ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητάμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας για τις καθυστερήσεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο για παραγγελίες μέσω eshop. Προτεινόμενη μέθοδος επικοινωνίας το e-mail

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Φιλτρα Επιλογης

Μέγεθος εξεταστικού γαντιού
Τύπος εξεταστικού γαντιού
Εταιρεία
Τιμή

 – 

  • ‎€0
  • ‎€22

Εξεταστικά γάντια

Εξεταστικά γάντια

Η εξέλιξη της τεχνολογίας υλικών επιτρέπει την κατασκευή πιο ανθεκτικών εξεταστικών γαντιών που πληρούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές αποστείρωσης. Στο ahealthcare.gr θα βρείτε εξεταστικά γάντια σε μια ποικιλία υλικών που προσφέρουν διαφορετικές ιδιότητες σε αυτό το τόσο σημαντικό αναλώσιμο. Τα γάντια από latex είναι γνωστά για την μεγάλη ανθεκτικότητα και ελαστικότητά τους αλλά κάποιες περιπτώσεις αλλεργικών αντιδράσεων στο συγκεκριμένο υλικό μπορεί να περιορίσουν την χρήση τους. Τα γάντια βινυλίου δεν είναι τόσο ελαστικά αλλά είναι καταλληλότερα για χρήση με αιχμηρά αντικείμενα που μπορεί να κόψουν με ευκολία γάντια από άλλα υλικά και να προκαλέσουν μόλυνση του ασθενή. Τα γάντια νιτριλίου μπορεί να παρουσιάσουν μια αστάθεια υλικού όταν έρθουν σε επαφή με οξέα, αλλά είναι πολύ ανθεκτικά σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και δεν χάνουν την συνοχή τους με την πάροδο του χρόνου.

Στο ahealthcare.gr επίσης μπορείτε να επιλέξετε εξεταστικά γάντια με, ή και χωρίς πούδρα. Η χρήση της πούδρας βοηθάει στην ευκολότερη εφαρμογή των γαντιών, αλλά όταν η χρήση των γαντιών γίνεται σε χώρους και περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη για απόλυτα αποστειρωμένο περιβάλλον τότε θα πρέπει να επιλέγονται γάντια δίχως πούδρα.