Ιατρικά προϊόντα

INTERCEED: Επανάσταση στην Αντιμετώπιση Συμφύσεων

Αντισυμφυτικά Johnson & Johnson

Για την ελαχιστοποίηση του σχηματισμού, της έκτασης και της σοβαρότητας των συμφύσεων στη γυναικολογική και γενική χειρουργική, τα αντισυμφυτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται βάση της σύγχρονης βιβλιογραφίας και κλινικών μελετών είναι πλέον απαραίτητα. Το ποσοστό των ασθενών που σχηματίζουν μετεγχειρητικές συμφύσεις είναι πολύ μεγάλο. Ενδεικτικά το 68% των περιπτώσεων σχηματίζουν μετεγχειρητικές συμφύσεις μετά από ινομυωματεκτομή και 75% μετά από επέμβαση στις σάλπιγγες.

Το INTERCEED είναι προϊον της εταιρείας  Johnson & Johnson.

Το INTERCEED είναι αποστειρωμένο, απορροφήσιμο, λευκό ματ, πλεκτό ύφασμα διαστάσεων 7.6×10.2cm, που παρασκευάζεται από την ελεγχόμενη οξείδωση της αναγεννημένης κυτταρίνης. Το απορροφήσιμο σκεύασμα κατά των συμφύσεων INTERCEED μειώνει το σχηματισμό συμφύσεων με το φυσικό διαχωρισμό των ιστών, οι οποίοι συνδέονται κατά τη φάση του αναπεριτοναϊσμού. Η απορρόφησή του ολοκληρώνεται εντός τεσσάρων εβδομάδων από τη χρήση του.

Διατίθεται και σε μορφή gel.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα.

Δείτε επίσης Λυσεις για την ανδρική ακράτεια ούρων

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send