προιοντα εοπυυ

προιοντα εοπυυ
παροχες εοπυυ

Advanced Healthcare | ΕΟΠΥΥ Πανες Ακρατειας Αναπηρικα Αμαξιδια Ορθοπεδικα

Πάνα ακράτειας ενηλίκων αυτοκόλλητη Advanced Medium Νο2 16 τμχ

16 τεμάχια / συσκευασία

6,93
(Τιμή με ΦΠΑ 24%)

Η κλασσική πάνα ακράτειας ενηλίκων ADVANCED αποτελεί την κατάλληλη λύση για τους ανθρώπους με μεγάλου βαθμού ακράτεια. Είναι πολύ απορροφητικές και παρέχουν μεγάλη ασφάλεια για στεγνά κρεβάτια! Η αυτοκόλλητη πάνα διατίθεται σε τρία μεγέθη το Medium Νο2, το Large Νο3 και το Extra Large Νο4.

10104
Σε Απόθεμα
+

Πάνα ακράτειας ενηλίκων αυτοκόλλητη

Η αυτοκόλλητη πάνα ακράτειας Medium Νο2 διαστάσεων 80-110 εκ της ADVANCED με ειδική κατασκευή του απορροφητικού πυρήνα εγγυάται ένα αίσθημα στεγνότητας και καθαριότητας. Το ανατομικό σχήμα με τα ελαστικά πλευρικά φράγματα εφαρμόζει τέλεια στο σώμα εξασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια και άνεση. Οι κολλητικές ταινίες επιτρέπουν την επανατοποθέτηση της πάνας για μεγαλύτερη προστασία και άνεση, ενώ υπάρχει μια ένδειξη στο πίσω μέρος της πάνας που επιτρέπει την αλλαγή της στον σωστό χρόνο.

Προσφορα πανες ακρατειας

Χαρακτηριστικά

Ελληνικής κατασκευής, εξαιρετικής ποιότητας αυτοκόλλητη πάνα ακράτειας. Συσκευασία: η συσκευασία περιέχει 16 αυτοκόλλητες πάνες. Με υποαλλεργικό ανώτερο στρώμα, εξαιρετικά απορροφητικό πυρήνα και ελαστικά πλευρικά φράγματα για να αποφεύγεται η διαρροή. Με ελαστικές σούρες για τέλεια εφαρμογή, χωρίς οσμές και καθόλου διαρροές
Εταιρεία:
Advanced

Εξαιρετική πάνα και οικονομική.

Καλο προιον

πολυ καλο και ποιοτικό προιόν σε εξαιρετική τιμή.
Γράψτε μια κριτική

Όσοι αγόρασαν αυτό, είδαν επίσης

Προτείνουμε