Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Στοματορινική μάσκα CPAP AirFit F10 ResMed

Είδος Χωρίς Δόσεις

164,99 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
63114
RES63114
Σε Απόθεμα
+

Η εταιρία, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679 Για οπερισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω

Στοματορινική μάσκα CPAP AirFit F10 ResMed Medium

Νέες Μάσκες AirFit™ N10 και F10

Η μάσκα AirFit ™ F10 είναι η καινούργια στοματορινική μάσκα για ολόκληρο το πρόσωπο της ResMed που προσφέρει στους ασθενείς άνεση και αξιοπιστία με νέα συμπαγή σχεδίαση. Όταν την χρησιμοποιείτε δεν επηρεάζεται η όρασή σας και μπορείτε παράλληλα να διαβάζετε ένα βιβλίο ή να παρακολουθείτε τηλεόραση, φορώντας τα γυαλιά σας, καθώς είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

Η F10 AirFit είναι 15% ελαφρύτερη από την μάσκα FX Quattro ™ και είναι πιο αθόρυβη μάσκα. Σε μια πρόσφατη μελέτη, οι ασθενείς προτίμησαν την F10 AirFit εξαιτίας της άνεσης και της ευκολίας κατά τη διάρκεια της χρήσης της.

Άριστη άνεση

Η AirFit F10 είναι μικρή και ελαφριά, καθιστώντας τη πιο άνετη στη χρήση σε καθημερινή βάση. Είναι 15% ελαφρύτερη από την στοματορινική μάσκα Quattro FX. Το Spring Air μαξιλαράκι είναι μαλακό και ταιριάζει άνετα στο πρόσωπό σας, ενώ ο SoftEdge κεφαλοδέτης διαθέτει λεπτούς ιμάντες για μέγιστη άνεση και λιγότερα σημάδια στο πρόσωπο.

Αποδεδειγμένη απόδοση

Το μοναδικό πλαίσιο και ο κεφαλοδέτης συνεργάζονται για να παρέχουν ανώτερη σταθερότητα και απόδοση. Μια μελέτη αποκάλυψε πως η πλειοψηφία των ασθενών προτιμά περισσότερο την AirFit F10 σε σχέση την κορυφαία στην αγορά συμπαγή στοματορινική μάσκα, όσον αφορά τη σφράγιση της μάσκας.

Αλλα χαρακτηριστικά

  • Ευκολία στη χρήση. Με τέσσερα μόνο μέρη, η AirFit F10 είναι γρήγορη και εύκολη στην επανασυναρμολόγηση και το καθαρισμό.
  • Εξαιρετικά ήσυχη. Ο κυκλικός διάχυτος εξαερισμός κατευθύνει απαλά τον εκπνεόμενο αέρα μακριά από εσάς και το σύντροφό σας - δημιουργώντας ένα ήσυχο, ειρηνικό περιβάλλον ύπνου.
  • Ενσωματωμένη ευκολία. Η γωνία (elbow) ταχείας απελευθέρωσης με πλευρικά κουμπιά σας επιτρέπει να αποσυνδέσετε εύκολα τη μάσκα από το σωλήνα, καθιστώντας την πιο βολική για να σηκωθείτε από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να την αφαιρέσετε.

Καθαρίστε τη μάσκα σας στο σπίτι

Η μάσκα και ο κεφαλοδέτης πρέπει να πλένονται μόνο στο χέρι τρίβοντας τα απαλά σε ζεστό (περίπου 30 ° C) νερό με ήπιο σαπούνι. Όλα τα μέρη θα πρέπει να ξεπλένονται καλά με πόσιμο νερό και να αφήνονται να στεγνώσουν στον αέρα και τον ήλιο.

Καθημερινά / Μετά από κάθε χρήση:

  • Για να βελτιστοποιήσετε τη σφράγιση της μάσκας, τα έλαια προσώπου πρέπει να αφαιρεθούν από το μαξιλαράκι μετά τη χρήση.
  • Πλύνετε με το χέρι τα μέρη της μάσκας (εκτός του κεφαλοδέτη).
  • Εάν το άνοιγμα του εξαερισμού απαιτεί καθαρισμό, χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα.

Εβδομαδιαία:

  • Πλύνετε στο χέρι το κεφαλοδέτη. Μπορεί να πλυθεί χωρίς να αποσυναρμολογηθεί.

Διατίθενται όλα τα ανταλλακτικά μέρη της μάσκας.

Ανταλλακτικά για την στοματορινική μάσκα Airfit F10 - ResMed

62736 - 62737 - 62738 - 62739
Airfit F10 μαξιλαράκια
63165 - 63166 - 63167 - 63164
Airfit F10 κεφαλοδέτης
63138 - 63137
Airfit F10 πλαίσιο

Δείτε επίσης:

Όλες τις μάσκες της Resmed | Συσκευές CPAP

Συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι μασκες CPAP BiPAP δεν χορηγούνται ξεχωριστά από τον ΕΟΠΥΥ, αλλά μόνο με την αγορά συσκευής υπνικής άπνοιας CPAP Για τις συσκευές υπνικής άπνοιας δείτε παρακάτω:
Στον παρακάτω πίνακα σας παραθέτουμε τους κωδικούς ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Για να πληρωθείτε, θα πρέπει να καταθέσετε στον ΕΟΠΥΥ, την μελέτη από το εργαστήριο ύπνου, την γνωμάτευση από τον ιατρό (ηλεκτρονική συνταγή) την απόδειξη και τα δικαιολογητικά που σας παρέχουμε μαζί με την αγορά του προϊόντος.

Συνταγογράφηση C-pap auto

Κωδικοί παθήσεων:
G47.3, M41, J94.1, G82, B91, G73, G71.0, G12.2, J44, J47, E84
Κωδικός προϊόντος:
00017
Είδος:
CPAP AUTO
Είδικότητα:
ΠΝ
Συμμετοχή:
25%
Μέγιστο ποσό:
1050€
Κατηγορία:
Αναπνευστικά
Αντικατάσταση:
Αντικατάσταση μετά από 4- έτη λόγω ολοκληρωτικής φθοράς
Δείτε επίσης: Οδηγός επιβίωσης ΕΟΠΥΥ

Εταιρεία:
ResMed

Cpap

Μέγεθος:
Medium
Τύπος μάσκας CPAP:
  • στοματορινική

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Πιθανώς να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω