Υπηρεσίες

Χαράξτε το Ήδη Αγορασμένο Στηθοσκόπιο σας

Δεν έχετε χαράξει το στηθοσκόπιο σας όταν το αγοράσατε αλλά θέλετε τώρα χάραξη;

Η Advanced Healthcare  σας δίνει τη δυνατότητα να χαράξετε το στηθοσκόπιο που έχετε, ανεξαρτήτως από που και πότε το αγοράσατε. Στέλνουμε courier στο χώρο σας, το παραλαμβάνει, το φέρνει σε εμάς, το χαράσουμε, το δίνουμε σε courier και επιστρέφει σε εσάς. Η διαδικασία αυτή θα χρειαστεί 3 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες που μπαίνουν μέχρι τις 12 η ώρα και μπορεί να παραλάβει η courier. Για απομακρυσμένες περιοχές και νησιά μπορεί να χρειαστούν 4-5 εργάσιμες ημέρες για να επιστρέψει το στηθοσκόπιο πίσω σε εσάς χαραγμένο.

Χαράξτε το στηθοσκόπιο σας

Μπορούν να χαραχθούν επίσης, ωτοσκόπια, οφθαλμοσκόπια, ιατρικά εργαλεία και οποιοδήποτε ιατρικό διαγνωστικό εργαλείο θέλετε. Η διαδικασία που ακολουθείται για τη χάραξη είναι η ίδια με του στηθοσκοπίου.

Επισκευθείτε το eshop μας για ηλεκτρονική, τηλεφωνική παραγγελία ή το φυσικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για άμεση χάραξη και παράδοση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε εδώ παραδείγματα χαράξεων στηθοσκοπίων 3Μ Litmann.

Χαραξη στηθοσκοπιων

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send