Ιατρικά προϊόντα

Σφιγκτήρας Ανδρικής Ακράτειας Dribblestop

Σφιγκτήρας ανδρικής ακράτειας Dribblestop

Ο σφιγκτήρας ακράτειας ούρων για άνδρες Dribblestop™ είναι ένας εξωτερικός σφιγκτήρας που πιέζει απαλά το επάνω μέρος του πέους, καθώς και την ουρήθρα στην κάτω πλευρά για αποτελεσματικό έλεγχο της διαρροής των ούρων από την ουροδόχο κύστη που προκαλείται από διάφορες παθήσεις και από διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις όπως η επέμβαση για τον καρκίνο του προστάτη.

Ολόκληρος ο σφιγκτήρας ανδρικής ακράτειας είναι κατασκευασμένος από ελαφρύ πλαστικό και ιατρικά εγκεκριμένο αφρώδες υλικό, ειδικά σχεδιασμένο και διαμορφωμένο για ευέλικτη άνεση και απαλότητα. Επιπλέον παραμένει στεγνός, δεν απορροφά υγρά.

Πώς λειτουργεί ο σφιγκτήρας ακράτειας Dribblestop;

Χρειάζεται πολύ μικρή πίεση στην ουρήθρα για να σταματήσει η ροή των ούρων. Όταν προσαρμόζεται το κατάλληλο, άνετο μέγεθος, ο σφιγκτήρας περιορίζει τη ροή των ούρων εφαρμόζοντας μικρή πίεση μόνο στο πάνω και το κάτω μέρος του πέους. Ο σφιγκτήρας Dribblestop™ φοριέται ακριβώς πίσω από τη βάλανο του πέους και πρέπει να είναι άνετος αλλά αποτελεσματικός έτσι ώστε να σταματάει η διαρροή των ούρων.

Δείτε εδω περισσότερα σχετικά με τον σφιγκτήρα Dribblestop

Σφιγκτήρας ανδρικής ακράτειας Dribblestop®

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ρυθμιζόμενη Εφαρμογή
    Ο σφιγκτήρας ακράτειας ούρων για άνδρες Dribblestop™ είναι πλήρως ρυθμιζόμενος. Κάθε σφιγκτήρας πέους συνοδεύεται από συνδέσμους διαφορετικού μεγέθους που έχουν ως αποτέλεσμα μια επιλογή μεγέθους από μικρό σε μεγάλο.
  • Επιτρέπει την κυκλοφορία αίματος
    Ο σφιγκτήρας ακράτειας ούρων για άνδρες Dribblestop™ δεν ασκεί καμία πίεση στην αγγείωση του πέους εξασφαλίζοντας έτσι καλή κυκλοφορία του αίματος. Είναι άνετος και ασφαλής για έλεγχο της ουροδόχου κύστης όλο το 24ωρο.
  • Εύκολο στον καθαρισμό
    Το αφρώδες υλικό δεν απορροφά υγρά. Ο σφιγκτήρας ακράτειας ούρων για άνδρες Dribblestop™ μπορεί εύκολα να πλυθεί στο χέρι με ζεστό νερό και σαπούνι.
  • Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό
    Ο σφιγκτήρας ακράτειας ούρων για άνδρες Dribblestop™ είναι κατασκευασμένος εξ’ ολοκλήρου από πλαστικό και αφρώδες υλικό. Θα περάσει εύκολα μέσα από συστήματα ανίχνευσης μετάλλων, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται από την ασφάλεια του αεροδρομίου.
  • Κατασκευάζεται στον Καναδά
    Ο σφιγκτήρας ακράτειας ούρων για άνδρες Dribblestop™ κυκλοφορεί με επιτυχία σε Ευρώπη και Αμερική, είναι 100% καναδικής προέλευσης. Ευρεσιτεχνίες στον Καναδά και τις Η.Π.Α..

Σημαντικές πληροφορίες για τον σφιγκτήρα ανδρικής ακράτειας Dribblestop

  • Συνήθως απαιτείται περίπου μια εβδομάδα για τους περισσότερους άνδρες για να μάθουν να τοποθετούν τον σφιγκτήρα αποτελεσματικά και να νιώθουν άνετα.
  • ακολουθήστε τις συμβουλές του γιατρού σας σχετικά με την ούρηση
  • πριν από την ούρηση θα πρέπει πάντα να ανοίγετε τον σφιγκτήρα
  • μη χρησιμοποιείτε σφιγκτήρα αν φοράτε μόνιμο καθετήρα
  • σταματήστε τη χρήση του σφιγκτήρα στην περίπτωση που δημιουργηθεί αλλεργία στην περιοχή ή δεν γίνεται σωστή κυκλοφορία του αίματος στο πέος και συμβουλευθείτε τον ιατρό σας.

Βρείτε στην Advanced Healthcare τον σφιγκτήρα Dribblestop.

Συχνές ερωτήσεις

” Πώς λειτουργεί ο σφιγκτήρας ανδρικής ακράτειας Dribblestop; “

Χρειάζεται πολύ μικρή πίεση στην ουρήθρα για να σταματήσει η ροή των ούρων. Όταν προσαρμόζεται σε ένα άνετο μέγεθος και ταιριάζει, ο σφιγκτήρας περιορίζει τη ροή των ούρων εφαρμόζοντας μικρή πίεση μόνο στο πάνω και το κάτω μέρος του πέους. Ο σφιγκτήρας Dribblestop® φοριέται ακριβώς πίσω από το κεφάλι του πέους και πρέπει να είναι άνετος αλλά αποτελεσματικός και η διαρροή ούρων να σταματάει.

” Πόσο μικρός είναι ο σφιγκτήρας; “

Ο σφιγκτήρας έχει μήκος μόνο 7,62 cm (3 ίντσες) και πλάτος 1,27 cm (1/2 ίντσα) και είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από πλαστικό και ιατρικό, σμιλεμένο και διαμορφωμένο αφρό, καθιστώντας τον άνετο, ελαφρύ και διακριτικό.

” Είναι άνετος ο σφιγκτήρας; “

Όταν ρυθμιστεί σωστά η διαρροή ούρων θα σταματήσει και καθώς ο σφιγκτήρας είναι τόσο μικρός και άνετος δεν θα νιώθετε ότι τον φοράτε.

” Είναι ρυθμιζόμενος ο σφιγκτήρας; “

Ο σφιγκτήρας είναι πλήρως ρυθμιζόμενος. Μπορείτε να προσαρμόσετε το σωστό μέγεθος απλά αλλάζοντας το μέγεθος του συνδέσμου ή επιλέγοντας μια διαφορετική εγκοπή. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται ευανάγνωστες και πλήρεις οδηγίες.

“Πόση ώρα μπορώ να φοράω το σφιγκτήρα; “

Ο σφιγκτήρας Dribblestop® μπορεί να φορεθεί με ασφάλεια για 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αν σας λείπει η φυσική επιθυμία να ανακουφίσετε τον εαυτό σας, συνιστάται να απελευθερώσετε το σφιγκτήρα κάθε δύο έως τρεις ώρες για να αποφύγετε την υπερχείλιση της ουροδόχου κύστης.

Οι περισσότεροι άνδρες θα έχουν σημαντική μείωση της διαρροής ούρων ενώ βρίσκονται σε οριζόντια θέση. Για να αφήσετε το πέος να ξεκουραστεί από το σφιγκτήρα, ίσως προτιμάτε να φορέσετε ένα επίθεμα ακράτειας κατά τις ώρες ύπνου. Εάν είναι απαραίτητο να φοράτε τον σφιγκτήρα ενώ κοιμάστε, ρυθμίστε το σφιγκτήρα σε ένα χαλαρότερο μέγεθος από αυτό που κανονικά φορούσατε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

” Επηρεάζει ο σφιγκτήρας την κυκλοφορία ή την αίσθηση; “

Ο σφιγκτήρας Dribblestop έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ασκεί ελαφρά πίεση μόνο στο πάνω και κάτω μέρος του πέους. Χρειάζεται πολύ μικρή πίεση για να σταματήσει η ροή των ούρων. Η κυκλοφορία του αίματος δεν περιορίζεται στις πλευρές του πέους και όταν προσαρμόζεται σε μια άνετη προσαρμοσμένη εφαρμογή, ο σφιγκτήρας θα ελέγχει τη διαρροή ούρων χωρίς να επηρεάζει την αίσθηση ή την κυκλοφορία του πέους.

