Ιατρικά προϊόντα

PURELL & GOJO: Κατά της Γρίπης στα Σχολεία

Αντισηπτικά για την προστασία των μαθητών στα σχολεία

Μέτρα για την προστασία των μαθητών από την εξάπλωση του ιού της γρίπης λαμβάνονται σε όλα τα σχολεία, με βάση σχετικές οδηγίες του υπουργείου Παιδείας.  Η Αdvanced Ηealthcare διαθέτει αντισηπτικά για αυτήν ακριβώς την χρήση, σε συσκευές και συσκευασίες διαφόρων ειδών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Γνωρίστε το μόνο αντισηπτικό με άδεια ΕΟΦ για χρήση από το ευρύ κοινό!

Αυτό όμως που το κάνει μοναδικό για τον χώρο σας, είναι το γεγονός ότι το Purell έχει αδειοδοτηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για χρήση από επαγγελματίες αλλά και από το ευρύ κοινό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε στα χέρια σας ένα προϊόν του οποίου τα τεστ οικοτοξικότητας είναι σε επίπεδα ασφαλή για να τα χρησιμοποιήσει και κάποιος που δεν είναι επαγγελματίας (πελάτης καταστήματος, εργαζόμενος, παιδί) χωρίς να κινδυνεύσει.

Τα υπόλοιπα αντισηπτικά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά δεν διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό στην άδεια ΕΟΦ και δεν σας παρέχουν αυτή την διασφάλιση με ότι αυτό συνεπάγεται στην περίπτωση κακής χρήσης

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ολοκληρωμένη προσφορά αντισηψίας για το σχολείο σας.

Αντισηπτικό χεριών Purell Advanced, κατάλληλο ΚΑΙ για το σχολείο

Αντισηψια στο σχολείο

Γιατί είναι σημαντικό να έχουν τα παιδιά καθαρά χέρια;

Τα χέρια είναι φορείς μικροβίων. Αγγίζοντας τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα σας με άπλυτα χέρια θα μπορέσουν να εισβάλουν μικρόβια στον οργανισμό σας. Τα μικρόβια μεταδίδονται επίσης αν κάποιος φταρνιστεί ή βήξει στα χέρια του και μετά αγγίξει άλλο άτομο ή αντικείμενο. Αν κάποιος έχει αυτά τα μικρόβια στα χέρια του μπορεί να αρρωστήσει αν δεν τα πλύνει πρώτα πριν αγγίξει τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα του.

Το PURELL® είναι ένα δροσιστικό απολυμαντικό υγρό σε μορφή γέλης, κατάλληλο για την απολύμανση των χεριών με εντριβή, το οποίο σκοτώνει το 99,99% των πιο κοινών μικροβίων που προκαλούν ασθένειες και δρα καθώς εξατμίζεται η αλκοόλη χωρίς τη χρήση σαπουνιού, νερού ή πετσέτας.

Αντισηψία χεριών

Α. Εφαρμογή με αυτόματα dispensers

Με την αυτόματη Τouch-Free συσκευή δεν απαιτείται ν’ αγγίξουμε κάτι – απλά τοποθετούμε τα χέρια μας στο κάτω μέρος της συσκευής και η ενεργοποίηση με τη βοήθεια φωτοκυττάρων

Κωδικός 2729
Υλικό PURELL® TFX™ Touch Free Αυτόματη συσκευή 1200ml Λευκή
Τιμή Δωρεάν με την αγορά 5 ανταλλακτικών Purell TFX

Συνδυάζεται με το παρακάτω ανταλλακτικό

Κωδικος 5476
Υλικό PURELL® TFX™ Advanced Αντισηπτικό χεριών
Τιμή Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά αντισηψίας για το σχολείο σας
αντισηψία χεριών Purell αντισηψία χεριών PURELL Advanced Hand Sanitizer
PURELL® TFX™ Advanced Αντισηπτικό χεριών PURELL® TFX™ Touch Free Αυτόματη συσκευή 1200ml Λευκή

Β. Εφαρμογή με χειροκίνητα dispensers

Κωδικος 2039
Υλικό PURELL® NXT® SPACE SAVER™ Χειροκίνητη συσκευή 1000ml Λευκή/Γκρί
Τιμή Δωρεάν με την αγορά 3 ανταλλακτικών Purell NXT

