Littmann Stethoscopes / Διαγνωστικά Εργαλεία / Τελευταία νέα

Νέο Ηλεκτρονικό Στηθοσκόπιο Littmann CORE της 3M

Παρουσιάζοντας το νέο ψηφιακό στηθοσκόπιο 3M ™ Littmann® CORE.

Littmann CORE Ηλεκτρονικό Στηθοσκόπιο

Στις 20 Οκτωβρίου 2020, η EKO ανακοίνωσε την συνεργασία της με τη Littmann για να συνδυάσει την απίστευτη τεχνολογία στηθοσκοπίου Bluetooth με την παγκόσμιας κλάσης στηθοσκόπηση της Littmann, την οποία εμπιστεύονται εδώ και χρόνια οι επαγγελματίες υγείας. Τα ηλεκτρονικά στηθοσκόπια της Littmann είναι η κορυφαία επιλογή γιατρών και νοσοκόμων πάντα και παντού. Με το ψηφιακό στηθοσκόπιο 3M ™ Littmann® CORE δεν χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα στο Littmann 3200 και το Eko. Τώρα έχετε το απόλυτο πάντρεμα.

Παρουσιάζουμε το πιο προηγμένο στηθοσκόπιο

  • Συνδέεται με το λογισμικό Eko για οπτικοποίηση και κοινή χρήση κυματομορφών ήχου καρδιάς
  • Ενίσχυση των ήχων έως 40x (σε μέγιστη συχνότητα, έναντι αναλογικής λειτουργίας)
  • Η ενεργή ακύρωση θορύβου μειώνει τους ανεπιθύμητους ήχους στο περιβάλλον
  • Εναλλαγή μεταξύ αναλογικών και ενισχυμένων λειτουργιών ακρόασης
  • Οι μαλακές σφραγίσεις των αυτιών παρέχουν εξαιρετική ακουστική σφράγιση και άνετη εφαρμογή
  • Ρυθμιζόμενο, ανοξείδωτο χάλυβα διπλής όψης με ανοιχτό ή κλειστό κουδούνι
  • Σχεδιασμένο για χρήση με ενήλικες και παιδιατρικούς ασθενείς
  • Πιστοποίηση FDA, συμβατό με HIPAA

Καταγραφή. Ανάλυση. Οπτικοποίηση.

Κάντε περισσότερα από ποτέ με ασύρματη συνδεσιμότητα. Το FDA-cleared 3M™ Littmann® CORE ψηφιακό στηθοσκόπιο λειτουργεί με Eko λογισμικό σε iOS και Android συσκευές, δίνοντάς σας HIPAA συμβατά μέσα για να αποθηκεύσετε και να σχολιάσετε ηχογραφήσεις 15, 30, 60 ή 120 δευτερολέπτων σε ασφαλή ταμπλό. Δημιουργήστε μια βιβλιοθήκη καρδιακών ήχων για να παρακολουθήσετε την πρόοδο μιας ασθένειας ή για εκπαίδευση ή ακόμη και να μοιραστείτε με ασφάλεια τις ηχογραφήσεις σας με συναδέλφους. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε το Eko Artificial Intelligence για να βοηθήσετε στον εντοπισμό καρδιακών θορύβων.

Το ψηφιακό στηθοσκόπιο 3M ™ Littmann® CORE είναι το νεότερο προϊόν της Eko και μια εξαιρετική επιλογή για τους αγοραστές. Συνδυάζοντας την καλύτερη τεχνολογία στηθοσκοπίου 3Μ Littmann με προηγμένες ψηφιακές καινοτομίες Eko, είναι μια επένδυση που αξίζει να γίνει και είναι ιδανική για αγορά για εσάς ή ως δώρο.

Η Advanced Healthcare είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας της Littmann στην Θεσσαλονίκη.
Σε εμάς θα βρείτε διαγνωστικά εργαλεία όπως νοσηλευτικά στηθοσκόπια, παθολογικά στηθοσκόπια, καρδιολογικά στηθοσκόπια αλλά και ειδικά στηθοσκόπια για βρέφη και νεογνά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων καθώς και πληθώρα από αναλώσιμα στηθοσκοπίων.

Σας προσφέρουμε την υπηρεσία της χάραξης σε όλα τα στηθοσκόπια Littmann της 3M. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κομψό, μόνιμο και ανεξίτηλο. Δείτε εδώ πρόσφατα πραγματικά παραδείγματα χάραξης στηθοσκοπίων 3M Littmann διαφόρων τύπων. Η χάραξη γίνεται στην εταιρία μας την ίδια μέρα της παραγγελίας.

*Παρέχεται έκπτωση για μαζικές παραγγελίες στηθοσκοπίων σε φοιτητές, ιατρούς κλινικές κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες
Στηθοσκοπια Littmann Core Ηλεκτρονικα

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send