Παροχές ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ: Αναλυτικός Οδηγός Προϊόντων που Χορηγούνται

Παροχές ΕΟΠΥΥ: Προϊόντα και διαδικασία χορήγησης

Σημαντικές πληροφορίες για τον ΕΟΠΥΥ

Ο ΕΟΠΥΥ λειτουργεί ως μέρος του ελληνικού εθνικού συστήματος υγείας, επιβλέποντας διάφορες πτυχές της παροχής υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών υπηρεσιών, φαρμάκων και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με την ιατρική. Σε αυτό το άρθρο αναφέρουμε όλα όσα χρειαζεται αν γνωρίζετε σχετικά με τις παροχές ΕΟΠΥΥ.

Μέσω των συμβεβλημένων ιατρών, ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει το 85% των ιατρικών πράξεων του ασθενούς εφόσον δεν ξεπερνά το πλαφόν των τριακοσίων επισκέψεων. Η συμμετοχή του ασφαλισμένου στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση είναι μηδενική και στην αγορά του φαρμάκου 25% και για χρόνιες παθήσεις από 10% εώς και μηδενική.

Το δίκτυο κλινικών, νοσοκομείων και παρόχων υγειονομικής περίθαλψης εκτείνεται τόσο σε αστικά κέντρα όσο και σε απομακρυσμένες περιοχές, διασφαλίζοντας ότι κάθε πολίτης, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή το υπόβαθρό του, έχει πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας ιατρικές υπηρεσίες.

Ποιες είναι οι παροχές ΕΟΠΥΥ;

Αυτές είναι οι έντεκα παροχές που προσφέρει ο ΕΟΠΥΥ για τους πολίτες και μπορείς να τις βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ.

  1. Φάκελος ασφάλισης υγείας
  2. Εγγραφή σε προσωπικό γιατρό
  3. Αναζήτηση παρόχου υγείας
  4. Αναζήτηση φαρμακείου ΕΟΠΥΥ
  5. Αναζήτηση φαρμάκου
  6. Βρες ραντεβού με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ
  7. Χάρτης υγείας
  8. Παροχές ΕΚΠΥ και συμβεβλημένοι πάροχοι
  9. Παραλαβή ΦΥΚ
  10. Ηλεκτρονική υποβολή ατομικών αιτημάτων
  11. Εφαρμογή ραντεβού σε ΠΕ.ΔΙ. ΕΟΠΥΥ

Χορηγούμενα προϊόντα ΕΟΠΥΥ σύμφωνα με τον κανονισμό παροχών υγείας (ΕΚΠΥ)

Τα χορηγούμενα προϊόντα ΕΟΠΥΥ που διαθέτουμε στην Advanced Healthcare είναι τα εξής:

  1. Αναπηρικά Αμαξίδια
  2. Λαρυγγόφωνα
  3. Παιδικά καθίσματα
  4. Ροόμετρα
  5. Ορθοπαιδικά
  6. Rollator – Περιπατητήρες
  7. Ορθοστάτες
  8. Αεροστρώματα
  9. Κρεβάτια
  10. Τραχειοσωλήνες
  11. Μαξιλάρια για κατακλίσεις
  12. Γερανοί ανύψωσης
  13. Καθετήρες
  14. Συσκευές αναρρόφησης πτυέλων.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις αναλυτικά όλα τα χορηγούμενα προϊόντα ΕΟΠΥΥ. 

Μπορείς να επιλέξεις τις αντίστοιχες κατηγορίες από αριστερά για να εντοπίσεις όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε και σε ενδιαφέρουν και προσφέρονται με χορήγηση του ΕΟΠΥΥ.

