Ιατρικά προϊόντα

Ραβδωτό αερόστρωμα κατακλίσεων

Ραβδωτό αερόστρωμα κατακλίσεων

Tο ραβδωτόσωληνωτό αερόστρωμα κατακλίσεων, αποτελείται από μια αντλία αέρα και ένα σωληνωτό – ραβδωτό στρώμα. Είναι σχεδιασμένο κυρίως για ασθενείς που ήδη έχουν κατακλίσεις. Για πρόληψη κατακλίσεων δείτε και το κυψελωτό αερόστρωμα. Διαθέτει αδιάβροχο κάλυμμα. Μέγιστο βάρος ασθενούς 120 κιλά. Οι ραβδώσεις φουσκώνουν εναλλάξ ώστε να επιτυγχάνεται συνεχές μασάζ στο σώμα, καλύτερη αποφόρτιση της πίεσης καθώς και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και λεπτομερείς οδηγίες χρήσης για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο ΕΟΠΥΥ δικαιολογεί 120 ευρώ για αερόστρωμα κατακλίσεων. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Μια γνωμάτευση με σφραγίδα ελεγκτή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες ή δείτε εδώ τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Ειδικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστο βάρος ασθενούς 170 κιλά
  • Αντιβακτηριδιακό υλικό κατασκευής
  • Εναλλασσόμενης πίεσης αερόστρωμα από PVC για μακροχρόνια αντοχή
  • Ειδικά σχεδιασμένες προεκτάσεις που ελαχιστοποιούν την ολισθηρότητα, για σωστή συγκράτηση του στρώματος στο κρεββάτι
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Ρυθμιζόμενη αντλία αέρα 10 θέσεων με δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας για μεγάλα χρονικά διαστήματα

Προσοχή: Να καλύπτεται πάντα με ένα καθαρό βαμβακερό σεντόνι κατά την χρήση. Το σύστημα είναι κατάλληλο για βάρος μέχρι 170 κιλά και καλύπτεται από εγγύηση 2 έτη για το μηχανισμό. Στην περίπτωση που φθαρεί / χαλάσει είτε το στρώμα είτε η αντλία, μπορούμε να σας τα προμηθεύσουμε και ξεχωριστά χωρίς να απαιτείται η αγορά και των δύο υλικών.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send