Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

AirSense™ 10 AutoSet CPAP με δωρεάν μάσκα σε άτοκες δόσεις - For Her ResMed

Είδος Χωρίς Δόσεις

764,00 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
AIRSENSEFH
RESAIRSENSEFH
Σε Απόθεμα
+

Η εταιρία, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679 Για οπερισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω

AirSense™ 10 AutoSet For Her σε άσπρο χρώμα - ResMed

Συσκευή Αναπνευστικής Υποστήριξης.

Συσκευές CPAP και BiPAP για οξυγονοθεραπεία

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να συνδέσετε το AirSense™ 10 AutoSet CPAP σε παροχή 12V πχ σε πλοίο, σε τροχόσπιτο κ.α. θα πρέπει να προμηθευθείτε από καταστήματα ηλεκτρονικών ένα inverter 12 V σε 200 V τουλάχιστον στα 300 Watt στην περίπτωση που το CPAP λειτουργεί και με υγραντήρα. Για περισσότερες πληροφορίες επιοκοινωνήστε μαζί μας

Ανάγνωση της κάρτας SD

Αναλαμβάνουμε να διαβάσουμε την κάρτα σας δωρεάν Μας προσκομίζετε την κάρτα ή μας στέλνετε με email τα περιεχόμενα της και σας αποστέλλουμε δωρεάν τα αποτελέσματα για να τα δείξετε στον ιατρό που σας παρακολουθεί

Μια νέα εποχή στη θεραπεία κατά τη διάρκεια του ύπνου

Βελτιωμένη φροντίδα ασθενών

 • Χάρη στην ασύρματη τεχνολογία του AirSense, το Airview προσφέρει άμεση πληροφόρηση σχετικά με τη χρήση της συσκευής από τους ασθενείς σας, συμπεριλαμβανομένων των ωρών χρήσης και την κατάσταση των ασθενών κατά τη διάρκεια της νύχτας, όλα στα χέρια σας.
 • Η απομακρυσμένη βοήθεια επιτρέπει πρωτοφανή ασύρματη πρόσβαση στις ρυθμίσεις των συσκευών για την αντιμετώπιση τυχόν τεχνικών ζητημάτων από απόσταση, έτσι ώστε τα όποια θέματα προκύπτουν σχετικά με την θεραπεία να μπορούν να απαντηθούν και να επιλυθούν μέσα σε λίγα λεπτά.

Βέλτιστη άνεση χρήσης

 • Το νέο χαρακτηριστικό AutoSet Response επιτρέπει επιπλέον προσαρμογή για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.
 • Το νέο χαρακτηριστικό AutoRamp με ανίχνευση έναρξης του ύπνου έχει σχεδιαστεί για να κάνει θεραπεία όσο πιο άνετη γίνεται σωστά από την αρχή.
 • Ο υγραντήρας HumidAir με την τεχνολογία ελέγχου του κλίματος εξασφαλίζει μια συνεκτική ύγρανση όλη τη νύχτα.
 • Η AirSense 10 AutoSet διαθέτει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη με καινοτόμο μενού που κάνει τη συσκευή εύκολη στη χρήση για τους ασθενείς.
 • Ο σχεδόν αθόρυβος κινητήρας Easy-Breathe παρέχει φυσικό και άνετο ρυθμό αναπνοής.
 • Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης με βάση το φως στο δωμάτιο. Έτσι, αν πρέπει να σηκωθείτε κατά τη διάρκεια της νύχτας, το φως της οθόνης δεν θα ενοχλήσει τον σύντροφο σας στο κρεβάτι.

Ακριβείς ενδείξεις θεραπείας

 • Η ανίχνευση Cheyne-Stokes (CSR) σας βοηθά να εντοπίσετε γρήγορα οποιαδήποτε αρνητική ένδειξη και να παρέχει την κατάλληλη θεραπεία.
 • Το σύνολο των δεδομένων της θεραπείας (365 ημέρες) μπορούν να προβληθούν σε οποιαδήποτε συσκευή, με τη χρήση του λογισμικού ResScan ή ασύρματα μέσω Airview. Επιπλέον τα δεδομένα της κατάστασης του ασθενούς κατά τη διάρκεια της νύχτας των τελευταίων 30 ημερών είναι επίσης διαθέσιμα μέσω Airview.
 • Παροχή πρόσβασης, μέσω της νέας έκδοσης του λογισμικού ResScan, σε δεδομένα και λεπτομερή στοιχεία υψηλής ανάλυσης, των τελευταίων 30 ημερών, σχετικά με την ροή της αναπνοής και την άμεση παρακολούθηση της θεραπείας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ):
116mm x 225mm x 150mm
Βάρος:
1248 gr
Θόρυβος :
27dBA (σε πίεση 10cmH2O)
Εύρος τιμών πίεσης λειτουργίας:
4-20 cmH20
Τεχνολογία Ασύρματης Μονάδας:
2G GSM
Τροφοδοτικό:
90W
Εύρος τιμών παροχής ρεύματος:
100-240V, 50-60Hz
Ονομαστική τιμή για χρήση σε αεροπλάνο:
110V, 400Hz
Τυπική κατανάλωση ισχύος:
58W
Μέγιστη κατανάλωση ισχύος:
108W

Η ResMed επιβεβαιώνει την χρήση της συσκευής σε αεροπλάνο και πληροί τις απαιτήσεις της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (Federal Aviation Administration – FAA) σε όλες τις φάσεις του αεροπορικού ταξιδιού. Μέσω του προαιρετικού μετασχηματιστή DC/DC Converter 24V/90W μπορείτε να λειτουργείτε την συσκευή AirSense 10, ακόμη και μαζί με τον υγραντήρα HumidAir και το ClimateLineAir, παίρνοντας ρεύμα από πηγή τροφοδοσίας 12V ή 24V DC από αυτοκίνητο, σκάφος ή οποιοδήποτε άλλο μέσο με μπαταρία. Επιπλέον, μέσω του προαιρετικού συστήματος μπαταρίας της ResMed, Power Station ΙΙ, επιτυγχάνεται αυτονομία χρήσης έως 12 ώρες.

Παροχή μέσω ΕΟΠΥΥ

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας χορηγεί συσκευές CPAP μέσω ΕΟΠΥΥ. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες. Για να προμηθευθείτε το υλικό μέσω ΕΟΠΥΥ, ακολουθείστε τα βήματα που περιγράφονται στην σελίδα αγορές μέσω ΕΟΠΥΥ

Δείτε επίσης: Οδηγός επιβίωσης ΕΟΠΥΥ | Λίστα χορηγούμενων υλικών από τον ΕΟΠΥΥ

Κωδικοί παθήσεων που δικαιολογούν την συνταγογράφηση CPAP

g47.3
Νυκτερινή άπνοια
m41
Σκολίωση
j94.1
Ινοθώρακας
g82
Παραπληγία και τετραπληγία
b91
Επιπλοκές της πολιομυελίτιδας
g73
Διαταραχές των μυών και της νευρομυικής σύναψης σε παθήσεις που ταξινομούνται αλλού
g71.0
Μυϊκές δυστροφίες
g12.2
Νόσος του κινητικού νευρώνα
j44
Άλλες χρόνιες αποφρακτικές πνευμονοπάθειες
j47
Διάταση των βρογχιολίων
e84
Κυστική ίνωση

Εταιρεία:
ResMed

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Πιθανώς να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω