Πληροφορίες

Φροντίδα του δέρματος με την σειρά προστασίας Menalind

Προϊόντα ιατρικής φροντίδας του δέρματος Hartmann

Η υγεία της επιδερμίδας παίζει κεντρικό ρόλο στην ευεξία του ανθρώπου. Αυτό ισχύει ειδικότερα για τα εξαρτώμενα ηλικιωμένα άτομα, η επιδερμίδα των οποίων εκτίθεται σε ιδιαίτερα επιβαρυντικούς παράγοντες λόγω ακράτειας και κατάκλισης. Η ξηρότητα οδηγεί σε απώλεια της ελαστικότητας, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αδυνατεί πλέον να επιτελέσει σωστά τις φυσικές αμυντικές τις λειτουργίες. Για να μην υποστεί βλάβες και να παραμείνει υγιής, η επιδερμίδα χρειάζεται έγκαιρη προληπτική περιποίηση και ειδική προστασία. Η φροντίδα της «ώριμης» επιδερμίδας αξίζει λοιπόν να αφεθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα στα χέρια των επαγγελματιών, δηλαδή στο σύστημα έγκαιρης προληπτικής περιποίησης της επιδερμίδας Menalind professional. Κατά την ανάπτυξη της νέας σειράς Menalind professional, δόθηκε έμφαση στην πρακτική εφαρμογή και στη συνέργεια των παραγόντων προστασίας και περιποίησης. Έτσι δημιουργήθηκε ένα ειδικά ισορροπημένο και πρωτοποριακό αναζωογονητικό σύστημα κρεατίνης και ενυδατικής πανθενόλης που ενισχύει τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του επιβαρυμένου, «ώριμου» δέρματος.
Για τον σχεδιασμό και την παρασκευή των προϊόντων για την ακράτεια  η HARTMANΝ έχει υιοθετήσει κριτήρια ποιότητας τα οποία υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές που προβλέπει η σχετική νομοθεσία για τα ιατρικά βοηθήματα.

Δείτε εδώ: Καθαρισμός | Περιποίηση | Προστασία

Menalind® professional καθαρισμός δέρματος

Προϊόντα καθαρισμού του δέρματος για την ώριμη επιδερμίδα

Με ήπια, καθαριστικά και ενυδατικά συστατικά για βαθύ και απαλό καθαρισμό της ταλαιπωρημένης ώριμης επιδερμίδας. Η σειρά διαθέτει επίσης ειδικά προϊόντα για τον επαγγελματικό καθαρισμό κλινήρων ασθενών ή ασθενών με ακράτεια. Με απαλό δροσερό άρωμα και ουδέτερο pH. Δερματολογικά ελεγμένα.

Όλα τα προϊόντα καθαρισμού του δέρματος

  • Menalind® professional clean Αφρός καθαρισμού
  • Menalind® professional clean Υγρά μαντιλάκια καθαρισμού
  • Menalind® professional clean
  • Menalind® professional clean Αφρόλουτρο περιποίησης
  • Menalind® professional clean Σαμπουάν
  • Menalind® professional Γάντια καθαρισμού / Έτοιμο μπάνιο

Menalind® professional φροντίδα του δέρματος

Προϊόντα περιποίησης της ώριμης επιδερμίδας

Με υψηλής ποιότητας δραστικά συστατικά για ολοκληρωμένη, εντατική φροντίδα της ξηρής και ταλαιπωρημένης ώριμης επιδερμίδας. Το πρόγραμμα περιποίησης συμπληρώνει το αναζωογονητικό υγρό τζελ. Για εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών. Με ελαφρύ, δροσερό άρωμα, δερματολογικά ελεγμένα.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος

  • Menalind® professional care Τζελ εντριβής
  • Menalind® professional care Κρέμα χεριών

Menalind® professional προστασία δέρματος

Προϊόντα προστασίας της επιδερμίδας για κλινήρεις ασθενείς

Ειδικά προϊόντα με υψηλής ποιότητας συστατικά για την προστασία της επιδερμίδας στην ευαίσθητη περιοχή από επιθετικές ουσίες που βλάπτουν το δέρμα λόγω της ακράτειας. Κατάλληλα για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας και ειδικά σχεδιασμένα για να μην περιορίζουν την απορροφητικότητα των προϊόντων ακράτειας. Το πρόγραμμα συμπληρώνει ένα λάδι προστασίας του δέρματος σε μορφή σπρέι για εξαιρετικά ξηρές επιδερμίδες. Δερματολογικά ελεγμένα.

Όλα τα προϊόντα προστασίας του δέρματος

  • Menalind® professional protect Προστατευτικός αφρός
  • Menalind® professional protect Κρέμα προστασίας του δέρματος
  • Menalind® professional protect Διαφανής κρέμα προστασίας του δέρματος
  • Menalind® professional protect Λάδι προστασίας του δέρματος σε μορφή σπρέι

Δείτε ακόμα: Επιθέματα κατακλίσεων

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send