Επιθέματα / Ιατρικά προϊόντα

Στείρο Διάλυμα Τοπικής Χρήσης Bradesept

Bradesept – Στείρο διάλυμα έκπλυσης για τοπική χρήση

Το Bradesept είναι ένα στείρο διάλυμα έκπλυσης για τοπική χρήση ιδανικό για τον καθαρισμό και την αντισηπτική θεραπεία κάθε είδους τραύματος όπως:

  • εκδορές,
  • έλκη κατακλίσεων,
  • εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού
  • και έλκη του διαβητικού ποδιού.

Χάρη στην μοναδική του σύνθεση με πολυεξανίδιο (PHMB) σε υδατικό διάλυμα, και πολυαιθυλαινογλυκόλη 4000, αποτελεί έναν ιδανικό αντισηπτικό παράγοντα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βελτιστοποίηση της ενυδάτωσης της επιφάνειας των τραυμάτων και των ελκών, μειώνοντας την επιφανειακή τους τάση.

Αποτελεί ένα ιδανικό προϊόν για την ενυδάτωση των επιθεμάτων και των γαζών που χρησιμοποιούνται για την φροντίδα των ελκών από τις κατακλίσεις ή των ελκών του διαβητικού ποδιού. Σήμερα μετά από πολυετή και εκτεταμένη έρευνα η “ υγρή επούλωση” είναι πλέον παγκόσμια παραδεκτή.

Το προϊόν bradesept βοηθά στο να διατηρηθεί υγρό το περιβάλλον της πληγής μειώνοντας έτσι το κίνδυνο μόλυνσης που μπορεί να υπάρξει από την επαφή του τραύματος με μικροοργανισμούς του περιβάλλοντος. Το προϊόν bradesept μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως διάλυμα καθαρισμού των πληγών κατά την διάρκεια της χειρουργικής αντιμετώπισης της οξείας και χρόνιας λοίμωξης των οστών και των μαλακών μορίων.

Φροντίδα κατακλίσεων

Οι κατακλίσεις αποτελούν το πιο σημαντικό πρόβλημα σε κλινήρη ή περιορισμένης κινητικότητας άτομα. Τα έλκη κατάκλισης αποτελούν εστία μόλυνσης που είναι δυνατόν να καταλήξει σε γενικευμένη σήψη.
Οι κατακλίσεις είναι περιστατικά που χρειάζονται για τη φροντίδα τους άσηπτα μέσα. Για τον έλεγχο των μικροβίων απαιτείται τακτικό και προσεκτικό πλύσιμο του έλκους.
Ο τοπικός καθαρισμός των κατακλίσεων απαιτεί εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού, με βάση αντισηπτικούς και αντιμικροβιακούς παράγοντες.

Επούλωση εγκαυμάτων

Το έγκαυμα είναι ένα είδος τραυματισμού είτε επιφανειακά είτε βαθύτερα στο δέρμα που προκαλείται από τη θερμότητα, τον ηλεκτρισμό, τις χημικές ουσίες, την τριβή ή την ακτινοβολία.
Τα εγκαύματα χωρίζονται σε πρώτου βαθμού, εγκαύματα δευτέρου, τρίτου και τετάρτου βαθμού.
Ο καθαρισμός της εγκαυματικής επιφάνειας με αντισηπτική ουσία είναι καθοριστικής σημασίας. Κατά τα πρώτα δύο με τρία 24ωρα ενδείκνυται η καθημερινή επάλειψη των εγκαυμάτων με αντισηπτικά διαλύματα.

Πρόληψη διαβητικού ποδιού

Το διαβητικό πόδι ανήκει σε έναν άνθρωπο που πάσχει χρόνια από σακχαρώδη διαβήτη. Ο συνηθισμένος τρόπος εμφάνισης ενός διαβητικού ποδιού προκύπτει έπειτα από τουλάχιστον 10 με 15 χρόνια αρρύθμιστου διαβήτη.
Πάνω από το 50% των ακρωτηριασμών οφείλονται στον σακχαρώδη διαβήτη και το φαινόμενο του διαβητικού ποδιού ενώ το 3-5% των διαβητικών υφίστανται ακρωτηριασμό.
Ο καθαρισμός και η αντισηψία της πληγής του διαβητικού ποδιού παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην έκβαση και την εξέλιξη του έλκους που θα πρέπει να καλύπτεται με αποστειρωμένη γάζα και να καθαρίζεται με ένα βακτηριοκτόνο ή βακτηριοστατικό υγρό.

Δείτε εδώ το Bradesept – Στείρο διάλυμα έκπλυσης για τοπική χρήση

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send