Αφρός καθαρισμού χεριών. Οικολογικά πιστοποιημένο σαπούνι χεριών σε μορφή αφρού το οποίο προσφέρει πολυτελή σαπουνάδα χωρίς άρωμα και χρωστικές ουσίες. Εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά και μαλακτικά του δέρματος. Πιστοποιημένο κατά USDA τυποποίηση βιολογικής προέλευσης.

Η δύναμη του PURELL®, του Νο.1 απολυμαντικού χεριών στην Αμερική, σε μία συσκευή διάθεσης μη-αερολύματος, φιλική προς το περιβάλλον. Η συσκευή και τα ανταλλακτικά TFX TM Touch Free αποτελούν προϊόντα πατενταρισμένα διεθνώς

Η στηθοσκοπική ακρόαση είναι μια σημαντική κλινική ικανότητα. Η δυνατότητα της αναγνώρισης των διάφορων γνωρισμάτων των ήχων που παράγονται από τον καρδιακό χτύπο, την αναπνοή και την εντερική λειτουργία, είναι σημαντική για την γρήγορη και ακριβή ιατρική γνωμάτευση καθώς και για την παρακολούθηση της προόδου μιας θεραπείας.

Άκου. Δοκιμάσου. Μάθε. Αυτή η μοναδική διαδραστική εφαρμογή επιτρέπει σε γιατρούς και νοσηλευτές να δοκιμάσουν τις στηθοσκοπικές ακουστικές τους ικανότητες απέναντι σε μια πλούσια βιβλιοθήκη από κλινικές περιπτώσεις, όλες προσβάσιμες από την παλάμη του χεριού σας.

Κάθε στηθοσκόπιο της Littmann προσφέρει κορυφαία καινοτόμα χαρακτηριστικά, υψηλή ποιότητα υλικών, προηγμένη μηχανική τεχνολογία, ακρίβεια συναρμογών, και υψηλό επίπεδο συνέπειας στην ποιότητα κατασκευής, κάτι που άλλες μάρκες δεν μπορούν να πετύχουν.

Τα αεροστρώματα κατακλίσεων είναι ειδικά κατασκευασμένα στρώματα αεροθαλάμων τα οποία αποτρέπουν την δημιουργία ελκών κατάκλισης, ενώ βοηθούν τυχόν υπάρχουσες πληγές να επουλωθούν γρηγορότερα.

Ενημερωθήκαμε από την επίσημη αντιπροσωπεία για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας "Weinmann Gerate fur Medizin GmbH + Co. KG" σε "Lowenstein Medical Technology GmbH + Co. KG". Η εταιρεία, κατασκευαστής υψηλής ποιότητας ιατρικών συσκευών αναπνευστικής φροντίδας για το σπίτι, Weinmann Gerate fur Medizin GmbH + Co. KG, είχε ένα μέρος της...

Το νέο Στηθοσκόπιο Littmann® Cardiology IV™ είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να σας βοηθήσει να ακούσετε ακόμα και τον πιο δύσκολα διακρινόμενο ήχο, αυτόν που θα σας πει περισσότερα για την κατάσταση του ασθενή σας.

Οδηγίες ηλεκτρονικής γνωμάτευσης κολοστομίας για τον ΕΟΠΥΥ με κωδικούς, περιγραφές και με πραγματικά παραδείγματα

Οδηγίες ηλεκτρονικής γνωμάτευσης πεοκαλύπτρων για τον ΕΟΠΥΥ με κωδικούς, περιγραφές και με πραγματικά παραδείγματα