Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Viva 2 ποδήλατο παθητικής γυμναστικής

Είδος Χωρίς Δόσεις

3.800,00 (Τιμή με ΦΠΑ 13%)
276.VIVA2
7+ ημέρες
+

Viva 2 ποδήλατο παθητικής γυμναστικής

Περιγραφή

Ο εκπαιδευτής ποδιών MOTOmed viva2 είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα στην αθλητική και κινητική θεραπεία σε ιατρικές εγκαταστάσεις και στο σπίτι, διότι επιτρέπει τακτική δραστηριότητα ανεξάρτητα από τον καιρό.

Εκτός από τον εκπαιδευτή ποδιών, το MOTOmed viva2 είναι επίσης διαθέσιμο ως προπονητής ποδιού και βραχίονα / άνω σώματος. Ο εκπαιδευτής MOTOmed arm / upper body μπορεί να περιστραφεί μέσα και έξω από την περιοχή προπόνησης. Η εκπαίδευση του βραχίονα / του άνω σώματος ενισχύει τους μυς του βραχίονα, του άνω μέρους του σώματος και των ώμων και ενισχύει τους βοηθητικούς αναπνευστικούς μυς.

Λειτουργίες

Για να τοποθετήσετε και να στερεώσετε εύκολα τα πόδια στη θήκη ασφαλείας των ποδιών μπορείτε να τοποθετήσετε τα πεντάλ στην επιθυμητή θέση πιέζοντας το αντίστοιχο κουμπί στην οθόνη. Αυτή η λειτουργία διευκολύνει επίσης την απομάκρυνση των ποδιών από τις θήκες των ποδιών στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής συνεδρίας.

Σε περίπτωση σπαστικότητας, μυϊκής κράμπας ή οποιουδήποτε είδους μπλοκαρίσματος κίνησης, το MOTOmed MovementProtector θα σταματήσει την κίνηση του πεντάλ. Το MovementProtector δεν παραμένει σε σταθερή κατάσταση, αλλά προσαρμόζεται στην μεταβαλλόμενη τάση των μυών. Επομένως, είναι πάντα εξαιρετικά ευαίσθητο.

Παρόμοια με ένα αυτοκίνητο με οδηγό, η λειτουργία MOTOmed ServoCycling υποστηρίζει το χρήστη κατά τη διάρκεια της ενεργής προπόνησης. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει, ακόμα και σε άτομα με ελάχιστη μυϊκή δύναμη, να εκπαιδεύονται ενεργά χωρίς υπερβολική πίεση. Το χαρακτηριστικό αυτό υποστηρίζει τη συντήρηση και τη βελτίωση της υπολειπόμενης μυϊκής δύναμης.

Η λειτουργία MOTOmed SymmetryTraining είναι επωφελής όταν στοχεύουμε στην εκπαιδεύση της ασθενέστερης πλευράς του σώματος. Ανάλογα με το μοντέλο, η απεικόνιση αυτής της λειτουργίας μπορεί να διαφέρει. Στα μοντέλα MOTOmed viva2, ένα δίπτυχο διάγραμμα δείχνει στον χρήστη πόση δύναμη ασκεί με το αριστερό και το δεξιό μισό του σώματος. Το MOTOmed muvi απεικονίζει αυτή τη λειτουργία με μια κινούμενη εικόνα. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να εκπαιδεύσει με στόχο την ασθενέστερη πλευρά. Το SymmetryTraining επίσης εξουδετερώνει την υπερβολική καταπόνηση των υγιών άκρων.

Μπορείτε να δείτε όλες τις σημαντικές τιμές εκπαίδευσης (π.χ. συμμετρία, απόδοση, ταχύτητα, απόσταση και ώρα) κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εκπαιδευτικής συνεδρίασης στην έγχρωμη οθόνη MOTOmed. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, εμφανίζεται η επισκόπηση όλων των διαθέσιμων 36 τιμών. Το MOTOmed viva2 αποθηκεύει την '' προηγούμενη εκπαίδευση '' μαζί με άλλα δεδομένα εκπαίδευσης που συγκεντρώνονται σε μια συνολική ανάλυση. Αυτές οι τιμές μπορούν να ανακτηθούν ανά πάσα στιγμή.

Χαρακτηριστικά

  • Ειδικά σχεδιασμένο για εκγύμναση άνω και κάτω άκρων
  • Μεγάλη, ψηφιακή κονσόλα, φιλική προς τα παιδιά, με ελληνικό μενού και πλήθος γραφικών παραστάσεων των επιδόσεων του χρήστη
  • Ρύθμιση ταχύτητας 0-60 στρ/λεπτό,επιλογή κατεύθυνσης μπρος-πίσω, αντισπασμικό κοντρόλ ρυθμιζόμενης έντασης
  • Ρύθμιση της ισχύος του κινητήρα από 1 έως 10
  • Ρύθμιση ταχύτητας από 0 έως 60 σ.α.λ. (παθητική)
  • Ειδικό κουμπί υποβοήθησης τοποθέτησης των άκρων στα πετάλια ή στις λαβές
  • Ασφαλείς θήκες ποδιών με δέστρες κνήμης και ποδοκνημικών, μαλακές λαβές χεριών συνοδευόμενες από ειδικά γάντια σταθεροποίησης
  • Δυνατότητα καταγραφής και αποθήκευσης επιδόσεων του χρήστη ώστε να υπάρχουν πάντα δεδομένα άσκησης που θα συμβουλεύεται
  • Εξολοκλήρου μεταλλικής κατασκευής με ρυθμιζόμενη ακτίνα περιστροφής
  • Κατάλληλο και για νοσοκομειακή χρήση, λόγω της μεγάλης βάσης δεδομένων που μπορεί να καταγράψει και να αποθηκεύσει
Εταιρεία:
Motomed