ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητάμε την κατανόηση σας και την υπομονή σας για τις καθυστερήσεις ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κατάστημα λειτουργεί μόνο για παραγγελίες μέσω eshop. Προτεινόμενη μέθοδος επικοινωνίας το e-mail

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Φιλτρα Επιλογης

Εταιρεία
Τιμή

 – 

  • ‎€29
  • ‎€474

Σκαλοπάτια & παραβάν

Σκαλοπάτια & παραβάν ιατρείου

Τα ροδάκια που φέρουν τα παραβάν είναι το σημαντικότερο εξάρτημα τους, καθώς τυχόν δυσλειτουργίες σε αυτό περιορίζουν την άνετη δυνατότητα τοποθέτησης και κίνησής τους σημαντικά. Ως εκ τούτου, το ahealthcare.gr εξασφαλίζει ότι τα ροδάκια είναι από ατσάλι υψηλής αντοχής και κάνουν χρήση ρουλεμάν με προστατευμένο κέλυφος για την αποτροπή εισχώρησης ξένων σωμάτων όπως σκόνη κλπ, που μπορεί να "μπουκώσει" το ροδάκι εμποδίζοντας την απρόσκοπτη περιστροφή του.

Τα σκαλοπάτια έχουν ενισχυμένο πλαίσιο και αντιολισθητική επιφάνεια στο άνω μέρος και στα ποδαράκια τους για την αποφυγή δυσάρεστων ατυχημάτων κατά την χρήση τους. Τα παραβάν χρησιμοποιούν ξύλινα ή αλουμινένια πλαίσια για χαμηλό βάρος, ενώ ταυτόχρονα ομορφαίνουν τον χώρο του ιατρείου με την υψηλή αισθητική τους.


215.8851070
150,00 119,99 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
D-81
323.D81
178,99 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
D-82
323.D82
139,00 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)