με κοπίδι υψηλής ποιότητας που κάνει το κόψιμο των χαπιών στη μέση άμεσο και εύκολο, ενώ για όσους χρησιμοποιούν νεφελοποιητές υπάρχει ο ο τρίφτης χαπιών που κάνει λεπτή σκόνη ακόμη και τα πιο σκληρά χάπια χωρίς απαίτηση για ιδιαίτερη δύναμη από τον χρήστη.

Άλλα βοηθήματα περιλαμβάνουν ποδιά φαγητού από μαλακό πλαστικό για την αποφυγή του λερώματος του ασθενή κατά την σίτιση, πλαστικά δοχεία οδοντοστοιχιών για την σωστή αποθήκευση των μασελών, και μεταλλικό φαρμακείο μικρών διαστάσεων για την αποθήκευση φαρμάκων στο σπίτι.

209.869
14,88 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
209.631
4,44 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
209.640
11,09 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
8023279286052
219.28605
9,92 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)