Πληροφορίες

Διαδραστική εφαρμογή για την εκμάθηση της σωστής χρήσης των στηθοσκοπίων Littmann της 3Μ

Κατεβάστε την εφαρμογή της 3Μ, ΔΩΡΕΑΝ!

Εκπαίδευση στα δάχτυλά σας

Δείτε εδώ: Όλα τα στηθοσκόπια Littmann της 3M

Λάβετε αποκλειστικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο κινητό σας και βελτιώστε την στηθοσκοπική σας ακουστική τεχνική μαθαίνοντας πως να χρησιμοποιείτε το όργανο πιο αποτελεσματικά. Η εφαρμογή εκπαίδευσης Littmann του ινστιτούτου 3M περιλαμβάνει μαθήματα που μπορείτε να κάνετε στον δικό σας ρυθμό και να επαναλάβετε όσες φορές θέλετε. Τα μαθήματα συνοδεύονται από πραγματικά ηχητικά αποσπάσματα λειτουργίας πνευμόνων και καρδιάς, διάφορα σενάρια ασθένειας που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την διαγνωστική σας ικανότητα, τεστ που σας βοηθούν να αξιολογήσετε την πρόοδό σας, και πολλά άλλα.

Κατεβάστε την εφαρμογή σήμερα και ξεκινήστε την εκπαίδευση άμεσα!

εφαρμογή της 3Μ
εφαρμογή της 3Μ

Άκου. Δοκίμασε. Μάθε.

Αυτή η μοναδική διαδραστική εφαρμογή επιτρέπει σε γιατρούς και νοσηλευτές να δοκιμάσουν τις στηθοσκοπικές ακουστικές τους ικανότητες απέναντι σε μια πλούσια βιβλιοθήκη από κλινικές περιπτώσεις, όλες προσβάσιμες από την παλάμη του χεριού σας.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από τους ειδικούς της  3M Littmann σε συνεργασία με την Ακαδημία 3M Health Care, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιέχει ακουστικούς ήχους και ιστορικά ασθενών βασισμένα σε πραγματικές περιπτώσεις και ιατρικές γνωματεύσεις. Παρακολουθήστε τον ρυθμό προόδου σαν καθώς δοκιμάζετε τις ικανότητές σας χρησιμοποιώντας μια σειρά από ήχους λειτουργίας καρδιάς και πνευμόνων. Στη συνέχεια δοκιμάστε ό,τι μάθατε σε μια πληθώρα σεναρίων εξομοίωσης πραγματικών ασθενών.

Η εφαρμογή της 3M Littmann είναι χρήσιμη για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ιατρική τους καριέρα, ή για αυτούς που απλώς θέλουν να φρεσκάρουν τις σχετικές τους γνώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από χρήστες στηθοσκοπίων Littman, αλλά και από αυτούς που κάνουν χρήση άλλων προϊόντων.

Η εφαρμογή περιέχει τις παρακάτω εκπαιδευτικές ενότητες:

  • Δωρεάν περιεχόμενο
  • Εισαγωγή στις βασικές αρχές χρήσης στηθοσκοπίων
  • Ένας φυσιολογικός χτύπος καρδιάς
  • Ένα δείγμα ενότητας
  • Μία ενότητα γνωμάτευσης ασθενή
  • Premium περιεχόμενο

Ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στο premium περιεχόμενο εισάγοντας ένα ειδικό κωδικό που δίδεται μαζί με κάθε αγορά στηθοσκοπίου Littmann που έγινε μετά τον Ιούλιο του 2015. Χρησιμοποιείστε το serial number στον κώδωνα του στηθοσκοπίου για να ξεκλειδώσετε την πλήρη έκδοση της εφαρμογής.

Χτίζοντας την βασική γνώση για ιατρικές γνωματεύσεις

Εκπαίδευση: Φυσιολογικοί και μη φυσιολογικοί ήχοι χτύπου καρδιάς και αναπνοής συνοδευόμενοι από κινούμενα γραφικά και εικόνες.

Έλεγχος γνώσης: 25 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τον σχηματισμό ήχου και τις τεχνικές στηθοσκοπικής ακρόασης.

Καρδιολογική εκπαίδευση και αξιολόγηση

Άκου: 10 καρδιακούς χτύπους που συνδέονται με διαφορετική παθολογία. Συνοδεύονται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με βαθμολόγηση και σχόλια.

Δοκιμάσου: 13 καρδιολογικές γνωματεύσεις σε μορφή πρακτικής εξεταστικής αξιολόγησης. Περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με σχολιασμό.

Μάθε: 10 καρδιολογικές γνωματεύσεις με την μέθοδο της καθοδήγησης. Περιλαμβάνουν αληθινά ιστορικά ασθενών, πραγματικούς ήχους στηθοσκοπίου, και τα συνοδευτικά ηλεκτροκαρδιογραφήματα.

Αναπνευστική εκπαίδευση και αξιολόγηση

Άκου: 10 ήχους αναπνοής που συνδέονται με διαφορετική παθολογία και περιλαμβάνουν και ιατρικό ιστορικό. Συνοδεύονται επίσης από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με βαθμολόγηση και σχόλια.

Δοκίμασε: 10 αναπνευστικές γνωματεύσεις σε μορφή πρακτικής εξεταστικής αξιολόγησης με πλήρη ιστορικό ασθενών. Περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με σχολιασμό.

Μάθε: 10 αναπνευστικές γνωματεύσεις με την μέθοδο της καθοδήγησης. Περιλαμβάνουν αληθινά ιστορικά ασθενών, πραγματικούς ήχους στηθοσκοπίου, και τις αντίστοιχες ακτίνες θώρακος.

Σημαντικές Πληροφορίες: Η ποιότητα ήχου των χτύπων της καρδιάς ή της ανάσας του ασθενή μπορεί να είναι διαφορετική όταν προέρχεται από το ίδιο το στηθοσκόπιο. Η διαφορά εξαρτάται από τον εξοπλισμό και τις δυνατότητες της ακουστικής συσκευής που χρησιμοποιούμε για να τρέξουμε την εφαρμογή. Ως εκ τούτου, υπάρχει σημαντική πιθανότητα ο χρήστης να μην μπορεί να ακούσει όλους τους ήχους που έχουν κλινική σημασία. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνουμε χρήση ακουστικών υψηλής ποιότητας με μεγάλο εύρος συχνότητας απόκρισης.

Αποποίηση Ευθυνών: Παρά το γεγονός ότι τα ιστορικά ασθενών που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή είναι βασισμένα σε αληθινά ιστορικά πραγματικών ανθρώπων, όλοι οι ασθενής που περιλαμβάνονται σε αυτό το εκπαιδευτικό πακέτο είναι φανταστικοί και κάθε ομοιότητα με πραγματικά άτομα είναι καθαρά συμπτωματική. Η εφαρμογή παρέχεται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, και μόνο αυτό.

Δείτε επίσης: Τι κάνει τα στηθοσκόπια 3M Littmann μοναδικά.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send