Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Διαστολείς κόλπου από σιλικόνη 5 τεμάχια Vagiwell

Είδος Χωρίς Δόσεις

119,99 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
4013273001557
204.301
Σε Απόθεμα
+

Η εταιρία, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679 Για οπερισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω

Διαστολείς κόλπου από σιλικόνη Vagiwell

Χρήση:

Χρησιμοποιείται για την διαστολή (stretching) του κόλπου.

Οι διαστολείς Vagiwell® είναι κατάλληλοι για κλινική αλλά και προσωπική χρήση. Ξεκινώντας με το μικρότερο μέγεθος, ο διαστολέας εισάγεται μέσα στον κόλπο και διατηρείται εκεί για αρκετά λεπτά. Όταν μπορεί να εισαχθεί ένα μέγεθος χωρίς δυσκολία, μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα με το επόμενο μέγεθος. Οι ασκήσεις θα πρέπει να γίνονται σε χαλαρή καθιστή ή ύπτια θέση. Εκτός αν προβλέπεται διαφορετικά από τον θεράποντα ιατρό, οι ασκήσεις θα πρέπει να επαναλαμβάνονται καθημερινά. Όταν ο μεγαλύτερος διαστολέας μπορεί να εισαχθεί χωρίς δυσφορία, η σεξουαλική επαφή μπορεί να επιχειρηθεί.

Συσκευασία:

Η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης, 5 διαστολείς από σιλικόνη σε διαφορετικά μεγέθη, ένα λιπαντικό τζελ και μια θήκη μεταφοράς

Μεγέθη διαστολέων:

Ενδείξεις (Αγγλικά) Indications:

 • After having given birth, scarring following surgical cuts to the perineum (epistomy) or perineal tears
 • Long-term radiotherapy or chemotherapy cancer treatment
 • After vaginal surgery involving tightening of the vagina and scarring
 • Other personal reasons why the vagina feels too tight
 • Vaginismus (tightening of the vaginal muscles)
 • Narrowness of the vagina (virginity) or hitherto unstretched vaginal walls
 • Lichen slerosus
 • Following gender reassignment surgery (male to female) and keeping the artificially constructed vagina “open”
 • Pain during gynaecological examinations involving the use of a speculum
 • Pain inserting tampons
 • Pain during sexual intercourse due to too tight a vagina

Οδηγίες χρήσης Vagiwell

Ο στόχος των ασκήσεων είναι να απευαισθητοποιηθεί ο κόλπος μέσω της σταδιακής διαστολής, επιτυγχάνοντας έτσι την δυνατότητα για συνουσία χωρίς πόνο, καθώς και πιο άνετες γυναικολογικές εξετάσεις. Κάντε τις ασκήσεις σε κάποιο μέρος όπου νοιώθετε άνετα και είστε χαλαρές. Σιγουρευτείτε ότι το τηλέφωνο είναι κλειστό και ότι γενικά δεν υπάρχει τίποτα που θα διακόψει τις ασκήσεις.

 1. Πριν την χρήση, πλύνετε τον διαστολέα Vagiwell με ζεστό νερό και σαπούνι, και στην συνέχεια στεγνώστε το καλά.
 2. Βρείτε ένα άνετο και ήρεμο μέρος που σας επιτρέπει να απλώσετε τα πόδια σας και να τα ανοίξετε ελαφρώς. Για την ευκολότερη εισαγωγή του διαστολέα, προτείνουμε να λυγίσετε τα γόνατα και να ξαπλώσετε με την πλάτη σε κάποια επιφάνεια. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε των διαστολέα και σε όρθια θέση, με το ένα πόδι σε κάποια καρέκλα. Ξεκινήστε τις ασκήσεις με τον μικρότερο σε μέγεθος διαστολέα.
 3. Λιπάνετε την είσοδο του κόλπου και τον διαστολέα με κάποιο υδροδιαλυτό τζελ.
 4. Με ηρεμία, προχωρήστε στην ευγενική εισαγωγή του διαστολέα στον κόλπο. Θα πρέπει να εισάγετε τον διαστολέα μόνο μέχρι το σημείο που νιώθετε άνετα. Αν νιώσετε πόνο, σημαίνει ότι βάζετε πολύ δύναμη.
 5. Αφήστε τον διαστολέα εντός του κόλπου ή στην είσοδό του για μερικά λεπτά.
 6. Στην συνέχεια, προχωρήστε σε μια κίνηση μέσα-έξω για περίπου πέντε φορές, χωρίς να βγάλετε τον διαστολέα εντελώς από τον κόλπο. Επαναλάβετε την κίνηση για άλλες πέντε φορές αλλά αυτή την φορά στριφογυρίζοντας απαλά τον διαστολέα μέσα στον κόλπο δεξιόστροφα. Επαναλάβετε το ίδιο και αριστερόστροφα. Τέλος, συνδυάστε και τις δύο κινήσεις για δέκα επαναλήψεις
 7. Μετά το τέλος της άσκησης, αφαιρέστε τον διαστολέα και καθίστε για μερικά ακόμη λεπτά στην ίδια θέση μέχρι να ανακτήσετε πλήρη ηρεμία.

Μόλις μπορέσετε να εισάγετε το πρώτο μέγεθος χωρίς ενόχληση, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο μέγεθος. Όταν περνάτε στο επόμενο επίπεδο μεγέθους, θα πρέπει πρώτα να εισάγετε το προηγούμενο μέγεθος και να το αφήσετε για μερικά λεπτά στον κόλπο. Οι ασκήσεις για όλα τα μεγέθη γίνονται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, όπως περιγράφτηκε παραπάνω. Οι ασκήσεις διαστολής μπορούν να επαναληφθούν ως και τέσσερις φορές ανά εβδομάδα. Μόλις φτάσετε στο μεγαλύτερο μέγεθος του διαστολέα, μπορείτε να προχωρήσετε σε σεξουαλική επαφή.

Καθαρισμός και Απολύμανση

Οι διαστολείς Vagiwell θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από το ίδιο άτομο. Μετά την χρήση, θα πρέπει να πλένονται με ζεστό νερό και σαπούνι. Σιγουρευτείτε πως ο διαστολέας είναι απόλυτα στεγνός πριν την χρήση, ή πριν την αποθήκευσή τους στην συσκευασία. Στην περίπτωση που οι διαστολείς μολύνθηκαν, μπορούν να απολυμανθούν βράζοντάς τους για 10 λεπτά σε νερό. Μπορούν επίσης να απολυμανθούν και με χρήση ιατρικών απολυμαντικών προϊόντων.

Εταιρεία:
Medintim

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Πιθανώς να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω