Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Purell Advanced απολυμαντικό αντισηπτικό gel χεριών φιάλη με αντλία 500 ml

Διαθέσιμο και σε άλλους τύπους: 500ml χωρις αντλία και 100ml

Είδος Χωρίς Δόσεις

7,25 (Τιμή με ΦΠΑ 6.%)
10073852290278
264.9665
Σε Απόθεμα
+

Η εταιρία, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679 Για οπερισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω

Απολυμαντικό Αντισηπτικό χεριών χωρίς ξέβγαλμα Purell Advanced 500ml

Η δύναμη του PURELL®, του Νο.1 απολυμαντικού χεριών στην Αμερική, σε μία συσκευή διάθεσης μη-αερολύματος, φιλική προς το περιβάλλον. Η συσκευή και τα ανταλλακτικά TFX TM Touch Free αποτελούν προϊόντα πατενταρισμένα διεθνώς

Αντισηπτικά χεριών σε υγρή μορφή, τζελ και αλκοολούχα

Γνωρίστε το μόνο αντισηπτικό με άδεια ΕΟΦ για χρήση από το ευρύ κοινό!

Αυτό όμως που το κάνει μοναδικό για τον χώρο σας, είναι το γεγονός ότι το Purell Advanced έχει αδειοδοτηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για χρήση από επαγγελματίες αλλά και από το ευρύ κοινό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε στα χέρια σας ένα προϊόν του οποίου τα τεστ οικοτοξικότητας είναι σε επίπεδα ασφαλή για να τα χρησιμοποιήσει και κάποιος που δεν είναι επαγγελματίας (πελάτης καταστήματος, εργαζόμενος, παιδί) χωρίς να κινδυνεύσει.

Τα υπόλοιπα αντισηπτικά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά δεν διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό στην άδεια ΕΟΦ και δεν σας παρέχουν αυτή την διασφάλιση με ότι αυτό συνεπάγεται στην περίπτωση κακής χρήσης

Το αντισηπτικό χεριών Purell Advanced είναι κατάλληλο για:

  • Χρήση σε νοσοκομεία και χειρουργεία καθώς πληρεί την Ευρωπαϊκή Νόρμα ΕΝ 12791
  • Χρήση σε ιατρεία, σχολεία, γηροκομεία, εξεταστικά κέντρα, κλινικές, οίκους ευγηρίας, ξενοδοχεία, χώρους παρασκευής τροφίμων κ.α.

Το Purell ® ADVANCED ηγείται ενός συνολικού συστήματος υγιεινής των χεριών που προωθεί τον έλεγχο των λοιμώξεων και την μεγιστοποίηση της εναρμόνισης με τα Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Συμμορφώνεται με:

  • Βακτηριοκτόνο σύμφωνα με τις ΕΝ1040, ΕΝ 13727, και ΕΝ 1276
  • Ιοκτόνο σύμφωνα με την ΕΝ 14476
  • Μυκητοκτόνο σύμφωνα με την ΕΝ1650, ΕΝ 13624, ΕΝ 1275
  • Μυκοβακτηριοκτόνο σύμφωνα με την ΕΝ 14348 ( ιοί με περίβλημα)
  • Πληρει την γενική ΕΝ1500
  • Καταλληλο για χρηση με τροφιμα συμφωνα με την ΕΝ 4120: 2007
  • Λιγότερο πλαστικό 30% , αποσπόμενη αντλία για εύκολη ανακύκλωση
  • Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες


Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ολοκληρωμένη προσφορά αντισηψίας για το χώρο σας

Γιατί είναι σημαντικό να έχετε καθαρά χέρια;

Τα χέρια είναι φορείς μικροβίων. Αγγίζοντας τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα σας με άπλυτα χέρια θα μπορέσουν να εισβάλουν μικρόβια στον οργανισμό σας. Τα μικρόβια μεταδίδονται επίσης αν κάποιος φταρνιστεί ή βήξει στα χέρια του και μετά αγγίξει άλλο άτομο ή αντικείμενο. Αν κάποιος έχει αυτά τα μικρόβια στα χέρια του μπορεί να αρρωστήσει αν δεν τα πλύνει πρώτα πριν αγγίξει τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα του.

Το PURELL® είναι ένα δροσιστικό απολυμαντικό υγρό σε μορφή γέλης, κατάλληλο για την απολύμανση των χεριών με εντριβή, το οποίο σκοτώνει το 99,99% των πιο κοινών μικροβίων που προκαλούν ασθένειες και δρα καθώς εξατμίζεται η αλκοόλη χωρίς τη χρήση σαπουνιού, νερού ή πετσέτας.

Αντισηψία χεριών

- Purell® Advanced / Η νούμερο 1 προτίμηση του ιατρικού προσωπικού στην Αμερική

Ένα αξεπέραστο αντισηπτικό χεριών. Επιτυγχάνει την υψηλότερη αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητα ενώ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι διατηρεί την υγεία του δέρματος. Το Purell ® ADVANCED ηγείται ενός συνολικού συστήματος υγιεινής των χεριών που προωθεί τον έλεγχο των λοιμώξεων και την μεγιστοποίηση της εναρμόνισης με τα Ευρωπαικά και διεθνή πρότυπα. Μία γέλη που προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της χρήσης της και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι διατηρεί την υγεία του δέρματος.

Το PURELL ADVANCED είναι μια επαναστατική φόρμουλα για τη συνολική υγιεινή των χεριών. Συνδυάζει πρωτοφανή αντιμικροβιακή δράση που είναι βακτηριοκτόνος, ιοκτόνος (συμπεριλαμβανομένου του νορβιοϊού), μυκητοκτόνος, ουδετεροειδές, φυματινοκτόνος και μυκοβακτηριοκτόνος.

Συνδυάζει τόσο την αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητα όσο και την κλινικά αποδεδειγμένη συντήρηση της υγείας του δέρματος.

Ιδανικό μέγεθος για γραφείο, πάγκο, τραπέζι, επιφάνειες εργασίας κουζίνας κ.λπ.

Εταιρεία:
Purell

ΕΟΦ - Certificate (ΕΟΦ_-_Certificate_-_PURELL_Advanced_Hygienic_Hand_Rub2015.pdf, 737 Kb) [Λήψη]

Παρουσίαση Purell Gojo (Purell_Gojo_presentation.pdf, 401 Kb) [Λήψη]

Πολύ καλό! Έχω ήδη ξηρή επιδερμίδα και με καθημερινή χρήση, τα χέρια μου είναι ακόμη εντάξει.
Πολύ ικανοποιημένος, από την ενημέρωση, την επεξεργασία της παραγγελίας μου, την εκτελεση της!
Ποιοτικό προϊόν και πολύ καλή εξυπηρέτηση από το κατάστημα με γρήγορη αποστολή και συνεχείς ενημερώσεις για την πορεία της αποστολής
Εξαιρετικό προϊόν . Το καλύτερο μακράν από όσα έχουμε δοκιμάσει τελευταία !!
Ίσως το μοναδικό με άδεια από τον ΕΟΦ.
Πολύ καλό αντισηπτικό χεριών.
Πολυ καλο
Ευχάριστη οσμή, δεν ξηραίνει τα χέρια.
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Ολα καλα
Γράψτε μια κριτική

Προτείνουμε Προτείνουμε