Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Purell Advanced Bundle 5 απολυμαντικά των 500ml με επιτοίχια βάση

Το πακέτο αποτελείται από 1 Purell των 500ml με αντλία, 4 Purell των 500ml χωρίς αντλία και μια βάση τοίχου.

Είδος Χωρίς Δόσεις

45,00 (Τιμή με ΦΠΑ 6.%)
105
264.105
Σε Απόθεμα
+

Η εταιρία, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679 Για οπερισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω

Purell Advanced Bundle 5 απολυμαντικά των 500ml με επιτοίχια βάση

Το πακέτο αποτελείται από 1 Purell των 500ml με αντλία, 4 Purell των 500ml χωρίς αντλία και μια βάση τοίχου (περιλαμβάνονται βίδες - ούπα για την τοποθέτηση).

Αντισηπτικά χεριών σε υγρή μορφή, τζελ και αλκοολούχα

Γνωρίστε το μόνο αντισηπτικό με άδεια ΕΟΦ για χρήση από το ευρύ κοινό!

Αυτό όμως που το κάνει μοναδικό για τον χώρο σας, είναι το γεγονός ότι το Purell έχει αδειοδοτηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για χρήση από επαγγελματίες αλλά και από το ευρύ κοινό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε στα χέρια σας ένα προϊόν του οποίου τα τεστ οικοτοξικότητας είναι σε επίπεδα ασφαλή για να τα χρησιμοποιήσει και κάποιος που δεν είναι επαγγελματίας (πελάτης καταστήματος, εργαζόμενος, παιδί) χωρίς να κινδυνεύσει.

Τα υπόλοιπα αντισηπτικά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά δεν διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό στην άδεια ΕΟΦ και δεν σας παρέχουν αυτή την διασφάλιση με ότι αυτό συνεπάγεται στην περίπτωση κακής χρήσης

Το αντισηπτικό χεριών Purell Advanced είναι κατάλληλο για:

  • Χρήση σε νοσοκομεία και χειρουργεία καθώς πληρεί την Ευρωπαϊκή Νόρμα ΕΝ 12791
  • Χρήση σε ιατρεία, σχολεία, γηροκομεία, εξεταστικά κέντρα, κλινικές, οικους ευγηρείας, ξενοδοχεία, χώρους παρασκευής τροφίμων κα.

Το Purell ® ADVANCED ηγείται ενός συνολικού συστήματος υγιεινής των χεριών που προωθεί τον έλεγχο των λοιμώξεων και την μεγιστοποίηση της εναρμόνισης με τα Ευρωπαικά και διεθνή πρότυπα.

Συμμορρφώνεται με:

  • Βακτηριοκτόνο σύμφωνα με τις ΕΝ1040, ΕΝ 13727, και ΕΝ 1276
  • Ιοκτόνο σύμφωνα με την ΕΝ 14476
  • Μυκητοκτόνο σύμφωνα με την ΕΝ1650, ΕΝ 13624, ΕΝ 1275
  • Μυκοβακτηριοκτόνο σύμφωνα με την ΕΝ 14348 ( ιοί με περίβλημα)
  • Πληρει την γενική ΕΝ1500
  • Καταλληλο για χρηση με τροφιμα συμφωνα με την ΕΝ 4120: 2007
  • Λιγότερο πλαστικό 30% , αποσπόμενη αντλία για εύκολη ανακύκλωση
  • Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ολοκληρωμένη προσφορά αντισηψίας για το χώρο σας

Γιατί είναι σημαντικό να έχετε καθαρά χέρια;

Τα χέρια είναι φορείς μικροβίων. Αγγίζοντας τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα σας με άπλυτα χέρια θα μπορέσουν να εισβάλουν μικρόβια στον οργανισμό σας. Τα μικρόβια μεταδίδονται επίσης αν κάποιος φταρνιστεί ή βήξει στα χέρια του και μετά αγγίξει άλλο άτομο ή αντικείμενο. Αν κάποιος έχει αυτά τα μικρόβια στα χέρια του μπορεί να αρρωστήσει αν δεν τα πλύνει πρώτα πριν αγγίξει τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα του.

Το PURELL® είναι ένα δροσιστικό απολυμαντικό υγρό σε μορφή γέλης, κατάλληλο για την απολύμανση των χεριών με εντριβή, το οποίο σκοτώνει το 99,99% των πιο κοινών μικροβίων που προκαλούν ασθένειες και δρα καθώς εξατμίζεται η αλκοόλη χωρίς τη χρήση σαπουνιού, νερού ή πετσέτας.

Αντισηψία χεριών

- Purell® Advanced / Η νούμερο 1 προτίμηση του ιατρικού προσωπικού στην Αμερική

Ένα αξεπέραστο αντισηπτικό χεριών. Επιτυγχάνει την υψηλότερη αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητα ενώ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι διατηρεί την υγεία του δέρματος. Το Purell ® ADVANCED ηγείται ενός συνολικού συστήματος υγιεινής των χεριών που προωθεί τον έλεγχο των λοιμώξεων και την μεγιστοποίηση της εναρμόνισης με τα Ευρωπαικά και διεθνή πρότυπα. Μία γέλη που προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της χρήσης της και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι διατηρεί την υγεία του δέρματος.

Το PURELL ADVANCED είναι μια επαναστατική φόρμουλα για τη συνολική υγιεινή των χεριών. Συνδυάζει πρωτοφανή αντιμικροβιακή δράση που είναι βακτηριοκτόνος, ιοκτόνος (συμπεριλαμβανομένου του νορβιοϊού), μυκητοκτόνος, ουδετεροειδές, φυματινοκτόνος και μυκοβακτηριοκτόνος.

Συνδυάζει τόσο την αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητα όσο και την κλινικά αποδεδειγμένη συντήρηση της υγείας του δέρματος.

Ιδανικό μέγεθος για γραφείο, πάγκο, τραπέζι, επιφάνειες εργασίας κουζίνας κ.λπ.

Εταιρεία:
Purell

Παρουσίαση Purell Gojo (Purell_Gojo_presentation.pdf, 401 Kb) [Λήψη]

ΕΟΦ - Certificate (ΕΟΦ_-_Certificate_-_PURELL_Advanced_Hygienic_Hand_Rub2015.pdf, 737 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Πιθανώς να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω