Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Letto 2 μηχάνημα γυμναστικής για κλινήρεις ασθενείς

Είδος Χωρίς Δόσεις

4.900,00 (Τιμή με ΦΠΑ 13%)
276.LETTO2
7+ ημέρες
+

Letto 2 μηχάνημα γυμναστικής για κλινήρεις ασθενείς

Περιγραφή

Οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το MOTOmed letto2 για να εκπαιδεύσουν τα κάτω άκρα με παθητικό, υποβοηθούμενο και ενεργό τρόπο, από νοσοκομειακό κρεβάτι ή καρέκλα θεραπείας. Το MOTOmed letto2 παρέχει μια καλά προγραμματισμένη θεραπεία για κατακεκλιμένους ασθενείς. Τα πόδια των ασθενών έχουν μια ασφαλή θέση. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε ασθενείς που νοσηλεύονται, κατά τη διάρκεια της αιμοκάθαρσης και σε ασθενείς στο σπίτι με τη θεραπεία κίνησης MOTOmed σε ύπτια θέση. Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί στα πλαϊνά ή από το τμήμα που ακουμπούν τα πόδια (όπως στις φωτογραφίες). Η κάμψη του γόνατος προσαρμόζεται κατά βέλτιστο τρόπο με τη προσαρμογή κάμψης του γόνατος.

Λειτουργίες

Η τοποθέτηση των ποδιών γίνεται με τη ρύθμιση των πεντάλ στο ύψος που επιθυμείτε με το κουμπί που διαθέτει η οθόνη. Με τον ίδιο τρόπο απελευθερώνετε τα πόδια σας μετά την άσκηση.

Σε περίπτωση σπαστικότητας, μυϊκής κράμπας ή οποιουδήποτε είδους μπλοκαρίσματος κίνησης, το MOTOmed MovementProtector θα σταματήσει την κίνηση του πεντάλ. Το MovementProtector δεν παραμένει σε σταθερή κατάσταση, αλλά προσαρμόζεται στην μεταβαλλόμενη ένταση των μυών. Επομένως, είναι πάντα εξαιρετικά ευαίσθητο.

Το SpasmControl με την αυτόματη αλλαγή στην κατεύθυνση ποδηλασίας βοηθά στη χαλάρωση σπασμών σύμφωνα με την ακόλουθη θεραπευτική αρχή: Ο σπασμός κάμψης ανακουφίζεται από το τέντωμα, ενώ ένας σπασμός τεντώματος διευκολύνεται με κάμψη. Ο κινητήρας σταματά την κίνηση του πεντάλ. Τα πόδια και τα χέρια ανακουφίζονται και η κατεύθυνση περιστροφής μεταβάλλεται μετά από μια σύντομη περίοδο ανάπαυσης. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται μέχρι να χαλαρώσουν οι κράμπες.

Παρόμοια με ένα αυτοκίνητο με οδηγό, η λειτουργία MOTOmed ServoCycling υποστηρίζει το χρήστη κατά τη διάρκεια της ενεργής προπόνησης. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει, ακόμα και σε άτομα με ελάχιστη μυϊκή δύναμη, να εκπαιδεύονται ενεργά χωρίς υπερβολική πίεση. Το χαρακτηριστικό αυτό υποστηρίζει τη συντήρηση και τη βελτίωση της υπολειπόμενης μυϊκής δύναμης.

Η λειτουργία MOTOmed SymmetryTraining είναι επωφελής όταν στοχεύει στο να εκπαιδεύσει στοχεύοντας την ασθενέστερη πλευρά του σώματος. Ανάλογα με το μοντέλο, η απεικόνιση αυτής της λειτουργίας μπορεί να διαφέρει. Στα μοντέλα MOTOmed viva2, ένα δίπτυχο διάγραμμα δείχνει στον χρήστη πόση δύναμη ασκεί με το αριστερό και το δεξιό μισό του σώματος. Το MOTOmed muvi απεικονίζει αυτή τη λειτουργία με μια κινούμενη εικόνα. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να εκπαιδεύσει με στόχο την ασθενέστερη πλευρά. Το SymmetryTraining επίσης εξουδετερώνει την υπερβολική καταπόνηση των υγιών άκρων.

Μπορείτε να δείτε όλες τις σημαντικές τιμές άσκησης (π.χ. συμμετρία, απόδοση, ταχύτητα, απόσταση και ώρα) κατά τη διάρκεια ολόκληρης της προπόνησης, στην έγχρωμη οθόνη MOTOmed. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, εμφανίζεται η επισκόπηση όλων των διαθέσιμων 36 τιμών. Το MOTOmed viva2 αποθηκεύει την '' προηγούμενη εκπαίδευση '' μαζί με άλλα δεδομένα εκπαίδευσης που συγκεντρώνονται σε μια συνολική ανάλυση. Αυτές οι τιμές μπορούν να ανακτηθούν ανά πάσα στιγμή.

Χαρακτηριστικά

 • Μεγάλη, ψηφιακή, με ελληνικό μενού κονσόλα και πλήθος γραφικών παραστάσεων των επιδόσεων του χρήστη
 • Ρύθμιση ταχύτητας 0-60 στρ/λεπτό,επιλογή κατεύθυνσης μπρος-πίσω, αντισπασμικό κοντρόλ ρυθμιζόμενης έντασης
 • Δυνατότητα ρύθμισης αντίστασης για πλήρη ενεργητική και ισομετρική άσκηση
 • Έτοιμα προγράμματα εκγύμνασης σε σχέση με χρόνο και κατεύθυνση
 • Ειδικό κουμπί υποβοήθησης τοποθέτησης των άκρων στα πετάλια ή στις λαβές
 • Χρονόμετρο άσκησης
 • Ασφαλείς θήκες ποδιών με δέστρες κνήμης και ποδοκνημικών, μαλακές λαβές χεριών συνοδευόμενες από ειδικά γάντια σταθεροποίησης
 • Ρόδες μεταφοράς και ρυθμιζόμενη βάση για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την άσκηση
 • Κουμπί επιλογής λειτουργίας μονάδας άκρων
 • Δυνατότητα καταγραφής και αποθήκευσης επιδόσεων του χρήστη ώστε να υπάρχουν πάντα δεδομένα άσκησης που θα συμβουλεύεται
 • Εξ’ολοκλήρου μεταλλικής κατασκευής με ρυθμιζόμενη ακτίνα περιστροφής
 • Το ύψος της πάνω μονάδας είναι μεταβαλλόμενο, ενώ δίνεται η δυνατότητα περιστροφής της για να ταιριάζει σε όλους τους χρήστες
 • Πλήθος αξεσουάρ κατά παραγγελία ανάλογα με τις ανάγκες του ασκούμενου
 • Κατάλληλο και για νοσοκομειακή χρήση, λόγω της μεγάλης βάσης δεδομένων που μπορεί να καταγράψει και να αποθηκεύσει
 • Ιδανικό για κλινήρεις αφού διαθέτει ειδικό μηχανισμό σταθεροποίησης στο κρεβάτι
Εταιρεία:
Motomed