προιοντα εοπυυ

προιοντα εοπυυ
παροχες εοπυυ

Advanced Healthcare | ΕΟΠΥΥ Πανες Ακρατειας Αναπηρικα Αμαξιδια Ορθοπεδικα

Ξυπνητήρι νυχτερινής ενούρησης WetStop III

68,99
(Τιμή με ΦΠΑ 24%)
10001
Σε Απόθεμα
+

Βρέξιμο του κρεβατιού; Βάλτε τέλος με το Ξυπνητήρι Νυχτερινής Ενούρησης Wet Stop III

Το παιδί σας πάσχει από νυχτερινή ενούρηση όταν ουρεί στο κρεβάτι του τη νύχτα, κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Θεραπεια νυχτερινης ενουρησηςΘεραπεία της Νυχτερινής Ενούρησης χωρίς φαρμακευτική αγωγή!
Η ενούρηση αποτελεί μια από τις συχνότερες διαταραχές της παιδικής ηλικίας που προβληματίζει τους γονείς και ανησυχεί το παιδί. Σύμφωνα με το Αμερικάνικο σύστημα ταξινόμησης DSM-IV η νυχτερινή ενούρηση ορίζεται ως η «μη ηθελημένη απώλεια ούρων κατά τη διάρκεια του νυκτερινού ύπνου, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, σε παιδιά πάνω από 5 ετών όταν δεν προκαλείται από προβλήματα του κεντρικού νευρικού συστήματος ή από συνέπειες προκύπτουσες από τη χρήση ουσιών όπως διουρητικά.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συσκευή νυχτερινής ενούρησης θα βρείτε εδωTo Wet-Stop3 μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας όπως έχει κάνει με χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Το Wet-Stop3 είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα που χρησιμοποιείται για την θεραπεία της νυχτερινής ενούρησης. Η συσκευή εντοπίζει την υγρασία που προκαλείται από την ενούρηση. Αποτελείται από ένα alarm που συνδέετε με ένα αισθητήρα υγρασίας μέσω καλωδίου. Το alarm συγκρατείται στην πυτζάμα ή στο φανελάκι του παιδιού με ένα μαγνητικό κλιπ και διαθέτει 5 διαφορετικούς ήχους για την περίπτωση που ο χρήστης συνηθίσει και δεν αντιδράει σε κάποιον ήχο. Ο αισθητήρας είναι ενσωματωμένος σε ένα κλιπ που επιτρέπει την συγκράτηση του επάνω στο εσώρουχο του παιδιού.

Περισσότερες από 275,000 συσκευές για την θεραπεία της νυχτερινής ενούρησης έχουν πωληθεί σε όλο τον κόσμο από το 1975. Εμπιστευθείτε μας να βοηθήσουμε το παιδί σας!

Για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και για τιμές χονδρικής, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εταιρεία:
PottyMD

Πολύ καλός σχεδιασμός.Αρεσε και στο παιδί.Εχει πολύ δυνατό ήχο και δόνηση φαίνεται να κάνει δουλειά.

Γράψτε μια κριτική

Προτείνουμε