ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητάμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας για τις καθυστερήσεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο για παραγγελίες μέσω eshop. Προτεινόμενη μέθοδος επικοινωνίας το e-mail

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Φιλτρα Επιλογης

Εταιρεία
Τιμή

 – 

  • ‎€79
  • ‎€7650

Οφθαλμοσκόπια

Οφθαλμοσκόπια

Τα οφθαλμοσκόπια χρησιμοποιούνται για την εξέταση του βάθους του ματιού, καθώς επίσης και την υγεία του αμφιβληστροειδή χιτώνα, της κόρης του ματιού και του υαλοειδούς υγρού που υπάρχει εντός αυτού.

Τα γερμανικής κατασκευής οφθαλμοσκόπια της Riester εγγυώνται καθαρά είδωλα, επαρκή φωτισμό και μεγάλη αντοχή σε πτώσεις και χτυπήματα χάριν στο εξαιρετικά ανθεκτικό περίβλημα τους που είναι φτιαγμένο από fiber-glass. Η κεφαλή των οφθαλμοσκοπίων προσφέρει ρυθμιζόμενο διαφραγματικό μέγεθος ενώ υπάρχει και περιστροφικός τροχός για ρύθμιση διποτρών από -20 εώς +20. Το αστέρι σταθεροποίησης βοηθάει στον ορθότερο και ευκολότερο χειρισμό του οργάνου ενώ η λάμπα αλογόνου δίδει σταθερό ζεστό φως απόχρωσης 3000K που δεν κουράζει τον χρήστη. Οι ασφαιρικοί φακοί εξασφαλίζουν την μηδενική παραμόρφωση των ειδώλων και δεν επηρεάζουν αρνητικά την οξύτητα της εικόνας. Η προστασία των οφθαλμοσκοπίων της Riester από σκόνη τα απαλλάσσει από ενοχλητικά σωματίδια που κολλούν εσωτερικά και υποθάλπουν αυξανόμενα την καθαρότητα της εικόνας.

216.HX00199118
99,00 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
R2020
240.R2020
143,84 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)