Πώς γίνεται η διαδικασία χορήγησης προϊόντων μέσω ΕΟΠΥΥ;

1. Αναζήτηση του προϊόντος στον κατάλογο του ΕΟΠΥΥ : Αρχικά, πλοηγήσου σε αυτή τη σελίδα με τα χορηγούμενα προϊόντα μας διαλέγοντας τα από τις κατηγορίες στην στήλη αριστερά. Μέσα σε κάθε προϊόν που χορηγείται από τον ΕΟΠΥΥ θα βρεις μια καρτέλα που ονομάζεται ΕΟΠΥΥ. Εκεί θα μπορέσεις να δεις το ποσό της δαπάνης που καλύπτεται για το συγκεκριμένο προϊόν, ποιος γιατρός το συνταγογραφεί, ποιοι ασθενείς το δικαιούνται και για ποιες παθήσεις.

2. Μίλησε με το γιατρό σου: Πρέπει να ζητήσεις ηλεκτρονική γνωμάτευση (Γνωμάτευση Παροχών ΕΚΠΥ) από τον γιατρό σου για το προϊόν που σε ενδιαφέρει ή για το προϊόν που σου προτείνει ο γιατρός και στη συνέχεια σφράγισε την σε ελεγκτή γιατρό τον οποίο θα βρεις στα κατά τόπους ΙΚΑ ή στα δημόσια νοσοκομεία. Δες εδώ υποδείγματα γνωμάτευσης ηλεκτρονικής συνταγογράφησης (Γνωμάτευση παροχών ΕΚΠΥ)

3. Προσκόμισε μας την γνωμάτευση και το βιβλιάριο: Προσκόμισε την σφραγισμένη από τον ελεγκτή γνωμάτευση στην εταιρία μας μαζί με φωτοτυπίες του βιβλιαρίου σας.

4. Παράλαβε το υλικό: Εφόσον τα χαρτιά είναι όλα σωστά, η Advanced Healthcare σου αποστέλλει τα προϊόντα που δικαιούσαι στο χώρο σου ή τα παραλαμβάνεις εσύ από το κατάστημα μας. Στην περίπτωση που έχεις συμμετοχή, θα πρέπει πρώτα να μας την καταβάλεις.

Εδώ τελειώνει η ενασχόληση σου με τον ΕΟΠΥΥ. Εμείς αναλαμβάνουμε να πληρωθούμε το υπόλοιπο ποσό από το ταμείο σου!

Εννοείται πως ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για οποιαδήποτε άλλη εταιρία έχει υπογράψει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Διάβασε εδώ αναλυτικά ποιες δαπάνες δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ – Η πλήρης λίστα

Τι ποσά δικαιούσαι και για ποιες ασθένειες

  • Επιθέματα κατακλίσεων

Επιθέματα για κατακλίσεις, διαβητικά έλκη, φλεβικά έλκη, αρτηριακά έλκη, εγκαύματα και άλλα έλκη, αναλόγως του τύπου έλκους (μερικού ή ολικού πάχους), της περιοχής όπου βρίσκεται και του επιπέδου εξιδρώματος, μετά από ιατρική γνωμάτευση ή παραπεμπτικό.

  • Μερικού πάχους : Για έλκη, μερικού πάχους δέρματος, καλύπτεται δαπάνη μέχρι του ποσού των 200€ το μήνα, η οποία αντιστοιχεί κατ’ ελάχιστο σε 10 τμχ. το μήνα.
  • Ολικού πάχους : Για έλκη, ολικού πάχους δέρματος, καλύπτεται δαπάνη μέχρι του ποσού των 400€ το μήνα, η οποία αντιστοιχεί κατ’ ελάχιστο σε 15 τεμάχια

Σημειώσεις 

Ο κανονισμός δεν ορίζει την ειδικότητα του γιατρού, συνήθως είναι χειρούργος. Οι γνωματεύσεις έχουν ισχύ μηνός ή διμήνου.

  • Οστομικά υλικά 

Έχετε στομία; Βάλτε τέλος στις διαρροές και στους ερεθισμούς 

Για κολοστομίες, ειλεοστομίες, ουρητηροστομίες και λοιπές στομίες ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Κολοστομία 
  1. Είδη κολοστομίας, σάκοι αυτοκόλλητοι, καλύπτεται δαπάνη μέχρι του ποσού των 290€ το μήνα, η οποία αντιστοιχεί κατ’ ελάχιστο σε 60 τεμάχια το μήνα.
  1. Είδη κολοστομίας, σύστημα δύο τεμαχίων, σάκοι, καλύπτεται δαπάνη μέχρι του ποσού των 290 € το μήνα, η οποία αντιστοιχεί κατ’ ελάχιστο σε 60 τεμάχια το μήνα και βάσεις 10 τεμάχια.
  • Ειλεοστομία 
  1. Είδη ειλεοστομίας, σάκοι αυτοκόλλητοι, καλύπτεται δαπάνη μέχρι του ποσού των 240€ το μήνα, η οποία αντιστοιχεί κατ’ ελάχιστο σε 30 τεμάχια το μήνα.
  1. Είδη ειλεοστομίας, σύστημα δύο τεμαχίων, σάκοι, καλύπτεται δαπάνη μέχρι του ποσού των 240 € το μήνα, η οποία αντιστοιχεί κατ’ ελάχιστο σε 30 τεμάχια το μήνα και βάσεις 10 τεμάχια.
  • Ουρητηροστομία 
  1. Είδη ουρητηροστομίας, σάκοι αυτοκόλλητοι, καλύπτεται δαπάνη μέχρι του ποσού των 240€ το μήνα, η οποία αντιστοιχεί κατ’ ελάχιστο σε 30 τεμάχια το μήνα.
  1. Είδη ουρητηροστομίας, σύστημα δύο τεμαχίων, σάκοι, καλύπτεται δαπάνη μέχρι του ποσού των 240 € το μήνα, η οποία αντιστοιχεί κατ’ ελάχιστο σε 30 τεμάχια το μήνα και βάσεις 10 τεμάχια.
  • Λοιπές στομίες 

Είδη για λοιπές στομίες (νεφροστομία, θωρακοστομία, συρίγγιο), σάκοι και βάσεις κατά τη γνωμάτευση και μέχρι του ποσού των 240€ το μήνα.

Σημειώσεις 

Οι γιατροί που γνωματεύουν είναι ανάλογα με την πάθηση: Νεφρολόγοι, Νευρολόγοι και χειρουργοί Ουρολόγοι κτλ. Οι γνωματεύσεις έχουν ισχύ έως ένα έτος.

Σε περιπτώσεις διπλών στομιών, οι ελάχιστες προβλεπόμενες ποσότητες και το μέγιστο ποσό αποζημίωσης από τα τμήματα παροχών του ΕΟΠΥΥ θα αφορά κάθε στομία ξεχωριστά.

  • Καθετήρες κύστεως, Ουροσυλλέκτες, Πεοκάλυπτρα 

Για καθετήρες κύστεως, ουροσυλλέκτες και πεοκάλυπτρα ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Μόνιμοι καθετήρες κύστεως σιλικόνης

Καλύπτεται δαπάνη μέχρι του ποσού των 45€ το μήνα, η οποία αντιστοιχεί κατ’ ελάχιστο σε 1 τεμάχιο το μήνα και ουροσυλλέκτες κατ’ ελάχιστο 10 τεμάχια το μήνα.

  • Πεοκάλυπτρα – περιπεικοί καθετήρες 

Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει έλεγχος των κενώσεων της κύστης (π.χ. νευρογενής κύστη, σκλήρυνση κατά πλάκας, Parkinson κτλ.), καλύπτεται δαπάνη για 90 περιπεϊκούς καθετήρες το μήνα καθετήρες και τους αντίστοιχους ουροσυλλέκτες.

Σημειώσεις 

Οι γιατροί που γνωματεύουν είναι ανάλογα με την πάθηση: Νεφρολόγοι, Νευρολόγοι και χειρουργοί Ουρολόγοι κτλ. Οι γνωματεύσεις έχουν διάρκεια θεραπείας 3 μήνες.

  • Υλικά αυτοκαθετηριασμού 

Αυτολιπαινόμενοι καθετήρες για διαλείποντες καθετηριασμούς

Για τα παραπάνω υλικά ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Αυτολιπαινόμενοι καθετήρες 

Για περιπτώσεις που δεν υπάρχει έλεγχος των κενώσεων της κύστης, παρέχονται υλικά αυτοκαθετηριασμού (καθετήρες αυτοκαθετηριασμού με ουροσυλλέκτες), μέχρι του ποσού των 640€ το μήνα.

Σύμφωνα με γνωμάτευση γιατρού μια φορά το τρίμηνο, στην οποία αναφέρεται ότι ο ασθενής παρακολουθείται συστηματικά στα ειδικά ιατρεία Νευροουρολογίας / Δυσλειτουργίας του Κατώτερου Ουροποιητικού ή σε ουρολογικές κρατικές κλινικές και προκύπτει η αναγκαιότητα προμήθειας των υλικών.

  • Νοσοκομειακά κρεβάτια – Κλίνες 

Για τα νοσοκομειακά χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα κρεβάτια ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Χειροκίνητη κλίνη 

α) Noσοκομειακή χειροκίνητη κλίνη 224,70 €

β) Πλαϊνά στηρίγματα (ζεύγος) 92,00 €

γ) Αναρτήρας για έλξη 80,80 €

δ) Ρόδες με φρένα (4 τεμ.) 66,40 €

ε) Στρώμα αφρολέξ 69,60 €

  • Ηλεκτροκίνητη κλίνη 

Νοσοκομειακό κρεβάτι ηλεκτροκίνητο (πλήρες) με μοτέρ ηλεκτρικής ανύψωσης έως 135kg, μοτέρ ηλεκτρικής ανάκλισης πλάτης και ποδιών, ενσύρματο χειριστήριο ηλεκτρικών εντολών, 2 μπαταρίες έκτακτης λειτουργίας, 2 μετώπες (κεφάλι-πόδια), με ξύλινη επένδυση, πλαϊνά στηρίγματα (ζεύγος) από ξύλο, σομιέ από ξύλο, αναρτήρα για έλξη, 4 ρόδες με ποδόφρενα, στρώμα αφρολέξ με κάλυμμα 1000€

Σημειώσεις 

Το κρεβάτια χορηγούνται μόνο σε ενήλικες αυστηρά στις παρακάτω παθήσεις:

από Νευρολόγο και έχει έγκριση ελεγκτή.

Αντικατάσταση μόνο του στρώματος στα 3 χρόνια.

Χορηγείται μόνο σε άτομα που διαβιούν στο σπίτι (όχι σε ιδρύματα χρονίων παθήσεων, γηροκομεία, οίκους ευγηρίας κλπ.), με σχετική υπεύθυνη δήλωση (Ν.1599/86) του ασφαλισμένου ή του νομίμως εξουσιοδοτημένου.

  • ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΠΛΑΤΗΣ 

Για Αερόστρωμα κατακλίσεων για κατακεκλιμένους ασθενείς και ερεισίνωτο:

  • Αερόστρωμα κατακλίσεων 

Αερόστρωμα ηλεκτρικό για κατακεκλιμένους ασθενείς: Μηχανισμός αεροστρώματος-αντλία 68,60€ και στρώμα κατάκλισης 52,00 €

  • Ερεισίνωτο 

Ερεισίνωτο ανυψωτικό πλάτης 46€

Σημειώσεις 

Αντικατάσταση αεροστρώματος μετά τον ένα χρόνο και ο μηχανισμός μετά 3 χρόνια.

  • Αναπηρικά Αμαξίδια 

Για αμαξίδια απλού τύπου, ειδικού τύπου, ελαφρού τύπου, παιδικά και ηλεκτροκίνητα ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Απλού τύπου 

Mε μεγάλες ή μικρές ρόδες με κινητά ή σταθερά πλαϊνά με δυνατότητα ρύθμισης των υποποδίων. Χορηγείται σε κατάσταση που προκαλεί μόνιμη αδυναμία βάδισης. Αντικαθίσταται μετά από 4-5 έτη λόγω ολοκληρωτικής φθοράς. Ανώτατο αποδοτέο ποσό 161€ με συμμετοχή 25%

  • Ειδικού τύπου 

Ενισχυμένο με μεγάλες φουσκωτές ρόδες πίσω, φουσκωτές ρόδες εμπρός, πτυσσόμενο ή σταθερού σκελετού, με φρένα, με δυνατότητα ρύθμισης πλάτης και καθίσματος, ύψους και κλίσης υποποδίων, προσθαφαιρούμενα ρυθμιζόμενα πλαϊνά και υποπόδια, λαβές ώθησης. Χορηγείται σε κατάσταση που προκαλεί μόνιμη αδυναμία βάδισης. Αντικαθίσταται μετά από 4-5 έτη λόγω ολοκληρωτικής φθοράς. Ανώτατο αποδοτέο ποσό 445€ με συμμετοχή 25%

  • Ελαφρού τύπου 

Τροχήλατο με φρένα, με σκελετό από ελαφρύ κράμα (αλουμίνιο, τιτάνιο ή μαγνήσιο) με ρυθμιζόμενο κέντρο βάρους, κλίση γωνίας καθίσματος και πλάτης,προσθαφαιρούμενοι οπίσθιοι τροχοί, υποπόδια, πλαϊνά. Ανώτατο βάρος αμαξιδίου έως 12 kg χωρίς τους οπίσθιους τροχούς.

Χορηγείται σε παραπληγία, ατελή τετραπληγία, σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλα. Αντικαθίσταται μετά από 4-5 έτη λόγω ολοκληρωτικής φθοράς. Ανώτατο αποδοτέο ποσό 1080€

  • Παιδικό

Με πτυσσόμενη τροχήλατη βάση τριών ή τεσσάρων τροχών, με φρένα, ανακλινόμενη πλάτη αυξομειούμενη και ρυθμιζόμενων κλίσεων. Απαραίτητα να υπάρχουν χειρολαβές οδήγησης και ιμάντες κνήμης. Δύναται να φέρει στήριγμα κεφαλής, διαχωριστικό σκελών και γιλέκο ασφαλείας.

Η αντικατάσταση γίνεται ανά 4ετία για παιδιά μέχρι 16 ετών, λόγω αλλαγής της σωματικής διάπλασης. Αντικατάσταση μόνο του καθίσματος λόγω της συνεχούς ανάπτυξης μπορεί να γίνει ανά 2ετία. Ανώτατο αποδοτέο ποσό 1045€

  • Ηλεκτροκίνητο απλό 

Αναπηρικό αμαξίδιο, με δύο μοτέρ με μπαταρία λιθίου 12V, χαμηλή ταχύτητα και μεταφορική ικανότητα έως 100 kg. Να υπάρχει μηχανισμός κατεύθυνσης, φορτιστής.

Προϋποθέσεις χορήγησης:

1) Ηλικία 18-65 ετών 2) Μορφή αναπηρίας 3) Πνευματική ικανότητα 4) Φυσιολογικές αντιδράσεις όρασης, ακοής και αντίδρασης 5) Ψυχολογική και λειτουργική αναγκαιότητα επικοινωνίας με το περιβάλλον (εντός και εκτός κατοικίας) 6) Αναγκαιότητα μετακίνησης λόγω επαγγέλματος, σπουδών ή άλλων κοινωνικών δραστηριοτήτων. Πλήρης ή ατελής τετραπληγία, Παραπληγία. Ανώτατο αποδοτέο ποσό 2310€

  • Ηλεκτροκίνητο ενισχυμένο 

Με δύο μοτέρ, δύο μπαταρίες 12V, αυτονομία έως 36 Km, ταχύτητα μεγαλύτερη 10 Km/h και με μηχανισμό κατεύθυνσης, φορτιστής.

