ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητάμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας για τις καθυστερήσεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο για παραγγελίες μέσω eshop. Προτεινόμενη μέθοδος επικοινωνίας το e-mail

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Φιλτρα Επιλογης

Τύπος στηθοσκοπίου
Χρώμα αυλού
Τύπος κώδωνα
Εταιρεία
Τιμή

 – 

  • ‎€45
  • ‎€369
Ακουστική στηθοσκοπίου

Στηθοσκόπια Littmann

Η επιλογή των επαγγελματιών: Στηθοσκόπια Littmann της 3M

Οι επαγγελματίες γνωρίζουν πως κάθε στηθοσκόπιο Littmann της 3M ξεχωρίζει.

Κάθε στηθοσκόπιο Littmann παρέχει κορυφαίες για τον τομέα καινοτομίες, σχεδιασμό, προηγμένα υλικά, κατασκευή ακριβείας, καθώς και υψηλό επίπεδο σταθερής ποιότητας που απλά δεν μπορεί να αναπαραχθεί από άλλες επωνυμίες.

Τα στηθοσκόπια Littmann κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρές διαδικασίες και υποβάλλονται σε ελέγχους ποιότητας για απόλυτη συνέπεια. Αυτό σημαίνει ότι όποιο στηθοσκόπιο Littmann και να επιλέξετε, θα σας προσφέρει σταθερά υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Σε εμάς θα βρείτε νοσηλευτικά στηθοσκόπια ,παθολογικά στηθοσκόπια, καρδιολογικά στηθοσκόπια αλλά και ειδικά στηθοσκόπια για βρέφη και νεογνά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων καθώς και πληθώρα από αναλώσιμα στηθοσκοπίου.

*Παρέχεται έκπτωση για μαζικές παραγγελίες στηθοσκοπίων σε φοιτητές, ιατρούς κλινικές κα. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες

θήκες μεταφοράς για στηθοσκόπιο

707387771973
5630
112,00 104,00 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
707387771881
5621
112,00 104,00 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)