5. Πότε πρέπει να αδειάζω τον σάκο του παιδιού μου;

Κατά κανόνα ο σάκος πρέπει να αδειάζει όταν είναι γεμάτος κατά το ένα τρίτο.1 Έτσι δεν είναι βαρύς, δεν θα απομακρύνεται από το δέρμα και δεν θα έχει διαρροές. Επίσης, είναι δύσκολο να αδειάσει ο σάκος όταν είναι πολύ γεμάτος.

Καθαρίζοντας το άκρο του σάκου αποφεύγετε οσμές και λεκέδες στα ρούχα. Μπορείτε να αποφύγετε δερματικούς ερεθισμούς αν βεβαιώνεστε πάντα ότι το πίσω μέρος του κουμπώματος δεν πιέζει το σώμα του παιδιού.

Για πολλούς γονείς είναι πιο εύκολο να αδειάσουν τον σάκο σε μια πάνα κάθε τρεις με τέσσερις ώρες ή όποτε χρειάζεται. Τα μεγαλύτερα παιδιά που ξεκινάνε να εκπαιδεύονται για την τουαλέτα θα πρέπει να μαθαίνουν να κάθονται στην τουαλέτα, με τον πισινό τους όσο μπορούν περισσότερο στο βάθος, και να αδειάζουν τον σάκο απευθείας στη λεκάνη. Βάζοντας χαρτί υγείας μέσα στη λεκάνη, πριν αδειάσετε τον σάκο, μπορεί να αποφύγετε το πιτσίλισμα.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send