Προϋποθέσεις χορήγησης:

Οι αναφερόμενες παραπάνω για τα απλά ηλεκτροκίνητα. Πλήρης ή ατελής τετραπληγία, Παραπληγία

To είδος χορηγείται μόνο εφόσον συντρέχει, εκτός των ανωτέρω (1-6 στοιχείων), επιπλέον έστω μία προϋπόθεση από τις κατωτέρω: α) Αυξημένο σωματικό βάρος ή β) Μεγάλη απόσταση τόπου κατοικίας και απασχόλησης ή γ) Ανωφέρεια τόπου κατοικίας ή απασχόλησης. Ανώτατο αποδοτέο ποσό 3486€

Σημειώσεις 

Στους τετραπληγικούς ασφαλισμένους που έχει χορηγηθεί «ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο» παρέχεται η δυνατότητα να εγκριθεί και απλού ή ειδικού τύπου αναπηρικό αμαξίδιο, για την εξυπηρέτησή τους εντός κατοικίας.

  • Ηλεκτρική συσκευή ανύψωσης – Γερανός

Για τους γερανούς ανύψωσης ισχύουν τα ακόλουθα:

 

Συσκευή με 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, φορτιστής, ενσύρματο χειριστήριο, μοτέρ με ικανότητα ανύψωσης έως 160kg, δίχτυ μεταφοράς τεσσάρων σημείων, τροχήλατη βάση με ποδοφρενα.

Χορηγείται αυστηρά σε άτομα με τετραπληγία και σε άτομα με παραπληγία που είναι κλινήρη. Καθορισμένο ποσό στα 665,00€

Σημειώσεις 

Η συσκευή πρέπει να φέρει : Εγγύηση 10 χρόνια (το μοτέρ 5 χρόνια), σειριακό αριθμό, βεβαίωση για service – ανταλλακτικά 10 χρόνια, βεβαίωση για την εκπαίδευση του χρήστη.

Υποδείγματα γνωματεύσεων ΕΟΠΥΥ 

Παρακάτω σου παραθέτουμε 12 υποδείγματα γνωματεύσεων από τον ΕΟΠΥΥ για τα προϊόντα τα οποία διαθέτουμε στην Advanced Healthcare.

  1. Υπόδειγμα γνωμάτευσης συσκευής CPAP 
  2. Υπόδειγμα γνωμάτευσης συσκευής αναρρόφησης πτυέλων 
  3. Υπόδειγμα γνωμάτευσης λαρυγγόφωνου 
  4. Υπόδειγμα γνωμάτευσης αεροστρώματος κατάκλισης 
  5. Υπόδειγμα γνωμάτευσης αμαξιδίου απλού τύπου 
  6. Υπόδειγμα γνωμάτευσης αυτολιπαινόμενων καθετήρων 
  7. Υπόδειγμα γνωμάτευσης νοσοκομειακού ηλεκτρικού κρεβατιού και γερανού 
  8. Υπόδειγμα γνωμάτευσης πεοκάλυπτρων – περιπεϊκών καθετήρων 
  9. Υπόδειγμα γνωμάτευσης κολοστομίας 
  10. Υπόδειγμα γνωμάτευσης ουροστομίας 
  11. Υπόδειγμα γνωμάτευσης ειλεοστομίας 
  12. Υπόδειγμα γνωμάτευσης συσκευής χρόνου προθρομβίνης INR

Δες εδώ όλα τα δικαιολογητικά για την αγορά ενός ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου

Τι πληροφορίες υπάρχουν σε κάθε προϊόν που χορηγείται μέσω ΕΟΠΥΥ;

  1. Στην Advanced Healthcare έχουμε διαθέσιμο ένα κουμπί (που γράφει “Υπολογίστε”) για τον ακριβή υπολογισμό του κόστους που θα έχεις ως ασφαλισμένος.
  2. Δύο καρτέλες με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη περιγραφή και τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προϊόντος.
  3. Καρτέλα με λεπτομέρειες για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες σχετικά με την γνωμάτευση.
  4. Διαθέσιμο θα βρίσκεις και τον κωδικό με τη πάθηση.

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send