Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Στηθοσκόπιο Littmann 3M Classic II SE

3M Littmann Learning Institute
Εφαρμογη: Google Play / App Store
Εγγύηση:3 χρόνια

Είδος Χωρίς Δόσεις

74,90 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
Χωρις θηκη στηθοσκοπιου Μαυρη θηκη στηθοσκοπιου Μπλε θηκη στηθοσκοπιου Γκρι θηκη στηθοσκοπιου Μωβ θηκη στηθοσκοπιου Πρασινη θηκη στηθοσκοπιου Ροζ θηκη στηθοσκοπιου Μεγαλη μαυρη θηκη στηθοσκοπιου
Η χάραξη των στηθοσκοπίων πραγματοποιείται άμεσα στον χώρο μας
Sample Name
Μορφή κειμένου
​Το κειμενο δεν θα πρέπει να ξεπερνα τους 20 χαρακτήρες
2201
Καλέστε μας για πληροφορίες στο 2310345970

Το όνομά σας θα εμφανιστεί δίπλα στην κριτική ή στο σχόλιό σας, και θα ειναι ορατό σε όλους. Στην εταιρία μας δεν αποθηκεύουμε τη διεύθυνση IP σας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο dpo@ahealthcare.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε μια καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Ομως πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.

Στηθοσκόπιο Littmann Classic II SE με επιλογή χάραξης ονόματος και θήκης μεταφορας

Το στηθοσκοπιο Littmann Classic II S.E. της 3M διαθέτει κατοχυρωμένο, ρυθμιζόμενο διάφραγμα στη μια πλευρά, το οποίο ενισχύει την παραδοσιακή λειτουργία του κώδωνα στην αντίθετη πλευρά. Το κατοχυρωμένο ρυθμιζόμενο διάφραγμα εναλλάσσεται μεταξύ των τρόπων λειτουργίας κώδωνα και διαφράγματος, με μια απλή αλλαγή πίεσης στον κώδωνα.

 • Στηθοσκοπιο δύο όψεων με κώδωνα και διάφραγμα
 • Παραδοσιακός κώδωνας με μεμβράνη διπλών συχνοτήτων που εναλλάσσεται εύκολα ανάμεσα στους ήχους χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων, χωρίς να απαιτείται αναστροφή του κώδωνα
 • Διάφραγμα διπλών συχνοτήτων στη μία πλευρά, που ενισχύει τη λειτουργία του παραδοσιακού κώδωνα της άλλης πλευράς
 • Ακουστικά με άνετη, ανατομικά σωστή κλίση
 • Μαλακές ελιές για τέλεια ηχομόνωση
 • Σωλήνας ακουστικών μονού αυλού
 • Κώδωνας από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Δακτύλιος και διάφραγμα κώδωνα από συνθετικό υλικό που δεν παγώνουν τον ασθενή
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών

Διατίθεται σε όλα τα χρώματα.

Απευθύνεται σε παθολόγους, νοσηλευτικό προσωπικό και φοιτητές ιατρικής.

Κατεβάστε την εφαρμογή της 3Μ, ΔΩΡΕΑΝ!

Βελτιώστε την τεχνική σας και χρησιμοποιήστε το στηθοσκοπιο σας πιο αποτελεσματικά. Χρησιμοποιείστε το serial number που βρίσκετε στον κώδωνα στα στηθοσκοπια Littmann για να ξεκλειδώσετε την πλήρη έκδοση της εφαρμογης. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την εφαρμογη εκμάθησης της εφαρμογής για τα στηθοσκοπια Littmann


Απευθύνεται σε καρδιολόγους, παθολόγους, πνευμονολόγους και παιδιάτρους που επιθυμούν στηθοσκοπια υψηλής ακουστικής απόκρισης.

Καθαρισμός και απολύμανση του στηθοσκοπίου

Σε έρευνα του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Γενεύης δημοσιευμένη στο τεύχος Μαρτίου 2014 του “Mayo Clinic Proceedings", αναφέρετε μεταξύ άλλων πως “Οι γιατροί θα πρέπει να απολυμαίνουν τα στηθοσκοπια τους μετά από κάθε εξέταση καθώς αυτά μολύνονται από μεγάλο φορτίο βακτηρίων". Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό και την απολύμανση του στηθοσκοπίου σας.

Παρακαλώ έχετε υπ' όψιν πως η χρήση καθαριστικών προϊόντων τα οποία δεν προτείνονται από την 3M αποτελεί αιτία για ακύρωση της εγγύησης του στηθοσκοπίου σας.

Δείτε εδώ: Διάλυμα χλωρεξιδίνης 7% | Μαντηλάκια καθαρισμου απολύμανσης Cleanisept

Προφυλαχθείτε:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το 30% των στηθοσκοπίων κουβαλούν το υπερβακτήριο MRSA που είναι υπεύθυνο για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και όχι μόνο. Προφυλάξτε τους ασθενείς σας και τον εαυτό σας με τις προστατευτικές μεμβράνες Stetho Clean
Πεδίο εφαρμογής στηθοσκοπίων:
 • κλινική εξέταση
 • εξέταση
Εταιρεία:
3M

Στηθοσκόπια

Ακουστική στηθοσκοπίου:
7
Άψογη εξυπηρέτηση πολύ ωραια χρωμα..!!!
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Ο δωρεοδοχος ιατρος ενθουσιαστηκε, το χρωμα ηταν πολυ ωραιο και η χαραξη του ονοματος του τον εξεπληξε. Κατα τη δοκιμη του στηθοσκοπιου πανω σε μενα διαπιστωσε καθαροτητα του ηχου.
Γράψτε μια κριτική

Πιθανώς να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω