Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Συσκευή μασάζ ποδιών και πτέρνας FootINN 2

Είδος Χωρίς Δόσεις

178,99 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
CMK-114
269.CMK114
1 εως 3 ημέρες
+

Η εταιρία, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679 Για οπερισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω

Συσκευή μασάζ ποδιών και πτέρνας Footinn 2

Ανανεωμένη αίσθηση ζωντάνιας όχι μόνο στα πόδια σας αλλά και σε ολόκληρο το σώμα.

Τα πόδια μας εκτίθενται σε σοβαρές επιβαρύνσεις λόγω των ταλαιπωριών της καθημερινότητας. Η επίπονη εργασία και ο αθλητισμός στον ελεύθερο χρόνο δημιουργούν κόπωση, η οποία έχει ως συνέπεια την καταπόνηση των ποδιών. Αλλά επίσης η πολύ ακινησία οδηγεί στο πρήξιμο των ποδιών και στη συμφόρηση. Το FootInn 2 θα σας ανακουφίσει. Τοποθετήστε τα πόδια σας στις σχεδιασμένες εσοχές και επιλέξτε ένα από τα 5 υπέροχα προγράμματα.

Θερμική θεραπεία

Η συσκευή μασάζ Footinn 2 θα χαλαρώσει τα πόδια σας και θα σας προσφέρει μια απαλή ζεστασιά που θα αφαιρέσει την κούραση και τις δυσάρεστες αισθήσεις στα πόδια σας μετά από μια μέρα στη δουλειά. Η θέρμανση των κυλίνδρων πολλαπλασιάζει το θεραπευτικό αποτέλεσμα του μασάζ. Η θερμότητα θα αυξήσει την ροή του αίματος και την κυκλοφορία του.

Μασάζ με κυλίνδρους

Ένας πολύ καλός τρόπος για να ηρεμήσετε και να ανακουφιστείτε από το άγχος. Η επίδραση σε συγκεκριμένα σημεία του ποδιού βελτιώνει την υγεία, τη διάθεση, απομακρύνει τα συμπτώματα κόπωσης και αϋπνίας. Χρησιμοποιώντας τη συσκευή μασάζ Footinn 2 για 15 λεπτά βελτιώνεται σημαντικά η κυκλοφορία του αίματος στα πόδια, που αποτελεί προληπτικό μέτρο ασθενειών όπως η αθηροσκλήρωση των κάτω άκρων και οι κιρσώδεις φλέβες. Επίσης ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα, το οποίο έχει ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Μασάζ με συμπίεση αέρα

Η συσκευή μασάζ Footinn 2 συνδυάζει μασάζ με κυλίνδρους, μάλαξης, μασάζ συμπίεσης και θερμοθεραπεία των πελμάτων. 11 στοιχεία μασάζ βελονισμού, που λειτουργούν σε δύο ταχύτητες, επικεντρώνονται καλά στα δάχτυλα των ποδιών και στο τόξο του ποδιού. Τα μαξιλάρια συμπίεσης αέρα, συμπιέζουν και απελευθερώνουν το πόδι εναλλάξ. Έχουν αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση, ενεργοποιούν και τονώνουν το νευρικό, κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα.

Μασάζ μάλαξης με το Footinn 2

Το μασάζ μάλαξης με κυλίνδρους επιτυγχάνει ένα βαθύ μασάζ των αντανακλαστικών σημείων του σώματος. Οι κύλινδροι εφάπτονται απαλά σε ολόκληρο το πέλμα του ποδιού και διαπερνούν σχολαστικά όλα τα σημεία βελονισμού. Το σημειακό μασάζ σημαίνει βαθιά μάλαξη με ειδικούς κυλίνδρους. Μπορείτε να επιλέξετε την αυτόματη λειτουργία και μία από τις δύο ταχύτητες περιστροφής των κυλίνδρων, κάνοντας τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και βολική.

Μασάζ πτέρνας

Για ένα ιδιαίτερα ευεργετικό μασάζ ποδιών, η περιοχή πτέρνας του FootInn 2 είναι εξοπλισμένη με ειδικούς αερόσακους πίεσης πτέρνας και κυλίνδρους φτέρνας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά του Footinn 2:

  • Διαστάσεις: 36 x 34,5 x 16 cm
  • Βάρος: 2 kg
  • Τάση: AC 100-240 V 50/60 Hz
  • Ονομαστική ισχύς: 25 Watt
  • Αυτόματη διάρκεια: 15 λεπτά
  • 3 χρόνια εγγύηση
Εταιρεία:
Casada
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ. ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ!ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!
Γράψτε μια κριτική

Πιθανώς να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω