Ahealthcare.gr | Καλέστε μας για Προιοντα ΕΟΠΥΥ, Αμαξιδια, Νοσοκομειακο Κρεβατι, CPAP

Συσκευή μασάζ χειρός Tappymed 3 - Προθέρμανση με νεφρίτη

Είδος Χωρίς Δόσεις

88,99 (Τιμή με ΦΠΑ 24%)
CMK-275
269.CMK275
Σε Απόθεμα
+

Η εταιρία, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 2016/679 Για οπερισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω

Συσκευή μασάζ χειρός Tappymed 3

  • 3 χρόνια εγγύηση
  • Προθέρμανση με νεφρίτη
  • Καταπολεμά την κερατίτιδα
  • Ανακουφίζει από το άγχος
  • 4 διαφορετικά εξαρτήματα για διαφορετικές χρήσεις

Ακροφύσια και εξαρτήματα του Tappymed 3

  • Δακτυλικό ακροφύσιο : χρησιμοποιείται αποτελεσματικά για μασάζ στη περιοχή του αυχένα, στον αγκώνα, στις πατούσες, στους γλουτούς και σε προβληματικές περιοχές.
  • Εξάρτημα του Tappymed 3 για acupressure : χρησιμοποιείται για μασάζ στους ώμους, στα πόδια και τις πατούσες και στις αρθρώσεις γόνατος, ισχίου και ώμων.
  • Ακροφύσιο βούρτσα : συνιστάται να χρησιμοποιείται μόνο σε χαμηλή ένταση. Χρησιμοποιείται αποτελεσματικά για μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και στις αρθρώσεις του σώματος. Κάνει το μασάζ πιο ήπιο και είναι κατάλληλο για άτομα με υπερευαισθησία.
  • Επίπεδο ακροφύσιο του Tappymed 3: σχεδιασμένο για βαθύ μασάζ στους ώμους, στην πλάτη, στην εσωτερική επιφάνεια των χεριών, στην εσωτερική και οπίσθια επιφάνεια των μηρών και στο τριχωτό της κεφαλής.

Ανανεωμένος σχεδιασμός

Η άνετη αντιολισθητική λαβή του Tappymed 3 σας βοηθά να φτάσετε σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος σας. Η συσκευή μασάζ είναι άνετη στο χέρι. Το βάρος της συσκευής είναι μόλις 1 κιλό και 100 γρ. Έχει μεγάλη κεφαλή για να επιτευχθεί αποτελεσματική δόνηση.

Τέλειο μασάζ όλου του σώματος

Κάντε μασάζ στη πλάτη, στα χέρια, στα πόδια, στους γλουτούς, στην περιοχή του λαιμού και στους ώμους. Σε χαμηλές ταχύτητες και όταν χρησιμοποιείτε ειδικά ακροφύσια, μπορείτε να κάνετε μασάζ και στο κεφάλι.

Αυτή είναι η 3 έκδοση της δημοφιλούς συσκευής μασάζ που παράγει η Casada για περισσότερα από 9 χρόνια. Το Tappymed γνώριζε πάντα επιτυχία. Ακόμη και επαγγελματίες μασέρ αγοράζουν το Tappymed για να διευκολύνουν τον εαυτό τους κατά τη προθέρμανση των μυών των πελατών τους.

Μασάζ σημείων

Ο μηχανισμός του Tappymed 3 είναι απλός και αξιόπιστος. Η κεφαλή μασάζ κινείται πάνω και κάτω, κάνοντας μασάζ τις σφιγμένες περιοχές του σώματος.

Ομαλή αλλαγή ταχύτητας

Η περιστροφή του διακόπτη ομαλά αλλάζει τη συχνότητα της δόνησης της κεφαλής μασάζ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τέλεια τη συσκευή μασάζ Tappymed 3 όπως ταιριάζει σε εσάς.

Ανακουφίζει από το άγχος

Η δόνηση χαλαρώνει ακόμα και τους πιο σφιγμένους μύες. Η αίσθηση του δονητικού μασάζ είναι απροσδόκητη και ευχάριστη. Το αποτέλεσμα μετά από 5-8 λεπτά είναι σαν να υπήρχε ένα πλήρες χειροκίνητο μασάζ 20 λεπτών.

Προθέρμανση με νεφρίτη

Τα οφέλη από τη προθέρμανση είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό. Το κεντρικό τμήμα της κεφαλής της συσκευής μασάζ είναι από φυσικό νεφρίτη, που κατά την προθέρμανση εκπέμπει μια ήπια θεραπευτική θερμότητα. Αυτό δεν υπάρχει σε καμία άλλη συσκευή μασάζ.

Στην προηγούμενη έκδοση του Tappymed υπήρχε ενσωματωμένος ένας υπέρυθρος λαμπτήρας που θέρμαινε το σώμα. Στο νέο μοντέλο, θερμαίνεται η ίδια η κεφαλή του Tappymed και η προθέρμανση μπορεί να ενεργοποιηθεί όχι μόνο κατά τη διάρκεια του μασάζ αλλά και ξεχωριστά. Αυτό είναι πολύ βολικό, επειδή μπορείτε να κατευθύνετε τη θερμότητα οπουδήποτε.

Καταπολεμήστε τη κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται λόγω έλλειψης δραστηριότητας και κακών συνηθειών. Το Tappymed 3 με το δακτυλικό ακροφύσιο θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της κυτταρίτιδας. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, η ροή του αίματος και ο μεταβολισμός διεγείρονται και οι σμηγματογόνοι και οι ιδρωποιούντες αδένες ομαλοποιούνται. Το δέρμα αρχίζει να αναπνέει κανονικά.

Επιλέξτε μια άνετη ταχύτητα και μαλάσσετε τις περιοχές προβλημάτων με κυκλική κίνηση. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει στη βελτίωση της ροής του αίματος. Στη συνέχεια πιέζοντας μαλάσσετε το σώμα. Αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει στη διάλυση των συνδέσεων μεταξύ των λιποκυττάρων.

Για τους αθλητές

Αν κατά τη διάρκεια των ασκήσεων επιβαρύνεται τους μύες σας σε μεγάλο βαθμό και αισθάνεστε την καταπιεστικότητα, τις κράμπες και την υπερτονία, τότε το Tappymed 3 μπορεί να σας βοηθήσει.

Η προθέρμανση συμβάλλει στην ταχεία χαλάρωση και το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ως εκ τούτου την αποβολή γαλακτικού οξέος, τοξινών και προϊόντων διάσπασης πρωτεϊνών. Επιπλέον το μασάζ με το Tappymed 3 βοηθά στην αποκατάσταση των μυϊκών παλμών.

Εταιρεία:
Casada

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Πιθανώς να ενδιαφέρεστε και για τα παρακάτω