Πληροφορίες

Νεα σειρά στηθοσκοπίων Littmann Cardiology IV της 3Μ

Ακούστε “περισσότερα” με το νέο Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann Cardiology IV ™

Σχεδιασμένο για τους ιατρούς που απαιτούν ανώτερη ποιότητα και εξαιρετική ευελιξία

Littmann Cardiology IV

H ακρόαση ακόμα και των πιο ανεπαίσθητων ήχων είναι κρίσιμη για την ακριβή εξέταση του ασθενή και τη διάγνωση. Το νέο Στηθοσκόπιο Littmann® Cardiology IV™ είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να σας βοηθήσει να ακούσετε ακόμα και τον πιο δύσκολα διακρινόμενο ήχο, αυτόν που θα σας πει περισσότερα για την κατάσταση του ασθενή σας.

Σχεδιασμένο για τους ιατρούς που απαιτούν ανώτερη ποιότητα και εξαιρετική ευελιξία. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός και η βελτιωμένη ακουστική του Στηθοσκοπίου Cardiology IV™ σας δίνουν πλέον τη δυνατότητα να ακούτε περισσότερα.

Τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του Στηθοσκοπίου Cardiology IV™ σας βοηθούν ακόμα περισσότερο.

Δείτε εδώ όλα τα διαθέσιμα χρώματα

Littmann Cardiology IV H καλύτερη ακρόαση των ήχων υψηλής συχνότητας 2 σας βοηθά να εκτιμήσετε καλύτερα την κατάσταση του ασθενή σας.
Littmann Cardiology IV Το ενιαίο διάφραγμα διπλών συχνοτήτων σάς επιτρέπει να ακούτε ήχους υψηλής και χαμηλής συχνότητας και από τις δύο πλευρές του κώδωνα, την παιδιατρική και των ενηλίκων.
Littmann Cardiology IV Η παιδιατρική πλευρά του κώδωνα μετατρέπεται σε ανοιχτό κώδωνα, απλά αντικαθιστώντας το ενιαίο διάφραγμα διπλών συχνοτήτων με μια ελαστική στεφάνη που  δεν «παγώνει» τον ασθενή.
Littmann Cardiology IV Ο κώδωνας παραμένει καθαρός επειδή καλύπτεται από το μικρό διάφραγμα.
Littmann Cardiology IV Η σωλήνωση διπλού αυλού συνδυάζει δύο διαδρομές του ήχου σε έναv σωλήνα , εξαλείφοντας τον θόρυβο τριβής που δημιουργούν οι παραδοσιακοί διπλοί σωλήνες.
Littmann Cardiology IV Δεν κατασκευάζεται με λατέξ από φυσικό καουτσούκ, ούτε με φθαλικούς εστέρες. Ο αυλός επόμενης γενιάς έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της βελτιωμένης αντίστασης στα έλαια του δέρματος και την αλκοόλη. Είναι λιγότερο πιθανό να αποκτήσει λεκέδες.
Littmann Cardiology IV Έχει 7 έτη εγγύηση

Δείτε όλα τα στηθοσκόπια Littmann/ Καθαρισμός στηθοσκοπίων 3M

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send