ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητάμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας για τις καθυστερήσεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο για παραγγελίες μέσω eshop. Προτεινόμενη μέθοδος επικοινωνίας το e-mail

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Φιλτρα Επιλογης

Εταιρεία
Τιμή

 – 

  • ‎€178
  • ‎€2825

Εξεταστικά ιατρικά κρεβάτια

Εξεταστικά κρεβάτια για ιατρεία

Τα εξεταστικά κρεβάτια είναι ένα απαραίτητο υποστηρικτικό όργανο για κάθε ιατρείο. Στο ahealthcare.gr θα βρείτε κορυφαίας ποιότητας, ανθεκτικά εξεταστικά κρεβάτια που δεν χρειάζονται τακτική συντήρηση και έχουν αντοχή σε μεγάλα φορτία. Τα υλικά κατασκευής περιλαμβάνουν ξύλο οξιάς, ντουραλουμίνιο και χρώμιο που εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής και μειώνουν τις φθορές χρήσης στο ελάχιστο δυνατό. Επιπλέον, υπάρχουν μοντέλα που κάνουν χρήση ηλεκτρικών μοτέρ για την ευκολότερη και γρηγορότερη προσαρμογή των μερών του εξεταστικού κρεβατιού στις διαρκώς εναλλασσόμενες απαιτήσεις.

Αν σας ενδιαφέρει η έξυπνη εξοικονόμηση χώρου, τότε θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο από τα εξεταστικά κρεβάτια που συνδυάζουν μεταλλικά αποθηκευτικά συρτάρια και ντουλάπια, προσφέροντας έτσι πολύτιμο χώρο αποθήκευσης σε μικρότερα ιατρεία. Τα περισσότερα εξεταστικά κρεβάτια είναι διαθέσιμα σε διάφορους χρωματισμούς για την καλύτερη εναρμόνιση με την αισθητική του κάθε ιατρείου.

208.0808879
450,00 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)