Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Πάνες ακράτειας MoliCare Premium Soft Extra (L) αυτοκόλλητες ημέρας 30 τμχ

30 τεμάχια / συσκευασία

Είδος Χωρίς Δόσεις

14,60 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
Κερδίζετε: 1,10 (7%) Τιμή Τιμοκαταλόγου: 15,72
4049500605588
201.1698481
Σε Απόθεμα
+

Το όνομά σας θα εμφανιστεί δίπλα στην κριτική ή στο σχόλιό σας, και θα ειναι ορατό σε όλους. Στην εταιρία μας δεν αποθηκεύουμε τη διεύθυνση IP σας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο dpo@ahealthcare.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε μια καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Ομως πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.

Molicare Premium soft extra Αυτοκόλλητη πάνα ακράτειας ημέρας της Hartmann

Mε υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές. Διαθέτει κάλυμμα από φλις σε όλη την επιφάνεια ώστε το δέρμα να παραμένει στεγνό, εσωτερικά τοιχώματα που συγκρατούν την υγρασία, υφασμάτινη εξωτερική επιφάνεια καθώς και ελαστικές πτυχές που αγκαλιάζουν το πόδι. Με ταινίες, που προσφέρουν αντοχή ενάντια στις διάφορες δυνάμεις που ασκούνται στην περιοχή των γοφών και επιπλέον παρέχουν τη δυνατότητα επαναλαμβανόμενου κλεισίματος. Προσφέρει ασφάλεια φιλική προς το δέρμα χάρη στο απαλό, αεροδιαπερατό, αδιάβροχο υλικό φλις στην περιοχή των γοφών, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται ερεθισμοί του δέρματος. Ο δείκτης υγρασίας υποδεικνύει με τον αποχρωματισμό του τη χρονική στιγμή αλλαγής. Για ασθενείς που παρουσιάζουν βαριάς μορφής ακράτεια ούρων και κοπράνων, καθώς και για ασθενείς με ιδιαίτερα αυξημένη εξάρτηση και έντονη ανησυχία.

Προσφορα πανες ακρατειας

ΜΕΓΕΘΟΣ
Πάνας
ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ
Γοφών - κοιλιάς
ΤΕΜΑΧΙΑ
Συσκευασίας
Extra small 40-60 εκ 30 τεμ.
Small 60-90 εκ 30 τεμ.
Medium 80-120 εκ 30 τεμ.
Large 120-150 εκ 30 τεμ.
Extra large 150-170 εκ 14 τεμ.

Περιγραφή πάνας MoliCare Premium Soft Extra Hartmann

Πάνες ακράτειας με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά, με απαλό αεροδιαπερατό και υγροαπωθητικό μη υφασμένο υλικό στην περιοχή των γοφών. Διαθέτουν επίσης αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό τεχνολογίας Dry-Plus με ουδέτερο pH, υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές και δείκτη υγρασίας για την υπόδειξη της χρονικής στιγμής αλλαγής της πάνας. Εξωτερική κάλυψη ολόκληρης της πάνας από μη υφασμένο υλικό, ανατομικά εσωτερικά τοιχώματα που απωθούν την υγρασία και αγκαλιάζουν το πόδι. Διαθέτουν ανατομικό σχεδιασμό με ελαστικές πτυχές γύρω από τα πόδια. Οι αυτοκόλλητες ταινίες velcro ανοίγουν και κλείνουν πολλές φορές. Σε διακριτικό λευκό χρώμα με χρωματιστές λωρίδες για επισήμανση του μεγέθους και του βαθμού απορροφητικότητας. Προσφέρουν τέλεια προστασία χάρη στην υψηλή απορροφητικότητα και ικανότητα αποθήκευσης υγρών που διαθέτουν, αξιόπιστη προστασία από διαρροές και υπερβολική υγρασία. Διατηρούν ένα ευχάριστα στεγνό περιβάλλον γύρω από το δέρμα χάρη στην υψηλή αεροδιαπερατότητά τους στην περιοχή των γοφών. Υποαλλεργικές, δερματολογικά ελεγμένες

Χρήσεις πάνας MoliCare Premium Soft Extra Hartmann

Για σοβαρή και πολύ σοβαρή ακράτεια ούρων ή/και κοπράνων καθώς και για άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας ή παρουσιάζουν έντονη ανησυχία. Για υγιή επιδερμίδα παρά την ακράτεια.

Για τον σχεδιασμό και την παρασκευή των προϊόντων για την ακράτεια η HARTMANΝ έχει υιοθετήσει κριτήρια ποιότητας τα οποία υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές που προβλέπει η σχετική νομοθεσία για τα ιατρικά βοηθήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Εταιρεία:
Hartmann
Εξαιρετικο προιον γρηγορη αποστολη .
Από τις καλύτερες ποιοτικά πάνες της αγοράς και για κατακλίσεις ασθενών.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση και ενημέρωση εκ μέρους της εταιρείας.
μοναδικό σημείο που χρειάζεται βελτίωση, αποτελεί η συνεργασία με τις μεταφορικές εταιρείες για αποστολές στην επαρχία.
Αμεση εξυπηρέτηση!
Εξαιρετικό προϊόν!
εξαιρετικά!
Ταχεία και άριστη εξυπηρέτηση. Πολύ καλές τιμές. Σίγουρα θα αγοράσω ξανά.
Εξαιρετική ποιότητα.
Μόνο molicare στο εξής.
Διαχρονική εξυπηρέτηση, προσεγμένες συσκευασίες, ταχύτητα εξυπηρέτησης, χαμηλές τιμές.
Το προϊόν είναι πολύ καλής ποιότητας στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Η εξυπηρέτηση άριστη μέσα σε φιλικό περιβάλλον. Αποστολή και παραλαβή ταχύτατη. Θα αγοράσω ξανά από το ίδιο κατάστημα.
Γράψτε μια κριτική

Πιθανώς να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω