Παιδικές Πάνες Ακράτειας

Παιδικές πάνες ακράτειας

Οι παιδικές πάνες ακράτειας είναι ένα είδος ενισχυμένου εσωρούχου μίας χρήσης. Για την καλή υγεία του δέρματος των βρεφών θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πάνες με υποαλλεργικά υλικά, υψηλής ποιότητας λάστιχο συγκράτησης που δεν επιτρέπει την διαρροή υγρών εκτός της περιοχής απορρόφησης και φυσικά υλικά με μεγάλη απορροφητική ικανότητα που δεν φτάνουν εύκολα σε κορεσμό.

Η ahealthcare.gr προσφέρει παιδικές πάνες ακράτειας κορυφαίας ποιότητας που χρησιμοποιούν υλικά προηγμένης τεχνολογίας και μελετημένο σχεδιασμό για μεγιστοποίηση της άνεσης του βρέφους.

Τα πολυμερή που χρησιμοποιούνται για την περιοχή απορρόφησης σε συνδυασμό με τις πολλαπλές στρώσεις συνθετικού υφάσματος εγγυώνται την μεγάλη απορροφητική ικανότητα της πάνας και την αποτροπή διαρροών. Ο σχεδιασμός της πάνας επιτρέπει την ανεμπόδιστη κίνηση του παιδιού χωρίς να το αναγκάζει σε διαφορετικό τρόπο βάδισης από αυτό που ορίζει η φυσιολογία του. Αυτό επιτυγχάνεται χάριν στην ειδική σχεδίαση του πλαισίου συγκράτησης της πάνας που προσαρμόζεται δυναμικά στην διαφορετικότητα κάθε βρεφικού σώματος χωρίς καμία έκπτωση στην ικανότητα συγκράτησης των υγρών. Όταν η πάνα βραχεί, παραμένει στεγνή στο στρώμα που επαφίεται με το δέρμα του παιδιού καθώς η πρώτη στρώση είναι υδροφοβική. Αυτή η τεχνολογία περιορίζει σημαντικά τις οσμές κατά την αλλαγή, και προσφέρει ένα πολύ πιο υγιεινό περιβάλλον για το δέρμα του παιδιού που παραμένει στεγνό ακόμη και ώρες μετά το βρέξιμο.