Δείτε τον αναλυτικό κατάλογο με τα προιοντα εοπυυ από την advanced healthcare

προιοντα εοπυυ
παροχες εοπυυ

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Dispenser αυτόματο PURELL® TFX™ Touch Free για αντισηπτικό χεριών Purell Μαύρο Χρωμίου

28,00 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
2790
264.2790
Σε Απόθεμα
+

Το όνομά σας θα εμφανιστεί δίπλα στην κριτική ή στο σχόλιό σας, και θα ειναι ορατό σε όλους. Στο Advanced Health Care αποθηκεύουμε επίσης τη διεύθυνση IP σας σαν προφύλαξη ασφαλείας, αλλά μπορείτε να την δείτε μόνο από το προσωπικό μας. Θα παραμείνει στο σύστημά μας μέχρι να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sales@ahealthcare.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε μια καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Ομως πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.

Αυτόματο Dispenser για αντισηπτικό χεριών Purell INOX Μαύρο Χρωμίου

Το αυτόματο Dispenser PURELL® TFX™ Touch Free INOX δεν παρέχεται δωρεάν με την αγορά συσκευασιών Αντισηπτικού Χεριών Advanced Purell TFX. Προσαρμόζεται σε τοίχο με βίδες ή με το ισχυρό αυτοκόλλητο που έχει στην πίσω όψη του ή τοποθετειται σε επιδαπέδιο σταντ

H Νο1 επιλογή των μεγαλύτερων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα

Το αντισηπτικό χεριών Purell Advanced είναι κατάλληλο για:

χρήση σε ιατρεία, σχολεία, γηροκομεία, εξεταστικά κέντρα, κλινικές, οικους ευγηρείας, ξενοδοχεία, χώρους παρασκευής τροφίμων κα. Το Purell ® ADVANCED ηγείται ενός συνολικού συστήματος υγιεινής των χεριών που προωθεί τον έλεγχο των λοιμώξεων και την μεγιστοποίηση της εναρμόνισης με τα Ευρωπαικά και διεθνή πρότυπα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ολοκληρωμένη προσφορά αντισηψίας για το χώρο σας


Με τις αυτόματες Τouch-Free συσκευές της Purell, δεν απαιτείται ν' αγγίξουμε κάτι - απλά τοποθετούμε τα χέρια μας στο κάτω μέρος της συσκευής. Το μέλλον της υγιεινής των χεριών είναι Touch-Free. Οι πλέον αξιόπιστες συσκευές στην κατηγορία τους.

  • Ενεργοποίηση με τη βοήθεια φωτοκυττάρων
  • 3 χρόνια εγγύηση
Εταιρεία:
Purell

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Πιθανώς να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω