Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Έκπτωση 5%

Στηθοσκόπιο Littmann 3M Cardiology IV 6181Plum High Polished Copper - Mirror Stem - Limited Edition

Promotion σε στηθοσκοπια Littmann
Λήγει σε:

Είδος Χωρίς Δόσεις

242,25 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
Κερδίζετε: 12,75 (5%) Παλιά τιμή: 255,00

Plum

Εισάγετε το κείμενο που θέλετε να χαράξουμε στο στηθοσκόπιο σας
707387802035
6181
Σε Απόθεμα
+

Η εταιρία, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679 Για οπερισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω

Στηθοσκόπιο Littmann® Cardiology IV 6181Plum High Polished Copper - Mirror Stem - Limited Edition με επιλογή χάραξης ονόματος και θήκης μεταφοράς

Το Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® Cardiology IV™ έχει σχεδιαστεί για τους ιατρούς που απαιτούν άριστη ακουστική απόδοση σε συνδυασμό με εξαιρετική ευελιξία. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του παρέχει ένα ενιαίο διάφραγμα διπλών συχνοτήτων σε κάθε πλευρά του κώδωνα.

Το στηθοσκόπιο Littmann®3M™ Cardiology IV™ αποτελεί την επόμενη γενιά ενός από τα πιο αναγνωρισμένα ιατρικά στηθοσκόπια, προσφέροντας βελτιωμένη ακουστική απόδοση με καλύτερη ακρόαση των ήχων υψηλής συχνότητας (πλευρά ενηλίκων, σταθερή πίεση). Ο διακριτός κώδωνας, του Cardiology IV, σε σχήμα δισκοπότηρου φέρει διαφράγματα διπλών συχνοτήτων και στις δύο πλευρές, που παρέχουν άριστη ακουστική απόδοση, ευελιξία και ευκολία στη διάγνωση ενηλίκων και παιδιατρικών ασθενών. Η παιδιατρική πλευρά του κώδωνα μετατρέπεται σε παραδοσιακό κώδωνα, αντικαθιστώντας το διάφραγμα διπλών συχνοτήτων με μία ελαστική στεφάνη που δεν «παγώνει» τον ασθενή και το οποίο περιλαμβάνεται με κάθε στηθοσκόπιο Cardiology IV. Τόσο η παιδιατρική πλευρά του κώδωνα όσο και η πλευρά ενηλίκων έχουν ενιαία διαφράγματα που αφαιρούνται, συνδέονται και καθαρίζονται εύκολα, καθώς οι επιφάνειες είναι λείες και χωρίς κοιλότητες.

Χαρακτηριστικά στηθοσκοπίου Cardiology IV:

 • Εξαιρετική ακουστική με καλύτερη ακρόαση των ήχων υψηλής συχνότητας (πλευρά ενηλίκων, σταθερή πίεση).
 • Διάφραγμα διπλών συχνοτήτων: Ακούστε ήχους υψηλής ή χαμηλής συχνότητας ρυθμίζοντας ελαφρώς την πίεση στον κώδωνα.
 • Σωλήνωση διπλού αυλού: Η δυνατότητα δύο ηχητικών διαδρομών σε ένα σωλήνα εξαλείφει το θόρυβο τριβής των παραδοσιακών διπλών σωλήνων.
 • Οι αυλοί νέας γενιάς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αντοχή σε λεκέδες. Δεν κατασκευάζονται με λατέξ από φυσικό καουτσούκ ή φθαλικούς εστέρες.
 • Η επταετής εγγύηση σας δίνει μεγαλύτερη σιγουριά για το στηθοσκόπιο σας.

Συνοδευτικά αρχεία

Σχετικά προϊόντα

 • Αξεσουάρ στηθοσκοπίων - charms Αναδείξτε το στυλ σας με τρόπο που ταυτίζεται με εσάς και το στηθοσκόπιο σας! Δείτε τα εδώ
 • Θήκες στηθοσκοπίων Βρείτε τη θήκη που ταιριάζει στο στηθοσκόπιο σας εδώ
 • Ανταλλακτικά στηθοσκοπίων Ελιές, ταυτότητες και αναλώσιμα στηθοσκοπίων της 3M Δείτε τα εδώ
 • Καθαριστικά στηθοσκοπίων Καθαρίστε και την απολυμάνετε το στηθοσκόπιο σας Δείτε όλα τα προϊόντα καθαρισμού εδώ

Η τεχνολογία διαφραγμάτων διπλών συχνοτήτων—μια ευρεσιτεχνία της 3M—επιτρέπει στον ιατρό να ακούει ήχους διαφορετικής συχνότητας, ρυθμίζοντας απλώς την πίεση στον κώδωνα του στηθοσκοπίου Cardiology IV. Κρατήστε τον κώδωνα με ελαφρά πίεση για να ακούσετε τους ήχους χαμηλής συχνότητας. Πιέστε λίγο περισσότερο για να ακούσετε τους ήχους υψηλότερης συχνότητας. Αυτό το χαρακτηριστικό του Cardilology IV εξοικονομεί χρόνο στον ιατρό και του επιτρέπει να επικεντρωθεί στον ασθενή, ο οποίος αισθάνεται άνετα, καθώς η στεφάνη δεν τον «παγώνει».

