ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητάμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας για τις καθυστερήσεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο για παραγγελίες μέσω eshop. Προτεινόμενη μέθοδος επικοινωνίας το e-mail

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Φιλτρα Επιλογης

Εταιρεία
Τιμή

 – 

  • ‎€0
  • ‎€430

Αναλώσιμα Είδη Ιατρείου

Αναλώσιμα ιατρείου

Βρείτε στην Advanced Healthcare όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα για το ιατρείο σας, όπως απολυμαντικά, αναλώσιμα υπερήχων, αναλώσιμα καρδιογράφων, δοχεία απόρριψης υλικών και άλλα.

Το πιο κοινό αναλώσιμο ενός ιατρείου είναι ίσως οι χειρουργικές μάσκες. Το συνθετικό ήμι-χάρτινο υλικό εξασφαλίζει μεγάλα ποσοστά σύλληψης αιωρουμένων βακτηρίων και μικροβίων, ενώ η ροή του αέρα παραμένει ικανοποιητικά υψηλή για τον χρήστη. Επιπλέον, οι μάσκες του ahealthcare.gr μπορούν να επεκταθούν σε όλο το πρόσωπο χωρίς να αφήνουν κενά. Το λαστιχένιο κράτημα της μάσκας είναι ραμμένο πάνω στο πλαίσιο για την ασφαλέστερη παραμονή της, ενώ το μήκος και το υλικό του είναι το κατάλληλο για να συγκρατεί την μάσκα σωστά χωρίς να ενοχλεί καθόλου τον χρήστη.

Τα τζελ υπερήχων βοηθούν τους γιατρούς να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες των εξεταστικών μηχανημάτων τους. Το τζελ υπερήχων του ahealthcare.gr εξασφαλίζει ότι οι ασθενείς δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα από την χρήση του καθώς είναι υποαλλεργικό, δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα και είναι απόλυτα φιλικό προς το δέρμα. Επιπλέον, η σύνθεσή του εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί καμία φθορά στον ιατρικό εξοπλισμό που έρχεται σε επαφή με το τζελ.