Αυτολιπαινόμενοι Καθετήρες

Υδρόφιλοι καθετήρες Idrocath, Homecath, Lofric

Υδρόφιλοι Καθετήρες Idrocath, Homecath, Lofric

Σας προμηθεύουμε τα υλικά χωρίς κόστος και αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε την αίτηση για την απόδοση δαπάνης στο ταμείο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία αυτολιπαινόμενων καθετήρων για διαλείποντες καθετηριασμούς από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου όπως Gentlecath, Homecath, Lofric, Curan κ.α. Το πλήρως εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό μας προσωπικό, μπορεί να σας ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον αυτοκαθετηριασμό και την χρήση των αυτολιπαινόμενων καθετήρων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, σε όλη την Ελλάδα.

Δεν είστε ικανοποιημένος – ικανοποιημένη από τον καθετήρα που χρησιμοποιείτε; Είναι σκληρός; Είναι μαλακός; Δεν έχει το ειδικό εξάρτημα για ευκολότερη εφαρμογή; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε δωρεάν δείγματα από όλους του καθετήρες που διαθέτουμε μέχρι να βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.

Δείτε επίσης: Αυτολιπαινόμενοι καθετήρες GentleCath, Curan, Lofirc

Δείτε περισσότερους καθετήρες

Αυτολιπαινόμενος καθετήρας Idrocath® Born from water

Ο IdroCath είναι ο υδρόφιλος καθετήρας που μελετήθηκε για να βελτιώσει τη διαδικασία του διαλείποντα καθετηριασμού.

Οι ειδικοί υδρόφιλοι Αυτολιπαινόμενοι καθετήρες IdroCath για διαλείποντα καθετηριασμό, έχουν αναπτυχθεί από την εμπειρία ετών, από την προηγμένη τεχνική και επιστημονική έρευνα. Στόχος μας είναι να εγγυηθούμε την ευκολότερη και ασφαλέστερη τοποθέτηση, την άνετη αίσθηση και την ατραυματική χρήση.

Ο IdroCath έχει μια τέλεια, υδρόφιλη, μαλακή και ομαλή επιφάνεια, στην οποία ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο δεν εμφανίζει κανένα σημάδι ατέλειας. Αυτό επιτρέπει συχνή χρήση χωρίς τριβή και τραυματισμό στο ουρηθρικό επιθήλιο.

Χάρη στην ειδική επίστρωση και ομαλότητα της επιφάνειας του IdroCath αποφεύγονται συσσώρευση ανεπιθύμητων βακτηριδίων στην επιφάνειά του, με αποτέλεσμα να μειώνετε ο κίνδυνος μόλυνσης. Αυτό είναι κρίσιμο δεδομένου ότι το υλικό επίστρωσης είναι μη τοξικό, υποαλλεργικό, και είναι ένας φραγμός ενάντια στη μόλυνση.

Στον IdroCath η επίστρωση και η λίπανση είναι εφαρμοσμένη ακόμα και στην εσωτερική πλευρά των οπών. Η πλήρης επίστρωση προστατεύει τον ασθενή και διατηρεί τον IdroCath μαλακό και ομαλό κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας του καθετηριασμού. Από την εισαγωγή ως και την αφαίρεση του καθετήρα. Αυτές οι δύο διαδικασίες γίνονται πολύ εύκολες, ασφαλείς, και βελτιώνουν τη γενική ικανοποίηση και ασφάλεια του χρήστη.

Συγκρινόμενες με άλλους καθετήρες, οι σήμερα διαθέσιμες, κλινικές εξετάσεις καταδεικνύουν τα οφέλη του IdroCath. Χάρη στην ειδική του επίστρωση, ο IdroCath ελαχιστοποιεί το τραύμα και τον πόνο, τα οποία είναι οι πιο κοινές επιπλοκές.

Πραγματικά, όταν ο IdroCath βυθίζεται στο νερό, η ειδική του επίστρωση δημιουργεί μια υγρή επιφάνεια που παραμένει γύρω από τον καθετήρα καθ όλη την ώρα του καθετηριασμού. Γι αυτό η τριβή, το τραύμα και ο πόνος μειώνονται δραστικά.

IdroCath Κit

Ο IdroCath δίνει πραγματικές λύσεις και με το πρωτοποριακό του kit που είναι απλό, ασφαλές και εύχρηστο. Το IdroCath Κit είναι ένα πλήρες σετ που περιλαμβάνει:

  • καθετήρα,
  • ουροσυλλέκτη,
  • νερό,

έτοιμο για χρήση σε οποιαδήποτε χώρο και οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμα και όταν η πρόσβαση σε ένα λουτρό δεν είναι πιθανή αφού ο ασθενής δεν χρειάζεται να αγγίξει τον καθετήρα ή το νερό.

Ο IdroCath έρχεται σε μια μεγάλη σειρά μεγεθών, από 6 CH για παιδιατρική χρήση ως και 24 CH για τον ανδρικό, και γυναικείο καθετηριασμό σεNelaton,Female και Tieman.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send