ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ζητάμε την κατανόηση σας για καθυστερήσεις που προκύπτουν λόγω της αυξημένη ζήτησης των τελευταίων ημερών και λόγω της περιόδου του Αυγούστου όπου η εταιρία λειτουργεί με μειωμένο προσωπικό

Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Πάνες ακράτειας MoliCare Premium Soft Extra (L) αυτοκόλλητες ημέρας 30 τμχ

30 τεμάχια / συσκευασία

Είδος Χωρίς Δόσεις

16,72 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
1698483
201.1698483
Σε Απόθεμα
+

Η εταιρία, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679 Για οπερισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω

Molicare Premium soft extra Αυτοκόλλητη πάνα ακράτειας ημέρας της Hartmann

Mε υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές. Οι πάνες ακράτειας Molicare διαθέτουν κάλυμμα από φλις σε όλη την επιφάνεια ώστε το δέρμα να παραμένει στεγνό, εσωτερικά τοιχώματα που συγκρατούν την υγρασία, υφασμάτινη εξωτερική επιφάνεια καθώς και ελαστικές πτυχές που αγκαλιάζουν το πόδι. Με ταινίες, που προσφέρουν αντοχή ενάντια στις διάφορες δυνάμεις που ασκούνται στην περιοχή των γοφών και επιπλέον παρέχουν τη δυνατότητα επαναλαμβανόμενου κλεισίματος. Οι πάνες Molicare προσφέρουν ασφάλεια φιλική προς το δέρμα χάρη στο απαλό, αεροδιαπερατό, αδιάβροχο υλικό φλις στην περιοχή των γοφών, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται ερεθισμοί του δέρματος. Ο δείκτης υγρασίας υποδεικνύει με τον αποχρωματισμό του τη χρονική στιγμή αλλαγής. Για ασθενείς που παρουσιάζουν βαριάς μορφής ακράτεια ούρων και κοπράνων, καθώς και για ασθενείς με ιδιαίτερα αυξημένη εξάρτηση και έντονη ανησυχία.

πανες ακρατειας Hartmann προσφορα
πανες ακρατειας Hartmann προσφορα
ΜΕΓΕΘΟΣ
Πάνας
ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ
Γοφών - κοιλιάς
ΤΕΜΑΧΙΑ
Συσκευασίας
Extra small 40-60 εκ 30 τεμ.
Small 60-90 εκ 30 τεμ.
Medium 80-120 εκ 30 τεμ.
Large 120-150 εκ 30 τεμ.
Extra large 150-170 εκ 14 τεμ.

Περιγραφή πάνας MoliCare Premium Soft Extra Hartmann

Πάνες ακράτειας Molicare με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά, με απαλό αεροδιαπερατό και υγροαπωθητικό μη υφασμένο υλικό στην περιοχή των γοφών. Οι πάνες Molicare διαθέτουν επίσης αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό τεχνολογίας Dry-Plus με ουδέτερο pH, υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές και δείκτη υγρασίας για την υπόδειξη της χρονικής στιγμής αλλαγής της πάνας. Εξωτερική κάλυψη ολόκληρης της πάνας από μη υφασμένο υλικό, ανατομικά εσωτερικά τοιχώματα που απωθούν την υγρασία και αγκαλιάζουν το πόδι. Οι πάνες Molicare διαθέτουν ανατομικό σχεδιασμό με ελαστικές πτυχές γύρω από τα πόδια. Οι αυτοκόλλητες ταινίες velcro ανοίγουν και κλείνουν πολλές φορές. Σε διακριτικό λευκό χρώμα με χρωματιστές λωρίδες για επισήμανση του μεγέθους και του βαθμού απορροφητικότητας. Οι πάνες Molicare προσφέρουν τέλεια προστασία χάρη στην υψηλή απορροφητικότητα και ικανότητα αποθήκευσης υγρών που διαθέτουν, αξιόπιστη προστασία από διαρροές και υπερβολική υγρασία. Διατηρούν ένα ευχάριστα στεγνό περιβάλλον γύρω από το δέρμα χάρη στην υψηλή αεροδιαπερατότητά τους στην περιοχή των γοφών. Είναι υποαλλεργικές και δερματολογικά ελεγμένες.

Χρήσεις πάνας MoliCare Premium Soft Extra Hartmann

Οι πάνες ακράτειας Molicare είναι κατάλληλες για σοβαρή και πολύ σοβαρή ακράτεια ούρων ή/και κοπράνων καθώς και για άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας ή παρουσιάζουν έντονη ανησυχία. Για υγιή επιδερμίδα παρά την ακράτεια.

Για τον σχεδιασμό και την παρασκευή των προϊόντων για την ακράτεια η HARTMANΝ έχει υιοθετήσει κριτήρια ποιότητας τα οποία υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές που προβλέπει η σχετική νομοθεσία για τα ιατρικά βοηθήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εταιρεία:
Hartmann
Αν και παραγγελία έγινε από Γερμανία για Αθήνα η εξυπηρέτηση ήταν τέλεια όπως και η βοήθεια στο ν διαλέξω προϊόντα που θα ήταν χρήσιμα και αναγκαία σας ευχαριστώ πολύ και σας προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει ανάγκη των υπηρεσιών σσς
Εξαιρετικο προιον γρηγορη αποστολη .
Από τις καλύτερες ποιοτικά πάνες της αγοράς και για κατακλίσεις ασθενών.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και ενημέρωση εκ μέρους της εταιρείας.
μοναδικό σημείο που χρειάζεται βελτίωση, αποτελεί η συνεργασία με τις μεταφορικές εταιρείες για αποστολές στην επαρχία.
Αμεση εξυπηρέτηση!
Εξαιρετικό προϊόν!
εξαιρετικά!
Ταχεία και άριστη εξυπηρέτηση. Πολύ καλές τιμές. Σίγουρα θα αγοράσω ξανά.
Εξαιρετική ποιότητα.
Μόνο molicare στο εξής.
Διαχρονική εξυπηρέτηση, προσεγμένες συσκευασίες, ταχύτητα εξυπηρέτησης, χαμηλές τιμές.
Το προϊόν είναι πολύ καλής ποιότητας στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Η εξυπηρέτηση άριστη μέσα σε φιλικό περιβάλλον. Αποστολή και παραλαβή ταχύτατη. Θα αγοράσω ξανά από το ίδιο κατάστημα.
Γράψτε μια κριτική

Πιθανώς να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω