Οδηγίες χρήσης υλικών

Επιθέματα Κατακλίσεων PermaFoam της Hartmann

Επίθεμα κατάκλισης PermaFoam

Το PermaFoam είναι ένα επίθεμα από μαλακό αφρώδες υλικό με αδιαπερατή, αδιάβροχη και αδιαπέραστη από μικροοργανισμούς επικαλυπτική στρώση από πολυουρεθάνη.

Δείτε εδώ: Επιθέματα Permafoam | Όλα τα επιθέματα της Hartmann

Το PermaFoam comfort είναι ένα αυτοκόλλητο επίθεμα από μαλακό αφρώδες υλικό, με αεροδιαπερατή, αδιάβροχη και αδιαπέραστη από μικροοργανισμούς επικαλυπτική στρώση από πολυουρεθάνη. Διαθέτει επιπλέον συγκολλητικό πλαίσιο, που είναι καλυμμένο με πολυακρυλικό υλικό.

To PermaFoam cavity είναι ένα επίθεμα από μαλακό αφρώδες υλικό πολυουρεθάνης χωρίς επικαλυπτική στρώση και για το λόγο αυτό αναπτύσσει δράση τόσο στην άνω όσο και στην κάτω πλευρά του.

Ιδιότητες και τρόπος δράσης επιθεμάτων PermaFoam

To PermaFoam απορροφά τις εκκρίσεις και δημιουργεί ταυτόχρονα ένα υγρό περιβάλλον για το τραύμα που δρα υποστηρικτικά στη θεραπεία του.

Χάρη στο επιπλέον συγκολλητικό πλαίσιο των PermaFoam comfort, concave και sacral δεν είναι απαραίτητη η χρήση επιπλέον υλικών για την στερέωσή τους.

Τα επιθέματα PermaFoam είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρότπο ώστε να μην κολλούν πάνω στο τραύμα. Τα επιθέματα αφαιρούνται ανώδυνα και χωρίς να αφήνουν υπολείμματα στο τραύμα.

Ενδείξεις

Τα επιθέματα PermaFoam είναι κατάλληλα ιδιαίτερα για την θεραπεία τραυμάτων που συνοδεύονται από εκκρίσεις μέσης έως βαριάς έντασης.

Το PermaFoam cavity είναι κατάλληλο για βαθιά και ανοιχτά τραύματα. Ως διπλωμένη ταινία ταμποναρίσματος κατάλληλη για κοιλότητες τραυμάτων.

Οδηγίες χρήσης επιθεμάτων PermaFoam – Υποδείξεις εφαρμογής

Εν ανάγκη καθαρίστε το τραύμα πριν την αλλαγή του επιθέματος. Επιλέξτε το κατάλληλο επίθεμα ανάλογα με το μέγεθος του τραύματος, έτσι ώστε να εξέχει κατά ένα (1) εως δύο (2) εκατοστά από την περιοχή του τραύματος. Όσο μεγαλύτερο είναι το τραύματόσο περισσότερο π΄ρεπει να εξέχει το επίθεμα από την περιοχή του τραύματος. Εν ανάγκη προσαρμόστε το επίθεμα κόβοντας το στο σωστό μέγεθος

PermaFoam: Τοποθετείστε το με τη λευκη πλευρά στο τραύμα, ώστε η μπεζ επικαλυπτική στρώση να είναι επάνω και έπειτα στερεώστε το στο τραύμα.

Perma Foam comfort, sacral και concave: Αφαιρέστε το προστατευτικό χαρτί, τοποθετείστε το επίθεμα με το λευκό αφρώδες υλικό επάνω στο τραύμα και πιέστε το συγκολλητικό πλαίσιο. Για την ευκολότερη αφαίρεση του PermaFoam είναι δυνατή η μείωση της ισχύος του συγκολλητικού παλισίουμέσω εφύγρανσής του πχ με διάλυμα Ringer

Εφόσον η κατάσταση του τραύματος δεν παρουσιάζει επιπλοκές το PermaFoam μπορεί να παραμείνει στο τραύμα για περισσότερες ημέρες, ανάλογα με την ποσότητα εκκρίσεων και την κατάσταση του επιθέματος. Η αλλαγή του επιθέματος είναι αναγκαία, όταν ενδείκνυται κλινικά ή αν είναι ορατές οι εκκρίσεις στην άκρη του.

PermaFoam

Οδηγίες χρήσης επιθεμάτων PermaFoam

PermaFoam comfort

Για ασφαλή στερέωση, αδιαπέραστη από μικρόβια, το Permafoam διατίθεται με περίγραμμα από υποαλλεργική
αυτοκόλλητη μεμβράνη.

Οδηγίες χρήσης επιθεμάτων PermaFoam

PermaFoam sacral

Το ειδικό σχήμα του ενδείκνυται για τη θεραπεία τραυμάτων στην περιοχή του ιερού οστού. Διαθέτει περίγραμμα από υποαλλεργική κολλητική μεμβράνη για ασφαλή στερέωση.

Οδηγίες χρήσης επιθεμάτων PermaFoam

PermaFoam concave

Για θεραπεία τραυμάτων σε μηρούς, γόνατα και αγκώνες. Σε ειδικό σχήμα που διαθέτει περίγραμμα από υποαλλεργική κολλητική μεμβράνη για να στερεώνεται με ευκολία και ασφάλεια.

Οδηγίες χρήσης επιθεμάτων PermaFoam

PermaFoam cavity

Για την θεραπεία κοίλων τραυμάτων μεγάλου βάθους. Το λεπτό απαλό υλικό με ειδική διάτρητη δομή επιτρέπει πολλαπλές δυνατότητες πτύχωσης ώστε να προσαρμόζεται ακριβώς στο τραύμα και να διασφαλίζει την εκροή των εκκρίσεων.

Οδηγίες χρήσης επιθεμάτων PermaFoam

Αντενδείξεις

Με χρησιμοποιείται το PermaFoam σε σημεία που υπάρχουν κλινικά εκδηλωμένες μυκητιάσεις

Δείτε ακόμα: Επιθέματα κατακλίσεων.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send