Νοσοκομειακά Είδη

Ανατομικά Σαμπό για την Αντιμετώπιση της Ορθοστασίας

Για τους περισσότερους ανθρώπους η εργασία απαιτεί πολύωρη ορθοστασία με αποτέλεσμα το αίσθημα βάρους και πόνου στα πόδια.

Ανατομικά σαμπό για ορθοστασία

Μερικοί επαγγελματικοί χώροι που απαιτούν πολύωρη ορθοστασία είναι τα νοσοκομεία και όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα, οι χώροι ελεγχόμενης υψηλής καθαριότητας, οι φαρμακευτικές βιομηχανίες, οι χώροι εστίασης, οι βιομηχανίες τροφίμων, οι εταιρίες catering, τα ξενοδοχεία, τα ινστιτούτα αισθητικής, τα κομμωτήρια, οι πισίνες, τα spa κα.
Παρακάτω θα βρείτε μερικές πρακτικές συμβουλές για την φροντίδα των ποδιών κατά τη διάρκεια της εργασίας:
• Nα μην μένετε ακίνητοι στο ίδιο σημείο για πολύ ώρα.
• Προτιμήστε τα κορυφαία ανατομικά σαμπό για ορθοστασία WOCK. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες που εργάζονται στις πλέον απαιτητικές συνθήκες. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύουν τους χρήστες τους από πιθανούς τραυματισμούς και μολύνσεις, ώστε να έχετε την ευκολία και την άνεση των κινήσεων σας στο χώρο. Χάρη στην τεχνολογία STERI-TECH και FEELITE της WOCK είναι εφικτή η δημιουργία πολύ άνετων και πανάλαφρων υποδημάτων, εξαιρετικά υψηλής αντοχής με δυνατότητα πλυσίματος στο πλυντήριο και αποστείρωσης με κλιβανισμό ή χημικά μέσα.

  • Αν στέκεστε πολύ ώρα, φροντίστε να στέκεστε για λίγο πότε στο ένα και πότε στο άλλο πόδι ώστε να ξεμουδιάζετε
  • Αν έχετε κάποιο ιστορικό, φροντίστε να φοράτε την ειδική ελαστική κάλτσα . Η Ahealthcare.gr προτείνει τις κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης Sigvaris.

Για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις στο χώρο εργασίας είναι απαραίτητο να επιλέξετε σαμπό ανατομικά που σας παρέχουν ασφάλεια.

 

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send