Επιθέματα

Θεραπεία Τραυμάτων με Επιθέματα Hartmann

Για τη διασφάλιση της υγείας και την ευεξία των ανθρώπων απαιτούνται ιδέες. Οι ιδέες της Hartmann, με επίκεντρο το όφελος του ασθενή, μετρούν 200 χρόνια παράδοσης στη θεραπεία των τραυμάτων.  Εφαρμόζονται στην καθημερινή ιατρική πρακτική.

Την τελευταία δεκαετία, η έρευνα έχει ανοίξει πολλές νέες προοπτικές όσον αφορά τη θεραπεία των τραυμάτων. Τα σύγχρονα επιθέματα δεν περιορίζονται απλώς στην κάλυψη ή/και στην απορρόφηση του εξιδρώματος των τραυμάτων. Με τους διαφορετικούς τρόπους δράσης τους, μπορούν να πετύχουν σημαντικά θεραπευτικά αποτελέσματα συμμετέχοντας ενεργά στην επούλωση του τραύματος και ενισχύοντας τη φυσική διαδικασία επούλωσης. Τα θεραπευτικά τους οφέλη, ιδίως στη θεραπεία τραυμάτων βραδείας επούλωσης, είναι αξιοσημείωτα. Είναι παγκοίνως γνωστό ότι η Hartmann αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές επιθεμάτων τραυματολογίας, από κλασικά έως μετεγχειρητικά επιθέματα, γάζες και επιδέσμους συγκράτησης, σετ, επιδέσμους συμπίεσης, υδροενεργά επιθέματα τραυμάτων, καθώς και θεραπείες αρνητικής πίεσης.

Δείτε εδώ όλα τα επιθέματα της Hartmann.

Επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης

Τα τελευταία δέκα χρόνια η Hartmann έχει μεταβεί από τη λογική της «κάλυψης και απορρόφησης» στη λογική των θεραπευτικών προϊόντων που προάγουν ενεργά τη διαδικασία επούλωσης. Στόχος της, η εξασφάλιση καλύτερων αποτελεσμάτων στον τομέα διαχείρισης τραυμάτων και της θεραπείας άσκησης πίεσης. Η Hartmann διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιθεμάτων, από επιθέματα για θεραπείες αρνητικής πίεσης έως κλασσικές θεραπείες τραυμάτων.

Αυτοκόλλητα επιθέματα τραυμάτων

  • Αδιάβροχα / διάφανα : Hydrofilm, το διαφανές επίθεμα για ασφαλή προστασία του τραύματος.
  • Απορροφητικά : Dermaplast, το αυτοκόλλητο επίθεμα για κάθε τύπο δέρματος. Cosmopor E, το αυτοκόλλητο αποστειρωμένο επίθεμα για ασφαλή προστασία των τραυμάτων.

Αυτοκόλλητη στερέωση

  • Αδιάβροχα / διάφανα : Hydrofilm roll, η αδιάβροχη ταινία από μεμβράνη για διαφανή στερέωση επιθεμάτων τραύματος.
  • Ισχυρή προσκόλληση : Omnifix elastic, το φιλικό προς το δέρμα μη υφασμένο υλικό για άνετη στερέωση.
  • Επιθέματα στερέωσης βελόνης : Hydrofilm I.V., το επίθεμα στερέωσης βελόνης με το διαφανές άνοιγμα. Cosmopor I.V., το αξιόπιστο επίθεμα στερέωσης βελόνης που προσφέρει άνεση στον ασθενή.
  • Ταινίες στερέωσης : Omniplast, κατάλληλη για τοποθέτηση επιδέσμων σε ασθενείς με κανονική επιδερμίδα.

Μη αυτοκόλλητη στερέωση

  • Συνεκτικοί επίδεσμοι στερέωσης : Peha-haft, ο συνεκτικός, ελαστικός επίδεσμος στερέωσης με διπλή δράση συγκράτησης.

Γάζα

  • Μη υφασμένα επιθέματα γάζας : Medicomp, τα επιθέματα από μη υφασμένο υλικό με δομή γάζας.
  • Επιθέματα με τομή σε σχήμα Υ: Medicomp Drain, επιθέματα με τομή σε σχήμα Υ.

Υδροενεργά επιθέματα τραυμάτων

  • Τζελ : Hydrosorb Gel, το διαυγές τζελ υψηλού ιξώδους σε σύριγγα για την υγρή θεραπεία τραυμάτων.

Επιθέματα πλέγματος

  • Επιθέματα πλέγματος με αλοιφή : Atrauman, το επίθεμα με αλοιφή κατασκευασμένο από υδρόφοβο  τούλι πολυεστέρα. Atrauman Ag, το επίθεμα με αλοιφή που περιέχει άργυρο για αντιβακτηριδιακή δράση.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για την αγορά των επιθεμάτων.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send