Αυτολιπαινόμενοι Καθετήρες

Αυτολιπαινόμενοι καθετήρες Curan

Αυτολιπαινόμενοι καθετήρες Curan

Οι αυτολιπαινόμενοι καθετήρες Curan με την υδρόφιλη επίστρωση είναι έτοιμοι για χρήση χάρη στο ειδικό σακουλάκι με αποστειρωμένο νερό που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία και το οποίο ενεργοποιείται με ένα απλό πάτημα. Το αποστειρωμένο νερό που γεμίζει την κλειστή συσκευασία ενεργοποιεί την υδρόφιλη επίστρωση του καθετήρα Curan γεγονός το οποίο συμβάλει στην εύκολη και σχεδόν χωρίς καθόλου τριβές διείσδυση του καθετήρα στην κύστη είτε πρόκειται για τον ανδρικό ή για τον γυναικείο καθετήρα. Χάρη στο ειδικό αυτοκόλλητο η συσκευασία του καθετήρα μπορεί να κολληθεί στον τοίχο μέχρι να ενεργοποιηθεί η υδρόφιλη επίστρωση και ο καθετήρας να είναι έτοιμος για χρήση. Στο εν τω μεταξύ ο χρήστης μπορεί να ετοιμαστεί για τον καθετηριασμό ακολουθώντας τα βασικά βήματα σωστής υγιεινής.

Επιπλέον, οι ανδρικοί καθετήρες διαθέτουν το ειδικό εξάρτημα – grip το οποίο διασφαλίζει την καθαρή τοποθέτηση του καθετήρα προς αποφυγή ουρολοιμώξεων. Οι καθετήρες διατίθενται σε ατομική αποστειρωμένη συσκευασία μιας χρήσης και χωρίς χημικές ουσίες αποσκλήρυνσης DEHP. Ολοι οι καθετήρες διαθέτουν γυαλισμένα άκρα μύτες ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο ερεθισμού. Η συσκευασία περιέχει 25 τεμάχια.

Πλεονεκτήματα καθετήρα Curan

  • Απουσία χημικής ουσίας DEHP
  • Γυαλισμένα άκρα – μύτες για εύκολη διείσδυση
  • Εγγυημένη αποτροπή διαρροών από τη συσκευασία
  • Ελκυστικός, εύχρηστος και κομψός σχεδιασμός
  • Έτοιμος για χρήση
  • Πολύ φιλικό προς τον χρήστη

Στην Advanced Healthcare θα βρείτε:

  • τον Curan Advantage τον ανδρικό
  • τον Curan Advantage τον γυναικείο
  • τον Curan Lady

Σας προμηθεύουμε τα υλικά χωρίς κόστος και αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε την αίτηση για την απόδοση δαπάνης στο ταμείο σας. Ειδικές τιμές για ανασφάλιστους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ταμείο σας και για αποστολή δειγμάτων.

Δείτε ακόμα: Υδρόφιλοι καθετήρες Idrocath, Homecath, Lofric

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send