Συνδιάζεται με το παρακάτω ανταλλακτικό

Κωδικος 2156
Υλικό PURELL® NXT™ Advanced Αντισηπτικό χεριών
Τιμή Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά αντισηψίας για το σχολείο σας
αντισηψία χεριών purell αντισηψία χεριών Purell
PURELL® NXT™ Advanced Αντισηπτικό χεριών PURELL® NXT® SPACE SAVER™ Χειροκίνητη συσκευή 1000ml Λευκή/Γκρί

Συχνές ερωτήσεις – Μάθετε τα πάντα για το PURELL

Τι είναι το PURELL®

Το PURELL® είναι ένα δροσιστικό απολυμαντικό υγρό σε μορφή γέλης , κατάλληλο για την απολύμανση των χεριών με εντριβή, το οποίο σκοτώνει το 99,99% των πιο κοινών μικροβίων που προκαλούν ασθένειες και δρα καθώς εξατμίζεται η αλκοόλη χωρίς τη χρήση σαπουνιού, νερού ή πετσέτας.

Ποια είναι η δραστική ουσία;

Η δραστική ουσία είναι αιθυλική αλκοόλη κατά 70% γνωστή και ως το «απολυμαντικό στοιχείο της μητέρας φύσης». Η αιθυλική αλκοόλη είναι μια από τις ασφαλέστερες αλκοόλες και γνωστή για τις αντισηπτικές της ιδιότητες.
Τι είδους μικρόβια σκοτώνει το PURELL®;Το PURELL® παρουσιάζει βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο δράση. Είναι αποτελεσματικό σε μεγάλη ομάδα μικροβίων, όπως Staphylococcus aureus ATCC 6538 και Pseudomonas aeruginosa ATCC 15442 , Escherichia coli NCTC10538 και Staphylococcus epidermidis NCTC11047, Escherichia coli NCTC10538, Εnterococcus hirae NCIMB 8192, Pseudomonas aeruginosa NCIMB 10421, Staphylococcus aureus NCTC 10788 , Candida albicans ATCC 10231 κ.α.

Πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το PURELL®;

Το PURELL® είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν δεν υπάρχει νερό και σαπούνι. Εάν τα χέρια σας δεν είναι εμφανώς λερωμένα, η χρήση απολυμαντικού υγρού σε μορφή γέλης (gel) περιεκτικότητας σε αλκοόλ άνω του 70% θα μειώσει δραστικά τα μικρόβια. Αν τα χέρια σας είναι εμφανώς λερωμένα, πλύντε τα με νερό και σαπούνι.

Πόσο συχνά μπορώ να χρησιμοποιώ το PURELL®;

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άφοβα όσο συχνά θέλετε. Το PURELL® περιέχει γλυκερίνη που φροντίζει και ενυδατώνει το δέρμα. Συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους όπου η συχνή απολύμανση των χεριών είναι απαραίτητη, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χωρίς να σκάει το δέρμα.

Πώς χρησιμοποιώ το απολυμαντικό υγρό PURELL® στα χέρια μου;

Επαλείψτε μια μικρή ποσότητα περίπου 3ml του προϊόντος στα χέρια σας και τρίψτε όλες τις επιφάνειες χωρίς να παραλείψετε τις περιοχές των δαχτύλων, των νυχιών, του αντίχειρα και του καρπού. Τρίψτε τα χέρια σας μέχρι να στεγνώσουν.

Συνιστάται η χρήση του PURELL® μετά το καθάρισμα των χεριών;

Το συχνό πλύσιμο ξεραίνει τα χέρια. Το ξερό δέρμα δημιουργεί σημεία εισόδου μικροβίων στον οργανισμό. Το PURELL® αποτελείται από ενυδατικές ουσίες οι οποίες διατηρούν το δέρμα σας απαλό και προστατεύουν ενάντια στο σκάσιμο της επιδερμίδας σας.

Μετά από πόση ώρα σκοτώνονται τα μικρόβια;

Αφήνει υπολείμματα;Η δράση του PURELL® γίνεται μέσα σε 30 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του προϊόντος. Δεν αφήνει κανένα απολύτως υπόλειμμα, εκτός από μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

Δείτε επίσης: Νέο ήπιο καθαριστικό χεριών της Gojo
Δείτε εδώ: Όλα τα αντισηπτικά χεριών – δέρματος
Δείτε εδώ: Πως εφαρμόζουμε σωστά το αντισηπτικό στα χέρια μας

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send