ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητάμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας για τις καθυστερήσεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο για παραγγελίες μέσω eshop. Προτεινόμενη μέθοδος επικοινωνίας το e-mail

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Φιλτρα Επιλογης

Εταιρεία
Τιμή

 – 

  • ‎€26
  • ‎€90

Επιθέματα Hydrocoll

Επιθέματα κατάκλισης Hydrocoll

Επιθέματα από αφρώδες υλικό με δικτυωτή επίστρωση υδρογέλης που εφάπτεται στο τραύμα και εξωτερική στρώση πολυουρεθάνης διαπερατή στους υδρατμούς και αδιαπέρατη στα υγρά και στα μικρόβια. Το απορροφητικό αφρώδες υλικό απορροφά γρήγορα το πλεονάζον εξίδρωμα του τραύματος χωρίς να ξηραίνει το τραύμα. Σε σχετικά ξηρά τραύματα, η υδρογέλη εκλύει υγρασία και συμβάλλει στη δημιουργία και διατήρηση του υγρού περιβάλλοντος του τραύματος ενισχύοντας έτσι τη διαδικασίας κοκκιοποίησης και επιθηλιοποίησης. Τα επιθέματα Hydrocoll που έρχονται σε επαφή με το τραύμα είναι απαλό και λείο, διαθέτουν καλή προστατευτική δράση και απομακρύνονται ανώδυνα. Διατίθενται επίσης με μεμβράνη στερέωσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τις ιδιότητες των επιθεμάτων Hydrocoll και το τρόπο χρήσης τους θα βρείτε εδώ. Κλινικές μελέτες για ιατρούς & νοσηλευτές θα βρείτε εδώ.

9007402
201.9007402
29,38 (Τιμή με ΦΠΑ 13%)