Η τάση του ακουστικού, ενός Cardiology IV, ρυθμίζεται εύκολα ανάλογα με το μέγεθος του κεφαλιού και το επίπεδο άνεσης που επιθυμείτε, είτε πιέζοντας μαζί, είτε τραβώντας ξεχωριστά τα ακουστικά. Οι κουμπωτές, μαλακές ελιές προσαρμόζονται στα αυτιά για άριστη ακουστική απομόνωση και άνετη εφαρμογή. Οι ελιές κουμπώνουν σταθερά πάνω στα άκρα των ακουστικών του στηθοσκοπίου Cardiology IV και για λόγους ασφαλείας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αφαιρεθούν.

Σε κάθε στηθοσκόπιο Cardiology IV, η σωλήνωση διπλού αυλού συνδυάζει δύο διαδρομές του ήχου σε ένα σωλήνα, εξαλείφοντας τον θόρυβο τριβής που δημιουργούν οι παραδοσιακοί διπλοί σωλήνες. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στον ιατρό να ακούει τους ήχους των ασθενών με λιγότερες παρεμβολές. Παράλληλα, κάθε στηθοσκόπιο Cardiology IV έχει αυλούς νέας γενιάς που διατηρούν το σχήμα και την ευελιξία τους, ακόμη και αν διπλωθούν σφιχτά μέσα σε μια τσέπη. Παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο στηθοσκόπιο, λόγω της βελτιωμένης αντίστασης στα έλαια του δέρματος και την αλκοόλη και είναι λιγότερο πιθανό να αποκτήσουν λεκέδες. Οι αυλοί δεν κατασκευάζονται με λατέξ από φυσικό καουτσούκ, προστατεύοντας έτσι τους ιατρούς και τους ασθενείς με ευαισθησία. Επίσης, για την προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος, οι αυλοί δεν κατασκευάζεται με φθαλικούς εστέρες.

Ένα στηθοσκόπιο Cardiology IV™ δεν είναι μόνο για καρδιολόγους, χρησιμοποιείται από ειδικούς και γενικούς ιατρούς, νοσηλευτές ΜΕΘ, προσωπικό επείγουσας ιατρικής (EMT), φοιτητές ιατρικής και άλλους επαγγελματίες υγείας, προκειμένου να εντοπίζουν, να ακούν και να μελετούν τους καρδιακούς, πνευμονικούς και άλλους ήχους του οργανισμού, σε ενηλίκους και παιδιά. Το στηθοσκόπιο Cardiology IV™ κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και υποστηρίζεται από 7 χρόνια εγγύηση. Τα στηθοσκόπια 3M™ Littmann® χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων για τους ασθενείς. Προσφέρουν ανώτερη ακουστική απόδοση και σταθερά υψηλή ποιότητα. Κάθε στηθοσκόπιο Littmann® μπορεί να αποτελέσει μία έκφραση της δέσμευσής σας και της προσωπικής σας επιτυχίας στην ιατρική.

Χαραξη στηθοσκοπιου με laser - Littmann 6152 Black

Χάραξη στηθοσκοπίου Cardiology IV

Η Advanced Healthcare σας προσφέρει την υπηρεσία της χάραξης σε όλα τα στηθοσκόπια Littmann της 3M αλλά και σε πολλά άλλα προϊόντα οπως ιατρικά εργαλεία, ωτοσκόπια κτλ. Η εταιρία έχει επενδύσει στην αγορά τεχνολογικού εξοπλίσμου κορυφαίας ποιότητας και προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη ποιότητα χάραξης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κομψό, μόνιμο και ανεξίτηλο. Δείτε εδώ πρόσφατα πραγματικά παραδείγματα χάραξης στηθοσκοπίων 3M Littmann διαφόρων τύπων. Η χάραξη γίνεται στην εταιρία μας την ίδια μέρα της παραγγελίας.

Η συσκευασία του Littmann Cardiology IV περιλαμβάνει:

 • μεγάλες ελιές
 • μικρές ελιές
 • περίβλημα προστασίας από το «πάγωμα»
 • οδηγίες χρήσης για το στηθοσκόπιο Cardiology IV
Εταιρεία:
3M

Στηθοσκόπια

Ακουστική στηθοσκοπίου:
9
Εγγύηση στηθοσκοπίου:
7 χρόνια
Τύπος στηθοσκοπίου:
Cardiology IV
Χρώμα αυλού:
Plum
Τύπος κώδωνα:
High Polished Copper

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Πιθανώς να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω