Πληροφορίες

Hartmann πάνες ακράτειας

Προϊόντα αντιμετώπισης της ακράτειας Hartmann

Για την αντιμετώπιση της ακράτειας ούρων και κοπράνων προσφέρεται σήμερα μια σειρά συντηρητικών και χειρουργικών μεθόδων που μπορούν να χαρίσουν ακόμη και σε ασθενείς μεγαλύτερης ηλικίας πλήρη θεραπεία ή τουλάχιστον ουσιαστική βελτίωση της κατάστασής τους. Συμπληρωματικά της θεραπείας ή σε περιπτώσεις στις οποίες δεν μπορεί να βελτιωθεί η ακράτεια, τα απορροφητικά προϊόντα για την ακράτεια αποτελούν μια χρήσιμη εναλλακτική λύση.

Προσφορα πανες ακρατειας αντιμετώπισης της ακράτειας

Για τον σχεδιασμό και την παρασκευή των προϊόντων για την ακράτεια η HARTMANΝ έχει υιοθετήσει κριτήρια ποιότητας τα οποία υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές που προβλέπει η σχετική νομοθεσία για τα ιατρικά βοηθήματα. Παρέχεται, συνεπώς, για τα άτομα με ακράτεια ασφαλής φροντίδα και ευεξία. Αυτό διασφαλίζεται χάρη στην προστασία από διαρροές και ιδίως την προστασία του δέρματος, αλλά και την άνεση κατά τη χρήση, τον εύκολο χειρισμό και τη διακριτικότητα των προϊόντων της Hartmann.

Η Advanced Healthcare διαθέτει τα εξής προϊόντα της Hartmann: Πάνες βρακάκι (Slip), αυτοκόλλητες πάνες, σερβιετάκια για γυναίκες και ειδικά επιθέματα – σερβιέτες για την ανδρική ακράτεια

Σλίπ ακράτειας Molicare Mobile

Για αυτοεξυπηρετούμενους ασθενείς / Συσκευασίες 14 τεμαχίων

Με σύστημα τριπλής προστασίας που παρέχει εξαιρετική σιγουριά από διαρροές. Το υλικό φλις απορροφά πολύ γρήγορα την υγρασία αφήνοντας το δέρμα ευχάριστα στεγνό, ο ισχυρός υπεραπορροφητικός πυρήνας στρωμάτων απορροφά μεγάλες ποσότητες υγρού και οι απαλές αδιάβροχες εσωτερικές λωρίδες φροντίζουν για την αποφυγή διαρροών. Η πάνα MoliCare ανατομική, έχει τέλεια εφαρμογή με ελαστικές πτυχές που αγκαλιάζουν το πόδι και αδιάβροχη υφασμάτινη εξωτερική επιφάνεια. Φοριέται όπως και ένα κανονικό εσώρουχο και για το λόγο αυτό ενδείκνυται κυρίως για την εκμάθηση αυτόνομης ούρησης, ενώ προσφέρει και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε ανήσυχους ή διαταραγμένους ασθενείς, χάρη στην περιμετρική ασφαλήεφαρμογή του .

Molicare Mobile Σλιπ ακράτειας ημέρας
Για βαριά μορφή ακράτειας Μέγεθος Περιφέρεια γοφών Τεμάχια
Προσφορα πανες ακρατειας αντιμετώπισης της ακράτειας Small 60-90 εκ 14 τεμ.
Medium 80-120 εκ 14 τεμ.
Large 100-150 εκ 14 τεμ.
Extra Large 130-170 εκ 14 τεμ.
Molicare Mobile super Σλιπ ακράτειας νυκτός
Για οξύτατη μορφή ακράτειας Μέγεθος Περιφέρεια γοφών Τεμάχια
Προσφορα πανες ακρατειας αντιμετώπισης της ακράτειας Small 60-90 εκ 14 τεμ.
Medium 80-120 εκ 14 τεμ.
Large 100-150 εκ 14 τεμ.

Αυτοκόλλητη πάνα ακράτειας Molicare Premium Soft

  • Απόλυτη προστασία χωρίς διαρροές
  • Καλύπτουν όλο το 24ωρο μόνο με 3 αλλαγές (2 ημέρας και 1 νυκτός)
  • Συσκευασίες 30 & 14 τεμαχίων

Mε υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές. Διαθέτει κάλυμμα από φλις σε όλη την επιφάνεια ώστε το δέρμα να παραμένει στεγνό, εσωτερικά τοιχώματα που συγκρατούν την υγρασία, υφασμάτινη εξωτερική επιφάνεια καθώς και ελαστικές πτυχές που αγκαλιάζουν το πόδι. Με ταινίες, που προσφέρουν αντοχή ενάντια στις διάφορες δυνάμεις που ασκούνται στην περιοχή των γοφών και επιπλέον παρέχουν τη δυνατότητα επαναλαμβανόμενου κλεισίματος. Προσφέρει ασφάλεια φιλική προς το δέρμα χάρη στο απαλό, αεροδιαπερατό, αδιάβροχο υλικό φλις στην περιοχή των γοφών, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται ερεθισμοί του δέρματος. Ο δείκτης υγρασίας υποδεικνύει με τον αποχρωματισμό του τη χρονική στιγμή αλλαγής. Για ασθενείς που παρουσιάζουν βαριάς μορφής ακράτεια ούρων και κοπράνων, καθώς και για ασθενείς με ιδιαίτερα αυξημένη εξάρτηση και έντονη ανησυχία.

Molicare Premium soft extra Αυτοκόλλητη πάνα ημέρας

Για βαριά μορφή ακράτειας Μέγεθος Περιφέρεια γοφών Τεμάχια
Προσφορα πανες ακρατειας αντιμετώπισης της ακράτειας Small 60-90 εκ 30 τεμ.
Medium 80-120 εκ 30 τεμ.
Large 120-150 εκ 30 τεμ.
Extra Large 150-170 εκ 14 τεμ.

Molicare Premium soft super Αυτοκόλλητη πάνα νυκτός

Για οξύτατη μορφή ακράτειας Μέγεθος Περιφέρεια γοφών Τεμάχια
Προσφορα πανες ακρατειας αντιμετώπισης της ακράτειας Small 60-90 εκ 30 τεμ.
Medium 90-120 εκ 30 τεμ.
Large 120-150 εκ 30 τεμ.
Extra Large 150-170 εκ 14 τεμ.

Σερβιέτες για ακράτεια ελαφράς μορφής

Σερβιέτες ακράτειας με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό με ουδέτερο pH και τεχνολογία Dry-Plus καθώς και υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές. Με επένδυση από μη υφασμένο υλικό σε ολόκληρη την επιφάνεια της σερβιέτας και λευκή εξωτερική πλευρά από μεμβράνη αδιαπέρατη από τα υγρά. Διαθέτουν ανατομικό σχήμα με πτυχές από αφρώδες υλικό ανάμεσα στα πόδια. Προσφέρουν τέλεια προστασία και αξιόπιστη άνεση κατά τη χρήση προστατεύοντας από την υπερβολική υγρασία. Διακριτικές, με φαρδιές κολλητικές ταινίες για εύκολη στερέωση στο εσώρουχο. Υποαλλεργικές και δερματολογικά ελεγμένες.

Molimed Comfort Σερβιέτες Γυναικείες Ακράτειας ελαφριάς μορφής

Για ακράτεια ελαφριάς μορφής Μέγεθος Περιφέρεια γοφών Τεμάχια
γυναικεια σερβιετα ακράτειας hartmann αντιμετώπισης της ακράτειας ΜINI – Small 26,5X11 εκ 28 τεμ.
MIDI – Medium 33,5X13 εκ 28 τεμ.
MAXI – Large 43X16 εκ 28 τεμ.

Molimed for men Επιθέματα ακράτειας για άνδρες

Επιθέματα ακράτειας για άντρες με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό με ουδέτερο pH και τεχνολογία Dry-Plus καθώς και υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές. Με επένδυση από μη υφασμένο υλικό σε ολόκληρη την επιφάνεια και λευκή εξωτερική πλευρά υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά και αεροδιαπερατή χάρη στους μικροπόρους που διαθέτει. Ειδικά σχεδιασμένες για την ανδρική ανατομία για ασφαλή προστασία και άνεση. Προστατεύουν από την υπερβολική υγρασία, είναι διακριτικές, με φαρδιές κολλητικές λωρίδες για εύκολη στερέωση στο εσώρουχο. Διατίθενται σε δύο τύπους.

Εφαρμογή

Για άνδρες με ελαφριάς μορφής ακράτεια, π.χ. μετά από επεμβάσεις προστάτη. Κατάλληλα ως άνετη, ασφαλής και διακριτική προστασία για δραστήρια και κινητικά άτομα

σερβιετα ανδρικής ακρατειας αντιμετώπισης της ακράτειας MoliMed® Premium for men active Σε σχήμα τσέπης που εφαρμόζει γύρω από το πέος. Ενδείκνυνται για ελαφριάς μορφής ακράτεια για εξαιρετικά διακριτική φροντίδα.
επιθεμα ανδρικης ακρατειας ουρων hartmann αντιμετώπισης της ακράτειας MoliMed® Premium for men protect Σε σχήμα V με σύστημα εσωτερικών τοιχωμάτων που καλύπτουν όλη την ουρογεννητική περιοχή και διασφαλίζουν αξιόπιστη προστασία. Ο ειδικός απορροφητικός πυρήνας εγκλωβίζει ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες υγρών με ταχύτητα και σιγουριά.
Molimed for MEN Επίθεμα Ακράτειας για άνδρες
Για ελαφρά μορφή ακράτειας Μέγεθος Περιφέρεια γοφών Τεμάχια
λυση στην ανδρικη ακρατεια ουρων αντιμετώπισης της ακράτειας ACTIVE 13X15 εκ 14 τεμ.
PROTECT 34X18 εκ 14 τεμ.

 

Χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με αυτά τα προϊόντα;

Δείτε όλα τα προϊόντα ακράτειας και επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορές & περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ADVANCED Healthcare Χιλιάδες προϊόντα υγείας με ένα κλικ στα χέρια σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Send