Ιατρικά προϊόντα

Συσκευή Εξάσκησης Μυών Πυελικού Εδάφους NatraTone

NatraTone® εξασκητής μυών πυελικού εδάφους

Ενδυναμώστε το πυελικό έδαφος φυσικά!

Το NatraTone® είναι ένας εξασκητής μυών πυελικού εδάφους που βοηθάει στην πρόληψη, μείωση, ή και πλήρης απαλοιφή των ήπιων ή μέτριων συμπτωμάτων ακράτειας ούρων. Το βοήθημα αυτό συνοδεύεται με DVD αναλυτικών οδηγιών για ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών του περινέου και του πυέλου.

Χρήση

Το NatraTone® είναι ένα πρόγραμμα εξάσκησης πέντε λεπτών που εκτελείται δύο φορές την μέρα, τρεις φορές την εβδομάδα, για έξι εβδομάδες συνολικά.

Το πακέτο του προϊόντος περιλαμβάνει:

Εγχειρίδιο με αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες χρήσης

Το βοήθημα εξάσκησης σε σχήμα που ταιριάζει με την γυναικεία ανατομία, σε διακριτική θήκη.

Ένας κωδικός για την πρόσβαση σε online βίντεο που αναλύει τις διάφορες ασκήσεις που μπορούν να γίνουν με το NatraTone®. Το NatraTone® βοηθάει στην εύρεση των σωστών μυικών ομάδων κατά την εκτέλεση των ασκήσεων. Το πρόγραμμα έχει εκπληκτικά αποτελέσματα αν οι οδηγίες ακολουθηθούν πιστά.

Τα αποτελέσματα της εξάσκησης διπλασιάζονται αν η ενεργοποίηση των μυών δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή του πυελικού εδάφους. Νέες έρευνες αποκαλύπτουν ότι ο συνδυασμός ασκήσεων που αποτελούνται από ενεργητική εξάσκηση των κάτω κοιλιακών μυών και των μυών του πυελικού εδάφους έχουν ένα σημαντικά μεγαλύτερο αποτέλεσμα στην ενίσχυση της προστασίας ενάντια σε ενδοκοιλιακή πίεση (για παράδειγμα, κατά την διάρκεια έντονου γέλωτα, βήχα, ή φτερνίσματος).

Δείτε περισσότερα γυναικολογικά προϊόντα εδώ.

Γιατί NatraTone®?

Γιατί το NatraTone® είναι μια φυσική πρώτη επιλογή για την αναστολή ή μείωση της μικρής ή μέτριας διαρροής μέσω της ενδυνάμωσης των μυών του πυελικού εδάφους.

Όταν εξασκείστε με το NatraTone®, δεν ενδυναμώνετε μόνο τους μύες του πυελικού εδάφους, αλλά εκπαιδεύετε και την νευρική και μυική μνήμη της περιοχής. Έτσι, όταν αυτοί οι μύες θα πρέπει να δράσουν γρήγορα, το κάνουν άμεσα και αυτόματα, εμποδίζοντας τις διαρροές.

Αν δοκιμάσατε τις ασκήσεις Kegel και δεν μείνατε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, τότε η επιπρόσθετη αίσθηση του μοναδικού NatraTone® θα σας προσφέρει την απαιτούμενη επικέντρωση στα κρίσιμα σημεία, βοηθώντας σας να επιτύχετε ένα σωστό αποτέλεσμα. Το βοήθημα / εξάρτημα NatraTone® είναι κατασκευασμένο στις ΗΠΑ και δεν περιέχει BPA/PCB ή φθαλικό εστέρα.

Το NatraTone® επικεντρώνεται σε τρεις συγκεκριμένες μυικές ομάδες, τους κάτω κοιλιακούς, το διάφραγμα, και τους μύες του πυελικού εδάφους. ΟΙ ασκήσεις εκπαιδεύουν αυτές τις μυικές ομάδες στο πως να λειτουργούν διαδοχικά, δυναμικά, και συντονισμένα.

Μετά από μόλις μια εβδομάδα χρήσης του προϊόντος, θα παρατηρήσετε ότι οι διαρροές έχουν μειωθεί, αλλά είναι σημαντικό να συνεχίσετε το πρόγραμμα καθώς οι μύες δεν έχουν φτάσει ακόμη το απαιτούμενο επίπεδο ενδυνάμωσης. Κάποιες γυναίκες μπορεί να δουν σημαντικά αποτελέσματα πριν τις έξι εβδομάδες, ενώ για άλλες μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω. Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την σοβαρότητα της διαρροής, καθώς και άλλους παράγοντες.

Μόλις ο στόχος έχει επιτευχθεί, η χρήση του NatraTone® θα πρέπει να συνεχιστεί και να γίνεται περιοδικά. Αυτό θα εξασφαλίσει την διατήρηση της μυικής ενδυνάμωσης και τόνωσης. Αυτή η εξάσκηση θα αποτελέσει την βάση για μια ζωή χωρίς περιορισμούς και χωρίς διαρροές.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send