Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Gracile 12 παιδιατρικό ποδήλατο παθητικής γυμναστικής

Είδος Χωρίς Δόσεις

3.800,00 (Τιμή με ΦΠΑ 13%)
276.GRASILE12
7+ ημέρες
+

Gracile 12 παιδιατρικό ποδήλατο παθητικής γυμναστικής

Περιγραφή

Το παιδιατρικό μοντέλο των ιατρικών συσκευών RECK είναι η μόνη συσκευή μηχανοκίνητης θεραπείας κίνησης που εκπληρώνει τις ειδικές ανάγκες των παιδιών. Το MOTOmed έχει μια μικρή απόσταση πεντάλ 12 εκ. Που επιτρέπει στα παιδιά και τους μικρούς ενήλικες να ασκηθούν διατηρώντας τη φυσιολογική θέση των αρθρώσεων. Αυτό μπορεί να αποφύγει ένα αφύσικο τέντωμα των αρθρώσεων ισχίου και γονάτου. Το MOTOmed gracile12 μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας.

Εκτός από τον εκπαιδευτή ποδιών, το MOTOmed gracile12 είναι διαθέσιμο ως συνδυαστική συσκευή για εκπαίδευση ποδιών και αγκώνα / άνω σώματος. Ο εκπαιδευτής MOTOmed arm / upper body μπορεί να περιστρέφεται προς τα μέσα και προς τα έξω από την περιοχή προπόνησης. Η εκπαίδευση του βραχίονα / του άνω σώματος ενισχύει ειδικά το βραχίονα, το άνω μέρος του σώματος, τον ώμο και το βοηθητικό αναπνευστικό μυϊκό σύστημα.

Λειτουργίες

Για να τοποθετήσετε και να στερεώσετε εύκολα τα πόδια στη θήκη ασφαλείας των ποδιών μπορείτε να τοποθετήσετε τα πεντάλ στην επιθυμητή θέση πιέζοντας το αντίστοιχο κουμπί στην οθόνη. Αυτή η λειτουργία διευκολύνει επίσης την απομάκρυνση των ποδιών από τις θήκες των ποδιών στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής συνεδρίας.

Σε περίπτωση σπαστικότητας, μυϊκής κράμπας ή οποιουδήποτε είδους μπλοκαρίσματος κίνησης, το MOTOmed MovementProtector θα σταματήσει την κίνηση του πεντάλ. Το MovementProtector δεν παραμένει σε σταθερή κατάσταση, αλλά προσαρμόζεται στην μεταβαλλόμενη τάση των μυών. Επομένως, είναι πάντα εξαιρετικά ευαίσθητο.

Το SpasmControl με την αυτόματη αλλαγή στην κατεύθυνση ποδηλασίας βοηθά στη χαλάρωση σπασμών σύμφωνα με την ακόλουθη θεραπευτική αρχή: Ο σπασμός κάμψης ανακουφίζεται από το τέντωμα, ενώ ένας σπασμός τεντώματος διευκολύνεται με κάμψη. Ο κινητήρας σταματά την κίνηση του πεντάλ. Τα πόδια και τα χέρια ανακουφίζονται και η κατεύθυνση περιστροφής μεταβάλλεται μετά από μια σύντομη περίοδο ανάπαυσης. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μέχρι να χαλαρώσει η κράμπες.

Παρόμοια με ένα αυτοκίνητο με οδηγό, η λειτουργία MOTOmed ServoCycling υποστηρίζει το χρήστη κατά τη διάρκεια της ενεργής προπόνησης. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει, ακόμα και σε άτομα με ελάχιστη μυϊκή δύναμη, να εκπαιδεύονται ενεργά χωρίς υπερβολική πίεση. Το χαρακτηριστικό αυτό υποστηρίζει τη συντήρηση και τη βελτίωση της υπολειπόμενης μυϊκής δύναμης.

Η λειτουργία MOTOmed SymmetryTraining είναι επωφελής όταν στοχεύουμε στην εκπαιδεύση της ασθενέστερης πλευράς του σώματος. Ανάλογα με το μοντέλο, η απεικόνιση αυτής της λειτουργίας μπορεί να διαφέρει. Στα μοντέλα MOTOmed viva2, ένα δίπτυχο διάγραμμα δείχνει στον χρήστη πόση δύναμη ασκεί με το αριστερό και το δεξιό μισό του σώματος. Το MOTOmed muvi απεικονίζει αυτή τη λειτουργία με μια κινούμενη εικόνα. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να εκπαιδεύσει με στόχο την ασθενέστερη πλευρά. Το SymmetryTraining επίσης εξουδετερώνει την υπερβολική καταπόνηση των υγιών άκρων.

Μπορείτε να δείτε όλες τις σημαντικές τιμές από την εκπαίδευση (π.χ. συμμετρία, απόδοση, ταχύτητα, απόσταση και ώρα) κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εκπαιδευτικής συνεδρίας στην έγχρωμη οθόνη MOTOmed. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, εμφανίζεται η επισκόπηση όλων των διαθέσιμων 36 τιμών. Το MOTOmed viva2 αποθηκεύει την '' προηγούμενη εκπαίδευση '' μαζί με άλλα δεδομένα εκπαίδευσης που συγκεντρώνονται σε μια συνολική ανάλυση. Αυτές οι τιμές μπορούν να ανακτηθούν ανά πάσα στιγμή.

Χαρακτηριστικά

 • Ειδικά σχεδιασμένο για εκγύμναση άνω και κάτω άκρων σε παιδιά και σε ενήλικες περιορισμένης σωματικής ανάπτυξης
 • Μεγάλη, ψηφιακή κονσόλα, φιλική προς τα παιδιά, με ελληνικό μενού και πλήθος γραφικών παραστάσεων των επιδόσεων του χρήστη
 • Ρύθμιση ταχύτητας 0-60 στρ/λεπτό,επιλογή κατεύθυνσης μπρος-πίσω, αντισπασμικό κοντρόλ ρυθμιζόμενης έντασης
 • Δυνατότητα ρύθμισης αντίστασης για πλήρη ενεργητική και ισομετρική άσκηση
 • Έτοιμα προγράμματα εκγύμνασης σε σχέση με χρόνο και κατεύθυνση
 • Ειδικό κουμπί υποβοήθησης τοποθέτησης των άκρων στα πετάλια ή στις λαβές
 • Χρονόμετρο άσκησης
 • Ασφαλείς θήκες ποδιών με δέστρες κνήμης και ποδοκνημικών, μαλακές λαβές χεριών συνοδευόμενες από ειδικά γάντια σταθεροποίησης
 • Ρόδες μεταφοράς και ρυθμιζόμενη βάση για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την άσκηση
 • Κουμπί επιλογής λειτουργίας μονάδας άκρων
 • Δυνατότητα καταγραφής και αποθήκευσης επιδόσεων του χρήστη ώστε να υπάρχουν πάντα δεδομένα άσκησης που θα συμβουλεύεται
 • Εξολοκλήρου μεταλλικής κατασκευής με ρυθμιζόμενη ακτίνα περιστροφής
 • Το ύψος της πάνω μονάδας είναι μεταβαλλόμενο, ενώ δίνεται η δυνατότητα περιστροφής της για να ταιριάζει σε όλους τους χρήστες
 • Πλήθος αξεσουάρ κατά παραγγελία ανάλογα με τις ανάγκες του ασκούμενου
 • Κατάλληλο και για νοσοκομειακή χρήση, λόγω της μεγάλης βάσης δεδομένων που μπορεί να καταγράψει και να αποθηκεύσει
Εταιρεία:
Motomed