” Πώς καθαρίζω το σφιγκτήρα Dribblestop; “

Ο σφιγκτήρας είναι κατασκευασμένος από πλαστικό και είναι επενδεδυμένος από αδιάβροχο αφρώδες υλικό ιατρικής χρήσης. Απλά πλύνετε το σφιγκτήρα στο χέρι με σαπούνι και ζεστό νερό, ξεπλύνετε και πετσέτα στεγνώστε. Ο σφιγκτήρας σας είναι έτοιμος να φορέσει ξανά αμέσως.

” Πώς  ξέρω αν το Dribblestop έχει τοποθετηθεί σωστά; “

Εάν ο σφιγκτήρας είναι σωστά τοποθετημένος και δεν υπάρχει κάποια διαρροή, δεν θα σας φέρνει κάποια δυσφορία θα είναι σαν να μην το φοράτε. Εάν αισθάνεστε τον σφιγκτήρα είτε από δυσφορία ή πόνο, τότε ο σφιγκτήρας είναι πολύ σφιχτός και πρέπει να ρυθμιστεί επιλέγοντας διαφορετικές εγκοπές ή διαφορετικούς συνδέσμους. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ρυτίδες στο δέρμα του πέους καθώς αυτό θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει δυσφορία.

” Πρέπει να συμβουλευτώ το γιατρό μου πριν χρησιμοποιήσω το σφιγκτήρα Dribblestop; “

Αυτό μπορεί να μην είναι απαραίτητο εκτός αν έχετε άλλα ιατρικά προβλήματα εκτός από την ακράτεια. Αν υπάρχει ιστορικό άλλων προβλημάτων, προτείνουμε πρώτα να μιλήσετε με το γιατρό σας.

” Μπορώ να φοράω το σφιγκτήρα Dribblestop όταν ταξιδεύω; “

Σίγουρα. Ο σφιγκτήρας δεν έχει μεταλλικά μέρη και θα σας επιτρέψει να περάσετε εύκολα μέσα από τα συστήματα ασφαλείας του αεροδρομίου χωρίς να απενεργοποιήσετε τον συναγερμό. Δύο σφιγκτήρες στο κιτ θα σας διαβεβαιώσουν επίσης ότι έχετε έναν επιπλέον σφιγκτήρα αν κάποιος πρέπει να χαθεί στο ταξίδι σας.

” Μπορώ να κολυμπήσω σε πισίνα ή να κάνω ζεστό μπάνιο (υδρομασάζ) φορώντας το σφιγκτήρα Dribblestop; “

Ναι. Το χλώριο από τις πισίνες ή το υδρομασάζ δεν επηρεάζει τον σφιγκτήρα. Σιγουρευτείτε ότι πλένετε προσεκτικά το σφιγκτήρα μετά το μπάνιο σας στην πισίνα για να αποφύγετε οποιοδήποτε ερεθισμό από το χλώριο.

“Γιατί η συσκευασία περιέχει 2 σφιγκτήρες; Δε μπορώ να παραγγείλω μόνο έναν; “

Ο λόγος για τον οποίο πωλούμε τους σφιγκτήρες Dribblestop® μόνο σε συσκευασίες των δύο είναι επειδή είναι πολύ σημαντικό να εναλλάσσουμε τους σφιγκτήρες σε καθημερινή βάση. Αυτό επιτρέπει στον αφρό μνήμης (memory foam) να ανακτήσει το σχήμα του μετά από μια ημέρα χρήσης και θα επιτρέψει στους σφιγκτήρες Dribblestop να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για την αγορά του σφιγκτήρα.

2 thoughts on “Σφιγκτήρας Ανδρικής Ακράτειας Dribblestop”

    • Καλησπέρα, το συγκεκριμένο είδος δεν χορηγειται μέσω ΕΟΠΥΥ. Δείτε εδώ όλα τα είδη που μπορείτε να προμηθευθείτε μέσω ΕΟΠΥΥ: https://www.ahealthcare.gr/eopii/χορηγούμενα-προϊόντα-εοπυυ-σύμφωνα-με-τον-κανονισμό-παροχών-υγείας-εκπυ/

      Απάντηση

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send