προιοντα εοπυυ

προιοντα εοπυυ
παροχες εοπυυ

Advanced Healthcare | ΕΟΠΥΥ Πανες Ακρατειας Αναπηρικα Αμαξιδια Ορθοπεδικα

Επίθεμα Atrauman Αργύρου Hartmann 10 x 10 cm 10 τεμαχίων

10 τεμάχια / συσκευασία

65,54
(Τιμή με ΦΠΑ 13%)

Τα επιθέματα Atrauman Ag είναι επιθέματα με αλοιφή και περιεκτικότητα αργύρου που συντελούν στην ατραυματική θεραπεία και διαθέτουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 τεμάχια.

201.4995736
Σε Απόθεμα
+

Επίθεμα Atrauman Αργύρου Hartmann 10X10 εκ 10 τμχ

Ιδιότητες και τρόπος δράσης

Το λεπτό, απαλό και γερό υλικό εξασφαλίζει μια καλή επαφή με το τραύμα. Η μεταλλική επιφάνεια του φέροντος υλικού και η αλοιφή αποτρέπει την επικόλληση του επιθέματος με το τραύμα έτσι ώστε το επίθεμα να αφαιρείται ανώδυνα. Τα βακτήρια εξοντώνονται στην επιφάνεια του επιθέματος χάρη στα ιόντα αργύρου που δημιουργούνται στο υγρό περιβάλλον. Το Atrauman Ag δρα ενάντια στα θετικά κατά Gram αλλά και στα αρνητικά κατά Gram . Η αλοιφή περιποιείται τα άκρα του τραύματος και τα κρατάει απαλά. Δεν διαθέτει δραστικές ουσίες και δεν περιέχει παραφίνη. Κατά την αλλαγή του επιθέματος δεν παρουσιάζονται υπολείμματα αλοιφής στο τραύμα.

Ενδείξεις

Το Atrauman Ag είναι κατάλληλο για την θεραπεία οξέων και χρόνιων επιφανειακών τραυμάτων κάθε είδους, ειδικότερα για επιπρόσθετη χρήση στη θεραπεία τραυμάτων επιμολυσμένων από μικροοργανισμούς ή μολυσμένων τραυμάτων με αυξημένη μικροβιακή χλωρίδα. Επίσης είναι κατάλληλο και για επιπρόσθετη προφύλαξη από μολύνσεις κατά την θεραπεία του τραύματος.

Περισσότερες πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Εταιρεία:
Hartmann

Γράψτε μια κριτική

Όσοι αγόρασαν αυτό, είδαν επίσης

Προτείνουμε