Πληροφορίες

Τι κάνει τα στηθοσκόπια 3M Littmann μοναδικά

Στηθοσκόπια 3M Littmann: Η Επαγγελματική Επιλογή

Τι κάνει τα στηθοσκόπια 3M Littmann μοναδικά

Κάθε στηθοσκόπιο της Littmann προσφέρει κορυφαία καινοτόμα χαρακτηριστικά, υψηλή ποιότητα υλικών, προηγμένη μηχανική τεχνολογία, ακρίβεια συναρμογών, και υψηλό επίπεδο συνέπειας στην ποιότητα κατασκευής, κάτι που άλλες μάρκες δεν μπορούν να πετύχουν.

Τα τεστ μας αποκαλύπτουν το ευρύ φάσμα απόδοσης που υπάρχει σε άλλες μάρκες στηθοσκοπίων, μεγάλες διαφορές στην ποιότητα ήχου ανάμεσα σε δύο ίδια μοντέλα, ακόμη και διαφορές στο βάρος που αναδεικνύουν χαμηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών. Τα στηθοσκόπια Littmann κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια ελέγχου ποιότητας, εξασφαλίζοντας ότι όποιο προϊόν και αν επιλέξετε θα απολαύσετε το ίδιο υψηλό επίπεδο απόδοσης και αξιοπιστίας.

στηθοσκόπια 3M Littmann Χάραξη στηθοσκοπίων

Από τον κώδωνα μέχρι τα ακουστικά, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα στηθοσκόπια Littmann να ξεχωρίζουν:

  • Υψηλή ακουστική ευαισθησία που εξαρτάται από το μοντέλο που θα επιλέξετε. Από γενικές αξιολογήσεις μέχρι αναλυτικές διαγνωστικές ακροάσεις, στην σειρά Littmann θα τα βρείτε και τα δύο.
  • Ρυθμιζόμενα διαφράγματα που αποτελούν παράδειγμα της καινοτομίας της 3M. Αυτά τα διαφράγματα σας επιτρέπουν να απομονώσετε ήχους διαφορετικών συχνοτήτων χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε των κώδωνα σε άλλο σημείο.
  • Μαλακές και ηχο-απομονωτικές ελιές που προσαρμόζονται απόλυτα στο σχήμα του κάθε αυτιού για τέλεια απομόνωση και υψηλό επίπεδο άνεσης. Επιπλέον, είναι ισχυρά προσαρμοσμένες επάνω στα ακουστικά για ασφάλεια.
  • Ρυθμιζόμενα ακουστικά που θα ταιριάξουν στον καθένα. Χάριν στο κεκλιμένο σχήμα τους, έρχονται σε ευθυγράμμιση με το ακουστικό κανάλι ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετάδοσης ήχου.
  • Σωλήνας νέας γενιάς που παρέχει αυξημένη αντοχή σε δερματικά έλαια και αλκοόλες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Φτιαγμένος από φυσικό λατέξ ή φθαλικό πλαστικό, αυτοί οι σωλήνες δεν λερώνουν και δεν χρειάζονται καμία συντήρηση
  • Κώδωνας ακριβείας που σχεδιάστηκε για να αποδίδει την υψηλότερη ποιότητα ήχου, αλλά και να αντέχει σε πτώσεις, χτυπήματα, γρατσουνιές, και άλλα χημικά με τα οποία οι γιατροί έρχονται σε καθημερινή επαφή.
  • Χαμηλό βάρος. Τα στηθοσκόπια Littmann είναι τα ελαφρύτερα στην κατηγορίας τους. Κάθε εξάρτημά τους είναι ειδικά φτιαγμένο για να είναι ελαφρύ χωρίς όμως να προκαλεί εκπτώσεις στην ποιότητα ήχου του οργάνου.

Δείτε εδώ: Καθαρισμός στηθοσκοπίων 3M

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send